E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 91
- chevron_right
Zaibis! Tik neaizmirsti samainīt vietām šofera ar pasažiera bolsterus vietām.
Instagram INDIGAIS
Nu tad jau pavisam labi, es savam gan apmainīju jo tomēr tie bija no 94.gada beņķi un sānu bolsteri bija pasēdēti.
Būs nenormāli labi
Ljoti ceru ka lidz nakam ned beigam bus gatavi jau tik vel galvas balstiem un sedekliem aizmugures melnas janokraso
Masina gan neliksu vel ieksa lidz nebus sakrasota jo negribu ka krasotajs nosmere sedekljus
Masina gan neliksu vel ieksa lidz nebus sakrasota jo negribu ka krasotajs nosmere sedekljus
Instagram INDIGAIS
Tā krāsa ir noturīga vai arī izkāpjot no mašīnas krāsa paliek pie pēcpuses?
Ir kāds mēģinājis? Interesanta štelle.
Ir kāds mēģinājis? Interesanta štelle.
BMW
Katra otra komenta sis tiek jautats!!
Ja butu ta ka tu saki vai es teretu 350€ par krasu un krasosanu
Instagram INDIGAIS
Jopcik, nebija lētak pāršūt tos benķus?aivis328 rakstīja:Katra otra komenta sis tiek jautats!!
Bet ļoti labi izskatās, būtu man kožinieks salons noteikti prasītu tavus noslpeumus kā to dara
Parsusana maksa ap 1000€ ka minimums ja grib normalu kvalitati
Instagram INDIGAIS
Nez kā pie mums LV, bet pie mums kaimiņvalstī par diviem priekšējiem beņķiem esot 200 eiras. Viens nesen arī bembim pāršujis priekšējās taburetes un kvalitāte esot tāda pati kā no salona izdzītam.
BMW
Wtf, pa 200 euro tur tak pat materiāla izmaksas nevar nosegt (normāla īstā āda, nevis sūdaina imitācija), kur nu vēl darbs...
vot tiem pa 200e es ticu ka krasa naks nost ljoti atri jo taa nav ada bet suda dermantins
vai arii leissu suveji strada un apsuj sedekljus pa savu naudu
vai arii leissu suveji strada un apsuj sedekljus pa savu naudu
Instagram INDIGAIS
nu ta beidzot sedeklji ir majas bildes vienalga nav isti tada krasa ka vinji ir. dzive ir vairak dzeltenigi bet nav 100% tas tonis ko gribeju bet nu tas jau bija zinams
tagad tik janokraso tepikjis jasaliek atpakalj panelis jauzliek sedeklju aizmugures melnas galvas balstiem janokraso otras puses melnas un tad jau drizuma varetu stellet ieksaa
tagad tik janokraso tepikjis jasaliek atpakalj panelis jauzliek sedeklju aizmugures melnas galvas balstiem janokraso otras puses melnas un tad jau drizuma varetu stellet ieksaa
Instagram INDIGAIS
blj** izskataas vnk seksiigi! par shitadiem vareetu nieri atdot
Pa zolīdo.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11