ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 25
- chevron_right
Jo neesmu vēl dabūjis spoguļus mašīnas krāsā.elbartolv rakstīja:Kāpēc spoguļi nav mašīnas krāsā?
Pacha rakstīja:Kapēc zirgam ir pauti?elbartolv rakstīja:Kāpēc spoguļi nav mašīnas krāsā?
Paldies, pašam arī ļoti patīk!Pacha rakstīja:ZzevsS rakstīja:Uzlikts griestu abšuvums. Tagad salonā nav nevienas iztrūkstošas detaļas. Bonusā notonēti aizmugurējie logi!
izskatās super.. SUPER!!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tiešām nav pieteicies neviens pircējs?
Uz maiņu bija ļoti daudz piedāvājumu, bet nekā kas mani ieintriģētu. Rīt viens potenciālais pircējs brauc skatīties. Īpaši ar pārdošanu neiespringstu, vnk gribas kko dzīvē pamainīt. Ja notirgošu tiks meklēts vai nu cits e36, vai e34 vietā!RENIO rakstīja:tiešām nav pieteicies neviens pircējs?
veiksmīgu rītdienas tikšanos
Paldies!RENIO rakstīja:veiksmīgu rītdienas tikšanos
Atrādīts auto potenciālajiem pircējiem. Čaļi domās! Pēc tam spontānā fotosesija pie mazā Baltezera!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ļoooti smukas bildes un auto
Paaaaaldies! Būs jānosūta uz 2015. gada kalendāra foto kastingu arī dažas bildes!Inutak rakstīja:Ļoooti smukas bildes un auto
Pēdējais labojis ZzevsS - 05 Nov 2014, 18:21, kopā labots 1 reizi.
Nav ne jausmas! Miglu štekeri itkā bija, bet miglas nestrādāja. Ja paliks pie manis ir doma pēc TA pievienot miglas gabarītiem.ikey07 rakstīja:Patīkams progress
Tev viņam miglas ir bijušas komplektācijā ?
Sūti tik prom,man vislabak patīk 4. Un 5.bildeZzevsS rakstīja:Paaaaaldies! Būs jānosūta uz 2015. gada kalendāra foto kastingu arī dažas bildes!Inutak rakstīja:Ļoooti smukas bildes un auto
diez vai kads njems kalendara, pilnigi parsts stoks, ar neveikliem st5 r15..
Tās abas arī ir mani favorīti!Inutak rakstīja:Sūti tik prom,man vislabak patīk 4. Un 5.bildeZzevsS rakstīja:Paaaaaldies! Būs jānosūta uz 2015. gada kalendāra foto kastingu arī dažas bildes!Inutak rakstīja:Ļoooti smukas bildes un auto
Man arī ļoti patīk 1,2 un 6. bilde.
Kas vainas stokam, un kas skaitās neveikli diski?mrkashell rakstīja:diez vai kads njems kalendara, pilnigi parsts stoks, ar neveikliem st5 r15..
Ņems vai neņems to lai izlemj kluba un foruma stingrā žūrija!
kapec izputejs vel no 1.6 stav?
un esi mainijis vismaz priekshejas bremzes uz lielajam?
ar kompatu pa brugji
Izpūtējs no 2.0. Bremzes tiks mainītas uz TA.cipruss18 rakstīja:kapec izputejs vel no 1.6 stav?
ZzevsS rakstīja:Kas vainas stokam, un kas skaitās neveikli diski?mrkashell rakstīja:diez vai kads njems kalendara, pilnigi parsts stoks, ar neveikliem st5 r15..
Ņems vai neņems to lai izlemj kluba un foruma stingrā žūrija!
nu tieshi taa, tur nav ko darit sahadam exsemplaram
a tavai unvraalruusai ir ko darit tur?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12