Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 89
- chevron_right
tad veikala 55lsega rakstīja:kur garantija ka viņš nav tāds pats?
1,8tdsSavat rakstīja:Es runāju par šo postu,kur rakstīts ka ar divām beigtām neiespejami pielaist!Rons rakstīja:Nav tur nekas jāatgaiso ja vienreiz piestartēji un rūc, tālāk viņš pats atgaisojas. ja trubās gaiss-- skaties visus savienojumus un bākas sūkni. parasti ir tā, ja bākas sūknis jauns un strādā, burbuļu nav... par svecēm: ar vienu izdegušu būs grūts starts, ar divām beigtām neiespējami (pie -C). sveces pirkt> beru, ngk,bosch.
tieši tā!Rons rakstīja:nevar pielaist 1,8 tds ar divām beigtām svecēm mīnusos.(2 cilindri neiet).Savat rakstīja:Runājot par pretvārstu,galīgas muļķības kāpēc jāliek tas kas komplektācijā nau paredzēt
Man ir domāt ka vainigs a.suknis vai nu kvēlsveces.tas kas teica ka ar 2 beigtām nevar pielais,galīgas muļķibas...var.
Ja būtu vainiga kāda no sprauslām iedegtos lampiņa...
Bet vispāq tādām lietām ir domāti servisi kuros strādā zinoši cilvēķi,nejau forumieši!
kvēlsveces galīgi nebūs vainīgas pie burbuļiem caurulē. par sprauslām totālas muļķibas, jo ir bijis cilindrs bez kompresijas un ar beigtu sprauslu , bet lampiņa nedeg.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu un kas ir lētāk līdz 2.50 ls vārstiņs un 40sant savilcēji vai pirkt sūkni???Savat rakstīja:tad veikala 55lsega rakstīja:kur garantija ka viņš nav tāds pats?
diez vai tu pirktu sūkni
Tu tikai tā domā ka nevar!Rons rakstīja:nevar pielaist 1,8 tds ar divām beigtām svecēm mīnusos.(2 cilindri neiet).Savat rakstīja:Runājot par pretvārstu,galīgas muļķības kāpēc jāliek tas kas komplektācijā nau paredzēt
Man ir domāt ka vainigs a.suknis vai nu kvēlsveces.tas kas teica ka ar 2 beigtām nevar pielais,galīgas muļķibas...var.
Bet vispāq tādām lietām ir domāti servisi kuros strādā zinoši cilvēķi,nejau forumieši!
kvēlsveces galīgi nebūs vainīgas pie burbuļiem caurulē. par sprauslām totālas muļķibas, jo ir bijis cilindrs bez kompresijas un ar beigtu sprauslu , bet lampiņa nedeg.
Paris lapas atpakaļ rakstiju.es nopirku sūkni GTI pa 53 lsega rakstīja:nu un kas ir lētāk līdz 2.50 ls vārstiņs un 40sant savilcēji vai pirkt sūkni???Savat rakstīja:tad veikala 55lsega rakstīja:kur garantija ka viņš nav tāds pats?
diez vai tu pirktu sūkni
Pēdējais labojis Savat - 09 Jan 2013, 22:34, kopā labots 1 reizi.
amm tad jūs domājat , ka pie vainas varētu būt Sūknis ? dēļ Burbuļiem nekas man neiet ?
Savat rakstīja:Tu tikai tā domā ka nevar!Rons rakstīja:nevar pielaist 1,8 tds ar divām beigtām svecēm mīnusos.(2 cilindri neiet).Savat rakstīja:Runājot par pretvārstu,galīgas muļķības kāpēc jāliek tas kas komplektācijā nau paredzēt
moš kādas patsmit reizes sildot tas divas atlikušas sveces var!
man ir tāds motors un esmu tam izgājis cauri, tapec zinu ko saku!
man kādu laiciņu atpakaļ bija nobeidze sūknis bet man bij tā ka nevarēja pielaist bij ilģi jāgriež kāmēr uzsūknē un uz ceļa braucot arī slāpaTobacco rakstīja:amm tad jūs domājat , ka pie vainas varētu būt Sūknis ? dēļ Burbuļiem nekas man neiet ?
njā izklausās pēc Manas problēmas..Tā arī sanāk , Patsmit reizes sildiit lidz beidzot pielecs ,moš kādas patsmit reizes sildot tas divas atlikušas sveces var!
man ir tāds motors un esmu tam izgājis cauri, tapec zinu ko saku!
jautājums a kā ir siltā laikā ar tas pats?
nē Siltā laikā viss bija ok!. Ka saka iet uz ziemu -1-2 gradi jau nācās sildīt 2-3 reizes.. ko augstaak to vairāk..
