e36 by AndzaK_LV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 40
- chevron_right
Ta tad,
samainits klokenes daciks,
sadalenes daciks,
zonde
GMM
kompis
spoles
pirms zondes mainas diagnostikas kompis blaustijas par to kad zondei kapi, ok samainijam, tagad blauj par to kad sadalenes daciks neiet,
problema tada pati un nekas nav mainijies, iedarbinot apgriezieni 400-500, meiginot uzgazet nevar, lejas ciet motors, viena bridi var uzgazet, uzgazejot lidz 5k rpm pec tam atlaizot pedali nokritas lidz 1500-2000 rpm un mazliet peld,
Baigas aizdomas kad Vanoss beigts un sadalene pagriezusies ir vai kka ta un tpc tas viss cakare pratu un rada sadalenes dacika kludu? varetu ta but?
visss jau ir parbaudits, vairs nav ideju ko darit,
sodien startejot un cinoties uzspraga izputeja bundulis pedajais bez prikoliem jau neiztikt
samainits klokenes daciks,
sadalenes daciks,
zonde
GMM
kompis
spoles
pirms zondes mainas diagnostikas kompis blaustijas par to kad zondei kapi, ok samainijam, tagad blauj par to kad sadalenes daciks neiet,
problema tada pati un nekas nav mainijies, iedarbinot apgriezieni 400-500, meiginot uzgazet nevar, lejas ciet motors, viena bridi var uzgazet, uzgazejot lidz 5k rpm pec tam atlaizot pedali nokritas lidz 1500-2000 rpm un mazliet peld,
Baigas aizdomas kad Vanoss beigts un sadalene pagriezusies ir vai kka ta un tpc tas viss cakare pratu un rada sadalenes dacika kludu? varetu ta but?
visss jau ir parbaudits, vairs nav ideju ko darit,
sodien startejot un cinoties uzspraga izputeja bundulis pedajais bez prikoliem jau neiztikt
Centies likt oriģinālos dačikus. Arī kloķenes dačiks bija beigts. Paņēmu to era iepi..dams kapeiku,beigās aprāvos.
daciki orginalie no ejosas masinas salikti, biki pakidaju bralim kupeju,Duuj rakstīja:Centies likt oriģinālos dačikus. Arī kloķenes dačiks bija beigts. Paņēmu to era iepi..dams kapeiku,beigās aprāvos.
Ari jau nav garantijas,ka tur viss skaisti ir gājis
ir skaisti gajis tak visu laiku ikdiena vins ar vinu brauc panemu no vina uz testu masinu lai parbauditu kas man isti neit, saliku vinam atpakal visu un vinam viss iet a man ar vina dacikiem neietDuuj rakstīja:Ari jau nav garantijas,ka tur viss skaisti ir gājis
Kompi vai tad sarežģīti parmest?AndzaK_LV rakstīja:ir skaisti gajis tak visu laiku ikdiena vins ar vinu brauc panemu no vina uz testu masinu lai parbauditu kas man isti neit, saliku vinam atpakal visu un vinam viss iet a man ar vina dacikiem neietDuuj rakstīja:Ari jau nav garantijas,ka tur viss skaisti ir gājis
kompis vinam ar ews, es tak mainiju kompi, nopirku citu speciali jo likas ta vaina bet huj,Duuj rakstīja:Kompi vai tad sarežģīti parmest?AndzaK_LV rakstīja:ir skaisti gajis tak visu laiku ikdiena vins ar vinu brauc panemu no vina uz testu masinu lai parbauditu kas man isti neit, saliku vinam atpakal visu un vinam viss iet a man ar vina dacikiem neietDuuj rakstīja:Ari jau nav garantijas,ka tur viss skaisti ir gājis
Sodien samainita vanosa elektriska dala, moz labak palika bet hz, tgd vismaz kad uzgaze nokritas apgriezieni lidz 800 rpm.
tuksgaitas regulators ari samainits bet bez kkadam izmainam,
sabuvets kartejo reizi izputejs, un sareguleta rokene,
Rit paliek saregulet lampas un uz Skati!
tuksgaitas regulators ari samainits bet bez kkadam izmainam,
sabuvets kartejo reizi izputejs, un sareguleta rokene,
Rit paliek saregulet lampas un uz Skati!
atradas ari paris bildes, nekas sevisks bet kkas ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sodien pabuts skate, 3, divnieki,
kreisa lampa nenoregulets tuvai
kreisa lampa nenoregulets talais
un labas puses rokene pa nullem
parejais viss ideali
ka ari vakara paplestas riepas,
besi kad iedarbinot kko lejas ciet jasagaze un tad var uzsakt braukt bet kka man vienalga ko parejie doma
kreisa lampa nenoregulets tuvai
kreisa lampa nenoregulets talais
un labas puses rokene pa nullem
parejais viss ideali
ka ari vakara paplestas riepas,
besi kad iedarbinot kko lejas ciet jasagaze un tad var uzsakt braukt bet kka man vienalga ko parejie doma
dazas pretigas kvalitates bildes
beidzot samazgats un satirits,
Pie kādiem klauniem vedi lampas regulēt?
sapista lampa, nekas neregulejas, un nebija laika cakareties regulet ar stiprinajumiem, poh ta lampa kka, panemsu uz skati no otraInferno rakstīja:Pie kādiem klauniem vedi lampas regulēt?
Prasās citus diskus un mazliet nolaist no mākoņiem.
sitie diski nonemti no otra kamer tam mazs remonts.tataars rakstīja:Prasās citus diskus un mazliet nolaist no mākoņiem.
zemaks bus pec skates jo nebrauksu uz skati ar griestam atsperem tapec tgd ir stock atsperes
Abi brinumi iet uz tirdzinu! ja kadam ir interese PM!
e36 ar V/N GG 665 cena 1100e ar jaunu skati!
e36 ar V/N JO 1793 cena 950e
cenas nav runajamas!
e36 ar V/N GG 665 cena 1100e ar jaunu skati!
e36 ar V/N JO 1793 cena 950e
cenas nav runajamas!
665 nerīstās vairs? kas bija par vainu ?
iedarbinot ja iedod pilnus apgriezienus, tad viss ir ideali, iet ka vajag,Eglitis rakstīja:665 nerīstās vairs? kas bija par vainu ?
nezinu kur problemu vel varetu meklet,
cik ģenģeris tukšgaitā lādē, esi mēģinājis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 40