Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 93
- chevron_right
Ta kads kkur slidinasies?? Es jau slidinajos gar alfu, gaidu kadu vel kkur saja rajona
M.K.
Rīt vakarā vajag paslidināties kkur pa rīgu, tik vajag laicigi cilvekiem savakties
Cerams ka uz taa lielaa apmlja samiiljotaa apmale nenodariija paaraak lielu skaadi.kmartiiiini rakstīja:Ta kads kkur slidinasies?? Es jau slidinajos gar alfu, gaidu kadu vel kkur saja rajona
viewtopic.php?f=18&t=4173
Biju pie alfas, beigaas kkads barins jau bija salasiijies. kkadi ja nemaldos 3 kompoti, 2 kupejas apkart klainoja (neieskaitot mani), kabrio sudraba, volvo xc90 un busins ford transit skjeeres taisiija..
protams nevienu nepazinu kaa jau jauninjais shaja foruma..
un jaa, ta samiiljotaaa apmale bij ok, laikam iisti nesanaaca vinju ieshkjuureet, jo nebij nekadu pieraadijumu uz luupas..
protams nevienu nepazinu kaa jau jauninjais shaja foruma..
un jaa, ta samiiljotaaa apmale bij ok, laikam iisti nesanaaca vinju ieshkjuureet, jo nebij nekadu pieraadijumu uz luupas..
M.K.
Nu jaa, neizskatiijaas arii baigi traki... Domaaju ka varbuut luupa atpliisusi bet nu labi ka taa!
viewtopic.php?f=18&t=4173
Ciks zinams pie PRISMAS sport bij piebraukushas 3 kupejas bet pirms 23!
Viniem tika aizradits lai brauc pec 23 vairak neesot redzeti!
uz jumta nav ko darit 1stava arejais placis ir pietiekami!
Lidz 5;30 rita droshi var slidzet sodien!
pectam tikai 4dien!
pectam tikai 4dien!
Braucot majas no alfas
Tikai zel ka ar telefonu filmets..
http://www.youtube.com/watch?v=cifBPu_K ... e=youtu.be
Uzraksti man ari jaa jus kur braucat :d
zefīrs™ rakstīja:Rīt vakarā vajag paslidināties kkur pa rīgu, tik vajag laicigi cilvekiem savakties
Vainīgsburviga rakstīja:Ciks zinams pie PRISMAS sport bij piebraukushas 3 kupejas bet pirms 23!
pectam tikai 4dien!
Mēs pēc tam lēna garā aizslīdējām uz Elkor,glābt mirušo Richus
Bļ**** Tik labi skan vnk kad iet šķersām viņš Tev7000rpm rakstīja:Braucot majas no alfas
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Kr4cilveki kuri grib shodien vakaraa paslidinaties savacamies rīga plaza 2staavaa, ap21:30 - 22:00
Varbūt, kāds vēlas 4dien naktī paslīdēt pa ielām un nedaudz pafilmēties? Varētu savākties kautkāds bariņs un uztaisīt baigo action
agRo rakstīja:Varbūt, kāds vēlas 4dien naktī paslīdēt pa ielām un nedaudz pafilmēties? Varētu savākties kautkāds bariņs un uztaisīt baigo action
Ja nebūs traki daudz mūsējo auto tā ka pa ielām nav iespējams slīpēties vienā barā, tad es ar piesakos!
ja paspeeshu lietas sadariit, tad pieriposhu plazaa.zefīrs™ rakstīja:Kr4cilveki kuri grib shodien vakaraa paslidinaties savacamies rīga plaza 2staavaa, ap21:30 - 22:00
P.s sorry garumziimes nestraadaa.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Vo bij prieks ka tomēr cilvēki sanjeemaas un shodien bijām 8 e36
Nenormāli forši pavadīts laiks. žēl tikai, ka līdz 00:00 un tad visi brauca prom. Pēctam mēs ar vēlvienu lietotāju (nezinu niku) aizbraucam uz azūru ārdīties, kur mūs pēc kādam 20min aizdzina prom lkm apsardzes mobilā grupa un man kā par laimi braucot prom tieši garām pabrauca pašvaldības policija kura lkm brauca meklēt nakts vandāļus
Pie Elkor Plazas arī bija forši un tas busiņš kas tur gāja šķērē vnk padarīja visu vēl jautrāku :D
Pēctam vēl viens pats paardijos pie doles, zooma, arī ļoti forši. Lūk zoom tur tiešām daudz mašīnām vietas ir.. Pampaku arī nav, taka gaidu nākamo reizi! :)
Reāli žēl, ka tik ātri aizbrauca visi prom, jo tikai pēc tam sākās normals putenis un visi ceļi vnk bija uber labi braucami sāniski. Dabūju pat ar savu 1.6 slāvu apli mierīgi pusi bik vairāk nobraukt sāniski ar trešo ātrumu, kas vēl netika pieredzēts manā gadījumā
Enivei, gaidu nākamo saietu. Vajag braukt kad normāli putina visur
Pie Elkor Plazas arī bija forši un tas busiņš kas tur gāja šķērē vnk padarīja visu vēl jautrāku :D
Pēctam vēl viens pats paardijos pie doles, zooma, arī ļoti forši. Lūk zoom tur tiešām daudz mašīnām vietas ir.. Pampaku arī nav, taka gaidu nākamo reizi! :)
Reāli žēl, ka tik ātri aizbrauca visi prom, jo tikai pēc tam sākās normals putenis un visi ceļi vnk bija uber labi braucami sāniski. Dabūju pat ar savu 1.6 slāvu apli mierīgi pusi bik vairāk nobraukt sāniski ar trešo ātrumu, kas vēl netika pieredzēts manā gadījumā
Enivei, gaidu nākamo saietu. Vajag braukt kad normāli putina visur
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Bij zbis ja vnk stulbi bij ka visur menti aatri uzradaas bet taa jau zbis, es domaju ka mosh 5dien varam kko izdomat
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 93