Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 38
- chevron_right
ebejaa tadi tirgojas. meklee bmw e36 xenon shroud vai ari kauka ta, tas mesls apkart leecai angliski buutu shroud
...
es kko lidziigu redzeeju arii tepat bimmershopaa.. varbut ir kadam kadas atsauksmes par vinjiem?
Armando rakstīja:ebejaa tadi tirgojas. meklee bmw e36 xenon shroud vai ari kauka ta, tas mesls apkart leecai angliski buutu shroud
Nevaru tādus atrast...
vo vo es tik priekš e46 jebaja atradu i to visi hromēti! Man jau vairāk velk uz tiem melnajiem! Za to googles tante parādija šitādu home made varianatu http://www.bmwfanatics.co.za/printthread.php?tid=7214
coupe 2.8
Nu melnu jau var nokrāsot.
It kā jau elementāri uztaisīt. Tikai tad vēl krusti jāieliek tālajos, lai čotka izskatītos. Stars nezūd, redzamība nesamazinās? TA var iziet?
It kā jau elementāri uztaisīt. Tikai tad vēl krusti jāieliek tālajos, lai čotka izskatītos. Stars nezūd, redzamība nesamazinās? TA var iziet?
vot varētu saņemties,noiet lejā,izraut vienu lukturi un pamēģināt un ta jau redzētu vau TA izlaistu! Cik viedeo redzēju google,tad stars paliek vēl skaidrāks mazāk tās kliedējošās gaismas un principā ja ir tie hrenoni,kā man,tad varētu būt,ka mazāk žilbina!
coupe 2.8
karoče neizturēju,izravēju savējam lukturi un konstatēju,ka man jau ir stock tāda zagluska! Lukturi Depo jānopūš tik ar termo krāsu melni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
Nu Depo lukturiem varētu būt ka tāda jau ir. :)
buus man arii kartiigi jaaiz4eko.. :)
galigi netik tagat meklet, bet velak ja atradishu tad iemetishu linku!Ruu rakstīja:Armando rakstīja:ebejaa tadi tirgojas. meklee bmw e36 xenon shroud vai ari kauka ta, tas mesls apkart leecai angliski buutu shroud
Nevaru tādus atrast...
...
Kādi ir varianti aizmugurējo lampu notonēšanai? Izņemot baloniņtonēšanu Ir kādas plēves?
Klau, biedri! Neliedziet padomu!
Respektīvi, uzliku tuvajos ksenonu/hrenonu, bet tagad arīdzan gribās tālās gaismas bālākas un arī miglinieciņos būs jāliek kaut kas baltāks, jo nav visai glīši ka vienas baltas, bet citas dzeltenas. Doma tālajos likt kaut kādas parastās spuldzes, bet baltāku gaismu - NightBraker vai kaut ko līdzīgu. Migliniekos vēl neesmu sapratis, ko likt. Tā kā tie deg visu laiku kopā ar citām gaismām, tad viena versija bija likt tur iekšā LEDus, bet nu neesmu stipri pārliecināts vēl.
Nu lūk un ko tad labāk iesakāt? Kādi viedokļi?
Respektīvi, uzliku tuvajos ksenonu/hrenonu, bet tagad arīdzan gribās tālās gaismas bālākas un arī miglinieciņos būs jāliek kaut kas baltāks, jo nav visai glīši ka vienas baltas, bet citas dzeltenas. Doma tālajos likt kaut kādas parastās spuldzes, bet baltāku gaismu - NightBraker vai kaut ko līdzīgu. Migliniekos vēl neesmu sapratis, ko likt. Tā kā tie deg visu laiku kopā ar citām gaismām, tad viena versija bija likt tur iekšā LEDus, bet nu neesmu stipri pārliecināts vēl.
esmu mēģinājis vairākas "krutās halogenkas", bet nemaniju nekādu atšķiriibu redzamībā. Tikai vizuāla atšķirība, tāpat kā ar LED lampām-skats ir, bet neko neizgaismo.
Tīri mana pieredze.
Tīri mana pieredze.
Vari jau ņemt logu tonējamo plēvi un līmētot to virsū. Zinu ka agrāk tā darījakorsa rakstīja:Kādi ir varianti aizmugurējo lampu notonēšanai? Izņemot baloniņtonēšanu Ir kādas plēves?
Nav tā, ka xenons tuvajās rādā labāk nekā tālie ?o79 rakstīja:Klau, biedri! Neliedziet padomu!
bet miglās arī vnk iemet xenonu, smukāk izskatīsies, ja nebūs baigais karuselis lampu krāsu ziņā
Sākumā bija tāda doma, bet tad es par to lampu uzsilšanu iedomājos. Kaut kā īsti negribas, lai viņš tā lēnām igauniski pārslēgtos uz tālajiem. Sevišķi jau, ka tomēr biežāk pa Rīgu ir jābraukājas. Līdz ar to tālie tiek salīdzinoši retāk izmantoti.HoodieBro rakstīja: Nav tā, ka xenons tuvajās rādā labāk nekā tālie ?
bet miglās arī vnk iemet xenonu, smukāk izskatīsies, ja nebūs baigais karuselis lampu krāsu ziņā
attiecībā par LED ir tā ka galvenais neiebersties ar viņu, jo bieži vien tās led lampiņas ir sataisītas tā ka pat lampā ielikt nevar, jo izrādas ka viņas ir uztaisītas platākas.
+ noteikti ņem xenon, ņemot vērā ka tagad iekš protuting ir akcija.
Miglas xenonu, tālajos kko no Philips BlueVision vai ko tādu. Ilgmūžība viņām mazāka, bet ja jau reti izmanto, tad po. Gabarītos kādu ledu vai smd tipa lampačkas.
RENIO rakstīja:attiecībā par LED ir tā ka galvenais neiebersties ar viņu, jo bieži vien tās led lampiņas ir sataisītas tā ka pat lampā ielikt nevar, jo izrādas ka viņas ir uztaisītas platākas.
Tagad iedzināt mani pārdomās atkal.Ruu rakstīja:Miglas xenonu, tālajos kko no Philips BlueVision vai ko tādu. Ilgmūžība viņām mazāka, bet ja jau reti izmanto, tad po. Gabarītos kādu ledu vai smd tipa lampačkas.
Nu labi - par tālajām tā kā būs skaidrs tagad - mēģināšu piemeklēt piemērotu halogēnu, lai būtu līdzīgs tonis.
Bet par miglām... Tad man jātiek kaut kad pa gaismu kādu dienu skaidrībā, kas vispār tajās mana kompota miglās vispār atrodas iekšā, kāda tipa tās lampočkas tur ir.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 38