BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 28
- chevron_right
Krasa vienkarsi perfekta! Si, liekas, ka bus ta masina, uz kuru vares visu laiku neapnikot skatities!
Nē nekādi zilie vairs , laikam jau labi vien ir ka orkāns mani vieglām novirzija no daudzajiem zilajiem
Kādu laiku pabūšu vienīgā ekskluzīva kūts LV iz marakešas - galvenais lai kopskats pašam patīk , jo dažādi tā krāsa izskatās uz dažādiem auto un ne uz visiem viņa īsti patīk
Bet nu nojaušu pats ,ka būs
Jā un bildes vienozīmīgi sataisīsim kopā ..
Kādu laiku pabūšu vienīgā ekskluzīva kūts LV iz marakešas - galvenais lai kopskats pašam patīk , jo dažādi tā krāsa izskatās uz dažādiem auto un ne uz visiem viņa īsti patīk
Bet nu nojaušu pats ,ka būs
Jā un bildes vienozīmīgi sataisīsim kopā ..
Laba krāsas izvēle
Pabūts vakar ciemos pie Orkaana - varu teikt tikai vienu Orkaans tiešām ir sava amata augstas klases meistars un visu dara augstā līmenī !
Esmu vairāk kā apmierināts ar Orkāna darbu un ar krāsas izvēli
Kā jau vairākumam īsto izskatu noķert grūti !! Dotajā brīdi mašīna izskatās šādā stāvoklī - darba vēl daudz ,tapēc atliek tikai cerēt ,ka viss izdosies pēc iecerētā plāna ° Sliekšņi vnk kā no rūpnīcas
p.s
Vēlāk būs daudz bildes no procesa,kad viss auto būs gatavs
Esmu vairāk kā apmierināts ar Orkāna darbu un ar krāsas izvēli
Kā jau vairākumam īsto izskatu noķert grūti !! Dotajā brīdi mašīna izskatās šādā stāvoklī - darba vēl daudz ,tapēc atliek tikai cerēt ,ka viss izdosies pēc iecerētā plāna ° Sliekšņi vnk kā no rūpnīcas
p.s
Vēlāk būs daudz bildes no procesa,kad viss auto būs gatavs
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
nokrāsots tiešām smuki, cik bildes ļauj saprast
Dazhas bildes iz shodienas procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Eh cik skaisti , žēl ka savu auto nevaru pilnībā pārkrāsot.
Jāsagaida gala rezultāts, bet varētu būt visskaistākā kūtiņā forumā.
tiešām būs fantastiski!
Orkān, tu pats saproti, ko esi izdarījis? Es jau nu būtu piekritis klienta viedoklim un mālējis zilu
Bet nu BOMBA!!!
Bet nu BOMBA!!!
Garshigi
Manuprāt, nākamais ļoti uzmanīgais solis būs disku izvēle!
Es piedāvāju kaut ko līdzīgu Borbet type 1!
Es piedāvāju kaut ko līdzīgu Borbet type 1!
jaa ne smakas no sudrabotaa
Droš vien Orkānam šī bija patīkamākā darba diena strādājot pie šī auto !!?!! super
Par diskiem ,jā Agni mērķis ir BBS RS ,bet vai oem un vai šosezon - nezinu ,jo priekšā vēl ir citas izvirtības kas tiks darītas kūtiņai.. Diski man takā vieni no pēdējiem sarakstā..
Droš vien Orkānam šī bija patīkamākā darba diena strādājot pie šī auto !!?!! super
Par diskiem ,jā Agni mērķis ir BBS RS ,bet vai oem un vai šosezon - nezinu ,jo priekšā vēl ir citas izvirtības kas tiks darītas kūtiņai.. Diski man takā vieni no pēdējiem sarakstā..
kas tad nakamais? salons, motors ? muuzika ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nākamais tiks pāršuts salons - pie šitās krāsas iecerētais šūšanas varints būs bomba
Orkāns turpina atdzīvināt Latvijas e36'os
Superīgs auto arī tev būs
Superīgs auto arī tev būs
izskataas jau vienkaarshi , bet es jau tev teicu, ka pie nestes piebrauksi un tev ukrops uz spaarna apseediisies vareesi dzenaat vinju pa pus maarupi ... un tagad noteikti tev vajag ziemas mashiinu... golf3
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 28