e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 62
- chevron_right
Ta jau sapratu:)
Jo Rinaldu vel vakardien vedu un sis jau man prasija vaij nesot es
Bet ne vis ok labi ka tas nesmu es
Jo Rinaldu vel vakardien vedu un sis jau man prasija vaij nesot es
Bet ne vis ok labi ka tas nesmu es
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
ozy ja tu butu nolocijis savu,tad justos vainigs ka nepierunaju palikt un svineties.
Beidz pašam galva uz pleciem un visadi var gadities un tur jau ja kas butu pats tikai butu vainigs
Lielais paldies ROYALTY par vakardienas paidzesanu
Kaut kad uz to bus jaiedzer,un veel kaut kad japaslipe
Kaut kad uz to bus jaiedzer,un veel kaut kad japaslipe
Labrīt, un nav jau par ko... izpētīšu kas tās pa kļūdām ar tavu EWS un tad jau atrakstīšos kur rakt, bet iesaku ar logiem tikt galā... savādāk stiprā salā var visādi, ne visai labi, gadīties...
+ zondei vajadzētu pamērīt vadus (baltos, vai strāva pienāk apsildei) jo var jau būt ka zonde vesela, tik vados problēma, kas arī diezgan bieži gadās..
+ zondei vajadzētu pamērīt vadus (baltos, vai strāva pienāk apsildei) jo var jau būt ka zonde vesela, tik vados problēma, kas arī diezgan bieži gadās..
par logiem, kad man bij kupeja, ritigi sapuutu visaam gumijaam to silikonu, ziemaa ne vienu reizi nebija iesalis tas logs, viss virinaajaas kaa naakas
viņam nelaižas uz leju vispār kad attaisa durvis pat, kad nav mīnusi... nu kā sedanam vai visiem ar rāmi un tas nav labi... pie lieliem mīnusiem stikls paliek trauslāks un var sanākt sūdi... es lieku uz komforta bloku, bet ar testeri jāpamēra durvju slēži un provodka vispirms... tākā ja vajag - piebrauc pa dienu ņemot līdz multimentru, jo mans saplīsa un varam parakties pa vadiem...
bet kad durvis ciet var atvert logu?
un atver durvis vala, vairs nevar atvert ja?
var, bet neatveras pa to centimetru durvju vēršanas brīdī..... kā kupejām būtu jābūt...
Njam var jau ari gadities ka pati zonde ir izdegusi tas ir normali domaju ka vnk vinju samainisu :)ROYALTY rakstīja:Labrīt, un nav jau par ko... izpētīšu kas tās pa kļūdām ar tavu EWS un tad jau atrakstīšos kur rakt, bet iesaku ar logiem tikt galā... savādāk stiprā salā var visādi, ne visai labi, gadīties...
Njam logus jasataisa aizvedisu aij tad skatas :)
Izdomas jaskatas sodien laiks ir vnk pretigs bet labs preks brauksanas :))ROYALTY rakstīja:viņam nelaižas uz leju vispār kad attaisa durvis pat, kad nav mīnusi... nu kā sedanam vai visiem ar rāmi un tas nav labi... pie lieliem mīnusiem stikls paliek trauslāks un var sanākt sūdi... es lieku uz komforta bloku, bet ar testeri jāpamēra durvju slēži un provodka vispirms... tākā ja vajag - piebrauc pa dienu ņemot līdz multimentru, jo mans saplīsa un varam parakties pa vadiem...
vis jau veras ka nakas kad duris valja ciet logu var vert vnk vinjs kad ataisa nepanak uz leju ka jau kuppejam parasti ir :)možais rakstīja:bet kad durvis ciet var atvert logu?
nebiju paverojis ka man tada hunja
ja ta jau vis sance labi bet ka tu saki kad atver vala tad nepanak tas centimetrs leja...un ubam divam man ta ir :)ROYALTY rakstīja:jā - pogas strādā, ja pareizi atceros un redzēju vakar...
aa... nu tur ir divi varianti.. vai nu pie stoikas kur ir klamburs kur sledzene aizaikejas, jabut mazai podzinai plasmtmasa... kura parasti nodilst, vai ari mikrosledzim.... kuru nomainiit ir tik liels cakars, ka vieglak samainit un parkrasot durvis... man ari blakusedetaja durvim cips nomiris... bet papeti ja podzina tad pa vienkarso...
Tikko paskatijos ozzya e36 topiku un uzreiz sapratu, kurštas ir. Vienu vakaru metu ar tālajiem Tev no globusa stajankas, kad ļoti cītīgi mēģināji dabūt slīpi. bet tā arī nepiebrauci.Ozys 90 rakstīja:ja ta jau vis sance labi bet ka tu saki kad atver vala tad nepanak tas centimetrs leja...un ubam divam man ta ir :)ROYALTY rakstīja:jā - pogas strādā, ja pareizi atceros un redzēju vakar...
pogas nav nodilusas, un ja būtu - nevērtos ciet - vakar pārbaudīju, bet vinam valā pat neveras...možais rakstīja:aa... nu tur ir divi varianti.. vai nu pie stoikas kur ir klamburs kur sledzene aizaikejas, jabut mazai podzinai plasmtmasa... kura parasti nodilst, vai ari mikrosledzim.... kuru nomainiit ir tik liels cakars, ka vieglak samainit un parkrasot durvis... man ari blakusedetaja durvim cips nomiris... bet papeti ja podzina tad pa vienkarso...
Ja jau podzinja butu vainiga(nepiespiestos), tad jau sanak, ka neveertos ciet(paliktu skirbinjaa), ne?možais rakstīja:aa... nu tur ir divi varianti.. vai nu pie stoikas kur ir klamburs kur sledzene aizaikejas, jabut mazai podzinai plasmtmasa... kura parasti nodilst, vai ari mikrosledzim.... kuru nomainiit ir tik liels cakars, ka vieglak samainit un parkrasot durvis... man ari blakusedetaja durvim cips nomiris... bet papeti ja podzina tad pa vienkarso...
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Nebutu jau pa sliktu uz reiz ari durvis saminitmožais rakstīja:aa... nu tur ir divi varianti.. vai nu pie stoikas kur ir klamburs kur sledzene aizaikejas, jabut mazai podzinai plasmtmasa... kura parasti nodilst, vai ari mikrosledzim.... kuru nomainiit ir tik liels cakars, ka vieglak samainit un parkrasot durvis... man ari blakusedetaja durvim cips nomiris... bet papeti ja podzina tad pa vienkarso...
Nju jam tos variantus ko saki man ari teica tikaij man abam durvim ta ir :)
Kad bus velme tad japaskatas pagaidam man tas itka netrauce :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …