Johnny's cowshed 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Ļoti daudz smuku bilžu!
marux rakstīja:18.bilde -
Paldies!baller rakstīja:Tagad baigi labi izskatās nevar pat salīdzināt ar to, ko redzēju toreiz imantā, kad mainijām tev stūri
Jā, toreiz, vēl nebija krāsots un uz bleķiniekiem!
ScoobyFresh rakstīja:Ļoti smuks auto!
Tāpēc arī liekas, ka labākās bildes ir sanākušas rudenī, vismaz beidzot esmu pārliecinājies, ka disku vidu krāsa pašam līdz galam patīk!soulles rakstīja:1. un 2. bilde no augšas baigi patīk diskiem arī krāsa sakrīt ar lapu krāsu
puikaa20 rakstīja: ( Pa smuko )
Bet gribass kautkadu odziņu/ tajas bildes .
Archizlv rakstīja:Odziņa sēž uz haubes!
Haha tieši tā! Paldies!RENIO rakstīja:Ļoti daudz smuku bilžu!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Fantastish
Paldies!Rolands rakstīja:Fantastish
Tieši nedēļu atpakaļ ieķēru Baklažāna ziemas aizstājēju, jaunāko brāli - Gurķi
Esmu nobraucis jau ap 1000km un varu apbēdināt tos pesimistus, kuri vēl joprojām uzskata, ka nav normālas Behas par 500 Ls. Ne jau tā cena norāda to cik labi saglabājies vai sapuvis ir auto, bet gan to cik liels Gagarins ir pārdevējs. Tas atbildot uz diskusiju, kura sākās, kad nokomentēju vienu kupeju, kuru skatījos pirms šī - viewtopic.php?f=3&t=366&start=3060
Tad nu par Gurķi...
1991. gada sedans, 1.8 benzīns, aprīkots ar 4. paaudzes gāzi un TA līdz martam.
Ekstru maz. Manuālā lūka, manuālie airu logi, pelēkais auduma salons, kasešu bibliotēkas parkings, parastā pečka un sienas pulkstenis. Līdz deva AC Schnitzer 15" kuri jau nonākuši ZzevsS īpašumā.
Gāze strādā labi un pārtiek no skābekļa. vēl ir garantija.
Vizuāli ir aprūsējušas tradicionālās vietas un bagāžnieku vajadzētu mainīt. Niķojas centrālā un signalizācija, taču paceļot auto pie Siikā konstatēts, ka apakša ir tīra no rūsas! Kādam labu bundžu?
Nopirku netīru, nomazgāju un izrādās, ka vispār citā krāsā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Johnny - 05 Dec 2013, 00:43, kopā labots 1 reizi.
Exactly!
Oligarhs ar diviem autinjiem :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Zivis jāzvejo!
Bildēs jau mēs šo odziņu redzam. pa skaisto, ar vien vairāk sāk patikt kūtiņas.puikaa20 rakstīja: ( Pa smuko )
Bet gribass kautkadu odziņu/ tajas bildes .
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
Gurķis
Izskatās jau salīdzinoši labi par tādu cenu
Izskatās jau salīdzinoši labi par tādu cenu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
nu bet pac teici ka pikaps maksaaa dargi vienkarsi pasi esat cenas sakapinajusi!Johnny rakstīja:Paldies!Rolands rakstīja:Fantastish
Tieši nedēļu atpakaļ ieķēru Baklažāna ziemas aizstājēju, jaunāko brāli - Gurķi
Esmu nobraucis jau ap 1000km un varu apbēdināt tos pesimistus, kuri vēl joprojām uzskata, ka nav normālas Behas par 500 Ls. Ne jau tā cena norāda to cik labi saglabājies vai sapuvis ir auto, bet gan to cik liels Gagarins ir pārdevējs. Tas atbildot uz diskusiju, kura sākās, kad nokomentēju vienu kupeju, kuru skatījos pirms šī - viewtopic.php?f=3&t=366&start=3060
Tad nu par Gurķi...
