E36-Wildutch 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 16
- chevron_right
Aķis ir vēl priekšā? kā Tev pašam liekas, normāli tur viss sakrauts ir utt? no kā tad vadība viņam ir?
Akjis prieksaa, ja neskaita 5 vadus, kas pieiet pie + nenormalo troksni no izputeja tad ja.
Oj,par vadibu nezinu, bet lidz Liepajai braucu, stabils, manevre labi un bedres ari mazak jut ka touringam
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Oj,par vadibu nezinu, bet lidz Liepajai braucu, stabils, manevre labi un bedres ari mazak jut ka touringam
So man ari vienreiz uz mainju piedaavaaja ...Cik staastija zinaataajs ,galiigi neiet kaa 2.8 ir jaiet ...varbut delj 2.0 izpludes ,bet stipri shaubos !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Vairs jau nav 2.0 izplude:)Karrlo rakstīja:So man ari vienreiz uz mainju piedaavaaja ...Cik staastija zinaataajs ,galiigi neiet kaa 2.8 ir jaiet ...varbut delj 2.0 izpludes ,bet stipri shaubos !
Nu shodien apmazgats, konstatets, kas jamaina, kas japadara:) Pieliku ari vasaras disku pachekot:) vajag vienu 215/40 riepu. Ja kadam ir pm.
Puns uz haubes:D Pirmais jau ella janomaina, gandriz nav un tapati melna, tad jaskatas brivgaitas regulators un jadoma ko ar troksni izdarit, bunduli metinat pa vidu or what.
Puns uz haubes:D Pirmais jau ella janomaina, gandriz nav un tapati melna, tad jaskatas brivgaitas regulators un jadoma ko ar troksni izdarit, bunduli metinat pa vidu or what.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
par troksni runājot, viena ideja ir- nopērc aizbāžņus un iebāz...............ausīs
bet tā jau sakarīgs sedans, tik tā spura
BMW-Big Money Waste
nu citiem pēc 2.0 vai kāda 1.8, pat nojāts un neejoš 2.8 liksies raketa, pizda kak letjitKarrlo rakstīja:So man ari vienreiz uz mainju piedaavaaja ...Cik staastija zinaataajs ,galiigi neiet kaa 2.8 ir jaiet ...varbut delj 2.0 izpludes ,bet stipri shaubos !
BMW-Big Money Waste
Nez, tas mazai spoileris kaut kā uzrunā, tīri tīkams, nelec acīs, bet ir samērā elegants
Nene,ta neies krasta, patik tikai troksnis pie lieliem apgriezieniem, nevis visu laiku:)Slim rakstīja:par troksni runājot, viena ideja ir- nopērc aizbāžņus un iebāz...............ausīs
Spuru un to stikla uzliku gribeji nonjemt,bet velak:)
hvz, arī cik redzēju darbībā, tad izskatījās, ka neko daudz neiet, salīdzinot ar citiem 2bļa8
bijis mazmotors, aķis priekšā, aizmugurē atstāts mazais tilts ar trumuļiem, diezgan gateris
bijis mazmotors, aķis priekšā, aizmugurē atstāts mazais tilts ar trumuļiem, diezgan gateris
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Gateris varbut tew ir:)rvars rakstīja:hvz, arī cik redzēju darbībā, tad izskatījās, ka neko daudz neiet, salīdzinot ar citiem 2bļa8
Paga, paga, ko? Es kaut ko ne tā zinu vai nezinu, bet vai tad ar tādu motoru var tehnisko iziet, ja tūplī stāv barabāni?rvars rakstīja:hvz, arī cik redzēju darbībā, tad izskatījās, ka neko daudz neiet, salīdzinot ar citiem 2bļa8
Papiros 1.8i :)
Papīros būs un paliks 318i.
Atkal nespeej uztvert kritiku :)Wildutch rakstīja:Gateris varbut tew ir:)rvars rakstīja:hvz, arī cik redzēju darbībā, tad izskatījās, ka neko daudz neiet, salīdzinot ar citiem 2bļa8
Vienkarsi Tev iesaka ,piemeram to motoru kartigi izpeetiit ,jo Es tev saku ,vinjsh ne vella neiet kaa vinjam butu jaiet ...Es domaaju ,ja tas auto buutu normaals kaut vai ,vinjsh nestaaveeta meeneshiem ilgi ss`kaa un saimnieks nesuutiitu mainjas pa labi ,pa kreisi ,njemot veera to ,ka cena ari nebija salidzinoshi liela ,ka tur citi iedomajusies
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
liku vienam compotam 2.5, ieprieks bija 1.8 ari barabani aizmugurē, vinam apskate neko neteica pat nebija parbuve jataisa.byrbyr rakstīja:Paga, paga, ko? Es kaut ko ne tā zinu vai nezinu, bet vai tad ar tādu motoru var tehnisko iziet, ja tūplī stāv barabāni?rvars rakstīja:hvz, arī cik redzēju darbībā, tad izskatījās, ka neko daudz neiet, salīdzinot ar citiem 2bļa8
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Forši, tas priecē
Hmm,bez uzlīmēm ļoti labi izskatās!
Šis ir zināms auto.
Es nesaprotu ko var ņemties par to akumulatoru motor telpā,viņš baigi traucē dzīvot kādam?! Es saprotu ka krūtāk būtu ja viņš būtu bagāžas nodalījumā tad mazāk būtu kas liecina par to ka iepriekš mazmotors ir bijis,bet nu c'mon par to jādomā kad vairs nav ko uzlabot/kur piesieties.
Ko tad tur par motoru tādu izpētīs(uz galda pa reizinātājiem jau nedalīs)kā viņš iet,tā viņš iet,kād sāks neiet tad arī pētīs.
Vel otru tādu nezinu kā šī bembja iepriekšējo saimnieku,kurš ar savu pirmo auto brauc kādus gadus 3 vai 4,domājams gan,ka pēc tik ilga laika ir vēlēšanās tikt pie cita auto.
Bet par tēmu- sveikts ar pirkumu bundža priekš tā gada ir laba!
Šis ir zināms auto.
Es nesaprotu ko var ņemties par to akumulatoru motor telpā,viņš baigi traucē dzīvot kādam?! Es saprotu ka krūtāk būtu ja viņš būtu bagāžas nodalījumā tad mazāk būtu kas liecina par to ka iepriekš mazmotors ir bijis,bet nu c'mon par to jādomā kad vairs nav ko uzlabot/kur piesieties.
Ko tad tur par motoru tādu izpētīs(uz galda pa reizinātājiem jau nedalīs)kā viņš iet,tā viņš iet,kād sāks neiet tad arī pētīs.
Vel otru tādu nezinu kā šī bembja iepriekšējo saimnieku,kurš ar savu pirmo auto brauc kādus gadus 3 vai 4,domājams gan,ka pēc tik ilga laika ir vēlēšanās tikt pie cita auto.
Tencinu:) Protams ir kur pielikt roku. Kuram gan nav?:Dkristaps90 rakstīja:Hmm,bez uzlīmēm ļoti labi izskatās!
Šis ir zināms auto.
Liepājā par vienu trokšņotāju vairāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12