Mans miesas parvietotājs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Domāju ka skatē viņi nesapratīs.. :)
ir lūpa, un izskatās uz goda.
Vel jāmaina halbe un kreisais spārns bet to bik vēlāk
man patiik... kka pat bez krasoshanas izkatas inchiigi
ooo baigi īpatnējs skats.. nav kā visiem..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Stirna racing team
jaunais skats man daudz labāk patīk
pēc kastes bildē spriežot ieliki depo lukturus ja?ir jūtama atšķiriba ka sūdīgāka gaisma?
vnm man viens ir zkv un otrs depo, gandriz uz pusi švakāka gaisma tam depo sūdam
vnm man viens ir zkv un otrs depo, gandriz uz pusi švakāka gaisma tam depo sūdam
Jāsāk, laikam, būs nopietnāk domāt ko ar lūpu darīt.. kad es liku visiem jau sen bija mk3 lūpas, bet tagad vēl un vēl sāk parādīties
Man kā nestandarta piekritējam, purns liekas, ka izskatās diezgan labi.. atsīt Ruu kupejas purnu ar melno brilli bet super pagaidu variantam
Man kā nestandarta piekritējam, purns liekas, ka izskatās diezgan labi.. atsīt Ruu kupejas purnu ar melno brilli bet super pagaidu variantam
m4z rakstīja:pēc kastes bildē spriežot ieliki depo lukturus ja?ir jūtama atšķiriba ka sūdīgāka gaisma?
Nelika man mieru un pasktījos tiešām depo bet kads sūtīju bija ZKV.
Pēdējais labojis ervvis - 09 Sep 2012, 17:38, kopā labots 1 reizi.
Ā skaidrs, cerēju uzzināt vai kādam citam arī depo tik sūdīgi jameklē zkv vietā
Forša sajūta salikt jaunas detaļas, ne?!
Pa foršo!
Pa foršo!
man ariRENIO rakstīja:jaunais skats man daudz labāk patīk
Liekot viņas nebija nemaz tik labas viss šībs bet kad bija pabeikts smaids uz visu vakaru ..erda rakstīja:Forša sajūta salikt jaunas detaļas, ne?!
Pa foršo!
Tad riit gaidu 5cos darbaa pie maniim uz jaunajaam paarmainjaam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
drikst es ar piebraukshu pastities
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right