1991. gada sedans, 1.8 benzīns, aprīkots ar 4. paaudzes gāzi un TA līdz martam.
Ekstru maz. Manuālā lūka, manuālie airu logi, pelēkais auduma salons, kasešu bibliotēkas parkings, parastā pečka un sienas pulkstenis. Līdz deva AC Schnitzer 15" kuri jau nonākuši ZzevsS īpašumā.
Gāze strādā labi un pārtiek no skābekļa. vēl ir garantija.
Vizuāli ir aprūsējušas tradicionālās vietas un bagāžnieku vajadzētu mainīt. Niķojas centrālā un signalizācija, taču paceļot auto pie Siikā konstatēts, ka apakša ir tīra no rūsas! Kādam labu bundžu?
Nopirku netīru, nomazgāju un izrādās, ka vispār citā krāsā.
Takeshi, sāc no Zuzes tekstā iemaņas čiept?
Sapratu tikai to, ka e36 nenāk kā pikapi - pick up..
Sapratu tikai to, ka e36 nenāk kā pikapi - pick up..
johnny es neko nezogu un nespikoju vienkarsi saku to ta jau loti sen par bmw ir saspiletas un saceltas cenas auksa kur reali nau tada cena! vot piemers dzivs :) tu nopirki 318 lpg laba bundza nu biku rusina pietaisiji un ir ok vaine? ieliki 328 tur ieksa pienemsim tas kautkur 300 lidz 400ls! masina izmaksaja 1000ls bet te pus forums sacel pa saviem brinumiem lidz 3000ls un vairak nu tas ir smiekligii! man jau itka ir po bet nu tas mans viedoklis! :)
Nu poņil tagad!
Tā viņš ir un tur neko nepadarīsi, Baklažānā esmu iegrūdis daaaudz un tāpēc zemāk par Tevis minēto summu nemaz nesludinātu.
Taču paskatoties no gaišās puses, tie, kas ieliek no 2 pakām un uz augšu paceļ citu labu e36, ne tik labu e36 un tolmetu e36 vērtību, rezultātā pēc 3 gadiem e36 būs vienā cenā ar e90
Tā viņš ir un tur neko nepadarīsi, Baklažānā esmu iegrūdis daaaudz un tāpēc zemāk par Tevis minēto summu nemaz nesludinātu.
Taču paskatoties no gaišās puses, tie, kas ieliek no 2 pakām un uz augšu paceļ citu labu e36, ne tik labu e36 un tolmetu e36 vērtību, rezultātā pēc 3 gadiem e36 būs vienā cenā ar e90
Hm, piemēram, e30 zem 1000ls nemaz īsti vairs dabūt nevar.
pec gadiem hz cik kad bus e36 tik daudz ka vares uz pirkstiem saskaitit ja tad cena bus tada stabila biku aukstaka bet tagat kamer vinas ir ka utis cenas ir sakapinatas!
bet pus forumam vienīgā ekstra nav stūres pastiprinātājstakeshi rakstīja:johnny es neko nezogu un nespikoju vienkarsi saku to ta jau loti sen par bmw ir saspiletas un saceltas cenas auksa kur reali nau tada cena! vot piemers dzivs :) tu nopirki 318 lpg laba bundza nu biku rusina pietaisiji un ir ok vaine? ieliki 328 tur ieksa pienemsim tas kautkur 300 lidz 400ls! masina izmaksaja 1000ls bet te pus forums sacel pa saviem brinumiem lidz 3000ls un vairak nu tas ir smiekligii! man jau itka ir po bet nu tas mans viedoklis! :)
beidzam piedirst johnny sadalu ta var diskotet daudz un daudz gribi pa kosmosu perc masinas kadreiz sapratisi man jau nau zellllll
Jā, baigi piediskotējām..
Nu sagaida e36 tas pats liktenis, jautājums cik desmitgades..
Nu sagaida e36 tas pats liktenis, jautājums cik desmitgades..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right