Arktissilber 323i Ziemelis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 17
- chevron_right
Man ir pāršujama e46 trīsstarniece, ar visu AirBagu un labojamu lentu, varam k.ko sarunātdjjys rakstīja: ss.lv viens pa 10ls tirgoja ar visu lentu, varb ka sanak iekert!!!
Par aizm. lukturiem- viennozimigi 2 variants
Tikko pirmo reizi sastapos ar stirnu uz ceļa. Par laimi viss kārtībā, netrāpīju, laikus pamanīju un sabremzēju, dzīvnieks paspēja pārskriet pāri. Bija gan neliels pārsteigums. Principā mani laikam izglāba tālās gaismas, jo spēju laicīgi pamanīt. Un tas pat nebija nekur dziļi mežā, netālu no Mārupes kapiem pie Grosauto. Būtu braucis uz 70 nevis uz 50, būtu viss citādāk beidzies. Bet nu - esiet uzmanīgi!
ja tu runā par TA tad nu apbēdināšu tevi, un tavu murgu par TA ar šādu apgaismojumu nevar iziet TA, jebkādām diožu lampām nevar iziet!STUDENTS rakstīja:Nestāsti vīriem muļķībasvlAdlik rakstīja:patik man tas LED numura apgaismojums, bet vini visi uz 1-3 menesiem
Sencim alfai jau 2 gadus, ja nepat vairāk, kā stāv tādi LEDi numura apgmaismojumā, apskatē viss forši, numurs arī labi redzams un neviena diode nekur nav padzisusi
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Es arī esmu gājis skati ar diodēm numura apgaismojumā. Ja ir parastās baltās, tad nav nekādu problēmu.
Vecīt, kā Tu mani vari apbēdināt, ka es 2 gadus pēc kārtas esmu bijis klāt TA, kad sencis savai Alfai iet tepat Rīgā???ega rakstīja:ja tu runā par TA tad nu apbēdināšu tevi, un tavu murgu par TA ar šādu apgaismojumu nevar iziet TA, jebkādām diožu lampām nevar iziet!STUDENTS rakstīja:Nestāsti vīriem muļķībasvlAdlik rakstīja:patik man tas LED numura apgaismojums, bet vini visi uz 1-3 menesiem
Sencim alfai jau 2 gadus, ja nepat vairāk, kā stāv tādi LEDi numura apgmaismojumā, apskatē viss forši, numurs arī labi redzams un neviena diode nekur nav padzisusi
Nupat Ziemassvētkos, kad gājām - viss cool. LED numura apgaismojums balts + vēl čainīzeru baltās spuldzes 2-3 gadus jau deg miglās .. ok atzīšos, tik tiko pirms nedēļas viena migla izdzisa bet nu 30sant viena spuldze balta
LEDI: Pati gaisma: Un cik es zinu, tās LED diodes patērē mazāk elektrības un ilgāk spīd kā parastās
P.S. Sorry, ka atkal piesārņoju topicu, vnk nevaru muti noturēt par taisnību
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man ar nav nekad bijušas problēmas TA ar basltajām led numura apgaismojumā
Daži jaunumi.
Tiku pie jauna ātrumkloķa un kloķa ādiņas. Slēdzās ļoti labi
Ielikta 3 zaru stūre
Ieliktas baltās pagriezienu lampiņas
Ielikts jauns akumulators
Tiku pie jauna ātrumkloķa un kloķa ādiņas. Slēdzās ļoti labi
Ielikta 3 zaru stūre
Ieliktas baltās pagriezienu lampiņas
Ielikts jauns akumulators
Pēdējais labojis BRASS - 09 Feb 2013, 20:23, kopā labots 1 reizi.
