E36-ElvijsR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 19
- chevron_right
Izskatās tiešām labs. Dzīvē kad redzēju uzreiz bij saprotams uz ko pašam nākotnē jātiecas.
Paldies.
Pašam tīri pietrūkst digitālā klima Mby.uz ziemu ielikšu.
Pašam tīri pietrūkst digitālā klima Mby.uz ziemu ielikšu.
Aizmuguri vajag mazliet augstak vai priekšu zemak. Tgd so,so uz kopējā izskatās. Bet diski skaisti. Piestāv tavai kupejai
Diski interesanti
Paldies E36.lv vadībai, kluba biedriem un protams Renio! Par diplomu un balviņām, jūtos gandarīts
Pa tēmu:
Šodien samainītas gumijas ispūtējam, kratijās un sitās ,jo viena gumija bij pušu un izvilkts zars, kurš bij ieķēries starp ispūtēja trubām un vilkās pa zemi , un lika man domāt ,ka kkas nav tākā vajag ar ritošo
Noskatītas jauans riepas.
Pa tēmu:
Šodien samainītas gumijas ispūtējam, kratijās un sitās ,jo viena gumija bij pušu un izvilkts zars, kurš bij ieķēries starp ispūtēja trubām un vilkās pa zemi , un lika man domāt ,ka kkas nav tākā vajag ar ritošo
Noskatītas jauans riepas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Apsveicu ar iegùto 2.vietu!
Varam nokārtotElvijsR rakstīja:Nebūtu slikti. bet tad disku vërtība būtu lielāka pa paśu žurkuch. rakstīja:sūds par krāsu, tādus plauktus vajag kā piemērāElvijsR rakstīja: Ja nemaldos aizgāja uz Preiļiem. Un tgd.smuki uzlikti uz E46. Kā jau pirmstam teicu ,nepārmetat, bet r18 un J8,5 uz e36 neiet kā nākas neizplosot priekšējās arkas...
Šos te ir doma krāsot šādi. Bet ,kas zin, mby uz nākamo sezonu būs citi diski.
Apsveicu!
P.S.- Diski izskatās čotka ar brembo bremžu diskiem un supportiem!
P.S.- Diski izskatās čotka ar brembo bremžu diskiem un supportiem!
Paldies , Riks.
Byrbyr, ķipa jāzāģē diski un vel sazin kādas perversības?
Ps. Kas pa lietu varëtu būt... braucu , tikko. Apstājos korķī smird pëc e98, braucu nesmird. Apakšā arī nekas netek. Smaka nāk no motortelpas... ko skatīt? Sprauslas / mby kāda pārlej? Nesaprotu. Vizuāli nekur nav degvielas pëdas un neredzu , ka tecētu kkur...
Ps. Kas pa lietu varëtu būt... braucu , tikko. Apstājos korķī smird pëc e98, braucu nesmird. Apakšā arī nekas netek. Smaka nāk no motortelpas... ko skatīt? Sprauslas / mby kāda pārlej? Nesaprotu. Vizuāli nekur nav degvielas pëdas un neredzu , ka tecētu kkur...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nē, savus 9j par attiecīgu ciparu var nodot, būs tev labs plaukts
Mainamies. Es tev 2vus j8 tu man 2 j9byrbyr rakstīja:Nē, savus 9j par attiecīgu ciparu var nodot, būs tev labs plaukts
NebūsElvijsR rakstīja:Mainamies. Es tev 2vus j8 tu man 2 j9byrbyr rakstīja:Nē, savus 9j par attiecīgu ciparu var nodot, būs tev labs plaukts
Kartera ventelacija? Caur pechku nak smarza?ElvijsR rakstīja:Paldies , Riks.
Nope. Vienkărśi smird peec beņas. Atverot haubi kkur pie ieplūdes.Vladlen rakstīja:Kartera ventelacija? Caur pechku nak smarza?ElvijsR rakstīja:Paldies , Riks.
Manējam atplūdes šlauciņa bija saplaisajusi un arī ilgi meklēju vainu
Nu tur joki mazi. Kāds no degvielas maģistrāles pāris mīkstajiem posmiem motortelpā špricē.
Noslāpētam var pakustināt. Spiediens šļaucinās būs un ies pa gaisu
Noslāpētam var pakustināt. Spiediens šļaucinās būs un ies pa gaisu
Visas degvielas trubiņas jaunas salikuDuuj rakstīja:Manējam atplūdes šlauciņa bija saplaisajusi un arī ilgi meklēju vainu
Braucot arì nesmird. Tīri uz vietas stāvot... raut nost ieplūdnieku, skatīt-meklët... hmm
Piemet uguni uzreiz taps viss skaidrs!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Es biju uzlicis caurspīdīgas degvielas trubas un tos sudus taka balonus uzpūta un pēc pirmā burnauta uzsprāga un pec degvielas smirdeja jau no paša sakumaElvijsR rakstīja:Visas degvielas trubiņas jaunas salikuDuuj rakstīja:Manējam atplūdes šlauciņa bija saplaisajusi un arī ilgi meklēju vainu
Braucot arì nesmird. Tīri uz vietas stāvot... raut nost ieplūdnieku, skatīt-meklët... hmm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 19