AUTO Exotica 2013 26.04.-28.04.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Moš metat šeit linkus ar reportiem no ziņu portāliem par exotiku, kuros ir pieminēts e36.lv stends, lai var pačolēt, ko nosodošu komentē LV tauta!!!
par to "kaajas plati" arii ieveeroju un tieshi kaadaas 4-5 bildees izceljaas taa meitene kaajas kopaa vispaar neturas
man jau liekas ka kalmens šo fočeja
tādēļ tā....
tādēļ tā....
Komentāros tieši par meičām
komentāri
Pieļauju, ja nepatīk meitenes, tad kaut kas nav īsti vietās.
p.s un tiem tvnet u.c rakstu komentiem labāk vispār neskatīties.
p.s un tiem tvnet u.c rakstu komentiem labāk vispār neskatīties.
Ak jel...
Popularitāte, uz ielas teiks - es šito meitenei redzēju eksotikā
P.S. tā ir Sabinchix
[quote="yanks"]Turpinot sieviešu tēmu. Kapēc piemēŗam meičas nevarētu ģērbties zolīdi? Piemēram...
Bet pasaki ,kas vinjaam bija uzvilkts nezoliids???? Vai arii dzhinsi tagad ir piedauziigs apgjeerbs????? Tad es arii staigaaju eksotikaa piedauziigaa apgjeerbaa ,jo man kaajaas bija dzhinsi
Bet pasaki ,kas vinjaam bija uzvilkts nezoliids???? Vai arii dzhinsi tagad ir piedauziigs apgjeerbs????? Tad es arii staigaaju eksotikaa piedauziigaa apgjeerbaa ,jo man kaajaas bija dzhinsi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pēc tevis teiktā sanāk ka galvenais ir uzlvilkt dzinsus-tas nekas ka pupi pliki
Un pēc bildēm cik skatīju tu arī modeli netēloji tā kā man pilnīgi vienalga kas tev bij mugurā
Man te bail savu viedokli līdz galam paskaidrot, jo tad te būs aizvainotās personas un un ļembasts uz piecām lapām
Un pēc bildēm cik skatīju tu arī modeli netēloji tā kā man pilnīgi vienalga kas tev bij mugurā
Man te bail savu viedokli līdz galam paskaidrot, jo tad te būs aizvainotās personas un un ļembasts uz piecām lapām
Ja kaadam ir veel kaada bilde ar kabri,tad droshi varat neskopoties
Meitenes bija riktiigi super!!!! Ja gribeeji redzeet vulgaaras un briesmiigas tad Tev bija jaaiet uz JUST stendu vai MAX Power
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tieši par to ir stāsts, meičam laikam liekas ka jo plikāk jo labāk.
Vai tur kāda auku māja vai auto izstāde?
es palieku pie iepriekš liktās bildes, tā manās acīs ir labāk.
Vai tur kāda auku māja vai auto izstāde?
es palieku pie iepriekš liktās bildes, tā manās acīs ir labāk.
Piedod ,beet jaasaak apshaubiit tavu orientaaciju ,ja jau tevi tracina smukas meitenes
tas ka ir plika un pārkrāsojusi visu fasādi man nenozīmē, ka uzreiz ir smuka kopējais tēls, stāja utt ir svarīgi.
Tiem ,kas gribeeja briesmiigi pa zoliido uzvalcinjos utt bija otra zaale
nevajag jau uzreiz otrā grāvi bliezt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right