Ir smuki
Spoileri atstāsi? :)
Spoileri atstāsi? :)
izskatās labi man prikolī tavs mazais e36
Par spoileru domāju. Uztaisīju fotošopā dažas bildes un šķiet, ka izskatīsies labāk bez spoilera, ja vēl aizmuguri piesēdinās, tad
Tikai tāda problēma, ka viņš tur ir pieskrūvēts. Ja noņemšu, paliks caurumi. Tad atkal būs jāmeklē kur tos aizmetināt un tad vēl piekrāsot. Pieņemu, ka vienkāršāka varianta nav (ja neskaita cita bagāžnieka uzlikšanu).
Bilde ieskatam:
Tikai tāda problēma, ka viņš tur ir pieskrūvēts. Ja noņemšu, paliks caurumi. Tad atkal būs jāmeklē kur tos aizmetināt un tad vēl piekrāsot. Pieņemu, ka vienkāršāka varianta nav (ja neskaita cita bagāžnieka uzlikšanu).
Bilde ieskatam:
tiesi pec so bilzu publiceesanas pie sevis domaaju, ka nevajag tew to spoileri... varbuut astiiti, bet nu ne šo..
Izskatās kopts trīsdesmit sestais......varētu iemainīt pret kupeju
++ Bez daudz labāk .. Vienīgais ,kas tur iederētos ir GT
Jā un lētāk ,ātrāk, ērtāk būs atrast jaunu bagāžnieka vāku
Jā un lētāk ,ātrāk, ērtāk būs atrast jaunu bagāžnieka vāku
ja butu citi diski var but tas spoileris ar piestavetu
Vakar uz Jūrmalenes viens e39 pašāvās garām un nummura apgaismojumā bija sabāzis kkādus LEDus. Pārgaismoja nummuru pa neko nevar redzēt, Izgaismoja aizmugurē ceļu + izskatijās pēc gatera.
Vai tad nav kādas alternatīvas paņemt no jaunākiem modeļiem un saķīmiķos priekš savējā?
P.S. Mazais modelitis zem OBC cepī, tik jāpiemeklē vajadzīgos diskus un sēdināt.
Vai tad nav kādas alternatīvas paņemt no jaunākiem modeļiem un saķīmiķos priekš savējā?
P.S. Mazais modelitis zem OBC cepī, tik jāpiemeklē vajadzīgos diskus un sēdināt.
Nu, tie LED varianti jau ir visādi. Ir gan parastās diodes, ko var ielikt parasto spuldžu vietā, ir arī jau gatavie bloki ar visiem stikliņiem utt., ir arī LED virtenes. Es vispār diezgan maz redzu tādus LED numurā, kuri izskatās labi. Liela daļa ir ar virtenēm un nevis baltā, bet zilā vai tml. krāsā. Pašam ļoti patīk, kā izskatās manējie.
Par diskiem un sēdinājumu zinu
Jau zinu, kādus diskus gribu, vēl tikai nedaudz nauda jāpiekrāj un tad būs.
Koilas visticamāk ka nelikšu, jo gribas arī nelielu komfortu, cik nu E36 var piedāvāt no tā, tā kā visticamāk meklēšu kādas sēdinātās atsperes.
Par to modelīti - man tas ir ļoti ilgi, ja nemaldos, tad man to uzdāvināja, kad vēl gāju bērnudārzā, jo man ļoti patika Cobra 11. Un nu re, man tagad ir ļoti līdzīgs E36 kā tas, kas bija Semīram
Par diskiem un sēdinājumu zinu
Jau zinu, kādus diskus gribu, vēl tikai nedaudz nauda jāpiekrāj un tad būs.
Koilas visticamāk ka nelikšu, jo gribas arī nelielu komfortu, cik nu E36 var piedāvāt no tā, tā kā visticamāk meklēšu kādas sēdinātās atsperes.
Par to modelīti - man tas ir ļoti ilgi, ja nemaldos, tad man to uzdāvināja, kad vēl gāju bērnudārzā, jo man ļoti patika Cobra 11. Un nu re, man tagad ir ļoti līdzīgs E36 kā tas, kas bija Semīram
pēdējajā bildē jau ir wanna be e46
+1, pēdējā bildē jau sāk lēnām lipināt kopā e46.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 17