Kad Motors pastrādāa . Piem nobraucu kad us 20-30 km .. izsleedzu autinu . pec min 15 sežot klaat.. vis ir ok . Kaa vasaraa
Kad Motors pastrādāa . Piem nobraucu kad us 20-30 km .. izsleedzu autinu . pec min 15 sežot klaat.. vis ir ok . Kaa vasaraa
Sveiciens visiem! Ir sekojoša problēma!
Iedarbinot aukstu dzinēju viss kartībā un rūc kā vajag,kad dzinējs sāk uzsilt,sāk parādīties ritmisks klikšķis(nezinu,kā to pareizāk apsaukt! )
Dzinējs 2.5 tds, eļļa nesen samainīta(sintētika),kompensātori visi 12 jauni,sprauslas tika paskrūvētas ārā,skaņa nemainās.Uz šo brīdi nevar īsti saprast no kurienes skaņa nāk, liekas ka no sestā cilindra,vai zem ieplūdes kolektora.Varbūt kādam ir tā bijis?! un vai tas varētu būt no sadilušas sadalenes vai no augstspiediena sūkņa?(ar jaudu nav problēmu,neraustās un iedarbinās labi) Varbūt ir kādi ieteikumi vai padomi?!
Iedarbinot aukstu dzinēju viss kartībā un rūc kā vajag,kad dzinējs sāk uzsilt,sāk parādīties ritmisks klikšķis(nezinu,kā to pareizāk apsaukt! )
Dzinējs 2.5 tds, eļļa nesen samainīta(sintētika),kompensātori visi 12 jauni,sprauslas tika paskrūvētas ārā,skaņa nemainās.Uz šo brīdi nevar īsti saprast no kurienes skaņa nāk, liekas ka no sestā cilindra,vai zem ieplūdes kolektora.Varbūt kādam ir tā bijis?! un vai tas varētu būt no sadilušas sadalenes vai no augstspiediena sūkņa?(ar jaudu nav problēmu,neraustās un iedarbinās labi) Varbūt ir kādi ieteikumi vai padomi?!
nu zeeni juus te dodat izlasiiju visu teemu :) vietaam aiz smiekliem raudaaju:D viens saka ka 4ips jaudu nepacelj vispaar tdsam,otrs saka ka suukni regulee ar roku,apmeeram grozot takaa deltas aizdedzi,bet treshais briinaas par egr ja nezinat zeeni ko rakstat tad vispaar mozh nerakstat?:D es saprotu juus te esat bendziinieku fani,un tds te retums :) bet paldies bij ljoti intresanti :)
P.S egr glushijam nost,vai tikai ar vakuma trubinju vai fiziski :) un uzpaseejam mazo trubinju kas iesprauzhas ieluudes kolektoraa no apakshas,meedz aizaugt ar ellju un saak tds nevilkt :( tiem kam silti jaazaagjee,un slinkums mainiit plunzheru,lejam 2t ellu baakaa,paliidzees :)ar tdsiem njemos 6shus gadus :)
P.S egr glushijam nost,vai tikai ar vakuma trubinju vai fiziski :) un uzpaseejam mazo trubinju kas iesprauzhas ieluudes kolektoraa no apakshas,meedz aizaugt ar ellju un saak tds nevilkt :( tiem kam silti jaazaagjee,un slinkums mainiit plunzheru,lejam 2t ellu baakaa,paliidzees :)ar tdsiem njemos 6shus gadus :)
Aha 2.0 e36 lec, opelitis lec, bet 2.5tds nelec
Kas ir 2t eļļa?krods rakstīja:nu zeeni juus te dodat izlasiiju visu teemu :) vietaam aiz smiekliem raudaaju:D viens saka ka 4ips jaudu nepacelj vispaar tdsam,otrs saka ka suukni regulee ar roku,apmeeram grozot takaa deltas aizdedzi,bet treshais briinaas par egr ja nezinat zeeni ko rakstat tad vispaar mozh nerakstat?:D es saprotu juus te esat bendziinieku fani,un tds te retums :) bet paldies bij ljoti intresanti :)
tieshi taa:)ella ar ko jauc bendziinu mopeediem:)kam ir beigti plunzheri,karsts ilgi jaagriezh,2t ljoti paliidz :)
KAs un kur remonte tds augstspiediena súknus cik tas maksa. kur un par cik var nopirkt plunzeru tdsam ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 89