E36-Maa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
vēlos tevi apbēdināt ,bet tu nēsi smieklīgs. nav ko rakt ārā gadu vecas tēmas.Soulshaker rakstīja:Klau runajot par BMW varbut varam vinu ta smuki salabot izmaksas bus minimalas
5l benzina un viena kastite serkocini un bus cotka
ja tiešām nav par ko pie*isties tad labāk nevajag.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
M bamperis sagatavots un sēž pagrabā ,bet tākā ārā slīd žēl likt virsū - un ja nu ?ElvijsR rakstīja:Uzliksi m bamperu , tad jau bùs zaebenna. Uz vasaru plānā ir kādi r17?
R17 varbūt nē ,bet kādus smukus r15 vai r16 noteikti . ar r17 man tā braukšana liekas cieta.
To jau par savu e36 saki?Soulshaker rakstīja:Klau runajot par BMW varbut varam vinu ta smuki salabot izmaksas bus minimalas
O jau uz personibām parejat, man jau sāk patikt.
Kā vispār copejās maziņās ar driftavagenu e36?
Kā vispār copejās maziņās ar driftavagenu e36?
nu tā . tomēr sadūšošos ielikt.
uzliku M bamperi.
tādu tiku pārkrāsojis pirms haube bija melna,tapec negribēju iegūldīto darbu bojāt un liku kāds ir..
bamperis vispār pārdzīvojis ir daudz.
jā ,varēju nopirkt jaunu,bet gribēju dot jaunu dzīvi šim.
nogruntēts ,špaktelēts,krāsots ,lakots
viss paša rokām .
protams uz silto laiku nāks virsbūves krāsā !
open ,minded jūsu domām ,par to kā izskatās kopumā !
uzliku M bamperi.
tādu tiku pārkrāsojis pirms haube bija melna,tapec negribēju iegūldīto darbu bojāt un liku kāds ir..
bamperis vispār pārdzīvojis ir daudz.
jā ,varēju nopirkt jaunu,bet gribēju dot jaunu dzīvi šim.
nogruntēts ,špaktelēts,krāsots ,lakots
viss paša rokām .
protams uz silto laiku nāks virsbūves krāsā !
open ,minded jūsu domām ,par to kā izskatās kopumā !
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Laikam, būsi nocitējis nepareizā lietotāja rakstīto.
Par e36, izskatās pabriesmīgi, tas manās acīs, ķīnas neires neesi domājis pamainīt pret oem?
Par e36, izskatās pabriesmīgi, tas manās acīs, ķīnas neires neesi domājis pamainīt pret oem?
vitjazz rakstīja:To jau par savu e36 saki?Soulshaker rakstīja:Klau runajot par BMW varbut varam vinu ta smuki salabot izmaksas bus minimalas
Vnk pašam taj bildē zilais bumers nekāds,tēlo te ugunsdzēsēju no sevis! Atbrauc,iedošu litru beņas varēsi pats savu nodedzināt,pirms tēlo no sevis nezin ko! Sakrāsos virsbūves krāsā un būs labi!
P.S Par bamperi- jāsakrāso gan,jo nju zilā ir bišk kā ir! Sakrāsosi melnu un kopā būs labi! Pluss par bampera atjaunošanu!
Un trūkstošos moldingus sadabū!
Tfu,jāāā,paldies!Lawwr rakstīja:Laikam, būsi nocitējis nepareizā lietotāja rakstīto.
Jākrāso virsbūves krāsā,tam gan piekrītu,kā jau minēju!
Man tas e36 ir ok tiek taisits un netiek ta sapists ka sis variants labi visu cienu tagad ir labak neka bija.vitjazz rakstīja:vitjazz rakstīja:To jau par savu e36 saki?Soulshaker rakstīja:Klau runajot par BMW varbut varam vinu ta smuki salabot izmaksas bus minimalas
Vnk pašam taj bildē zilais bumers nekāds,tēlo te ugunsdzēsēju no sevis! Atbrauc,iedošu litru beņas varēsi pats savu nodedzināt,pirms tēlo no sevis nezin ko! Sakrāsos virsbūves krāsā un būs labi!
P.S Par bamperi- jāsakrāso gan,jo nju zilā ir bišk kā ir! Sakrāsosi melnu un kopā būs labi! Pluss par bampera atjaunošanu!
Par manu runajot vispar jautajumu nav nebraucu ar 1.8 is
Virsbuve man ir bez rusas un izskats ir daudz labaks par so.
Soulshaker rakstīja:Man tas e36 ir ok tiek taisits un netiek ta sapists ka sis variants labi visu cienu tagad ir labak neka bija.
Kuram te interesē ar ko tu brauc?! Jau paradiji, ka nedaudz tērēts esi
1. kāda vaina 1.8is? 2. beidz gudri visos topikos dirst, uzvedies kā īsts lauku suns uz siena čupas, rej uz visiem vienalga par ko. Gribētu dzive redzēt tavu perfekto bez rūsas e36. Bildē vien izskatās kad ir pārkrāsots kārtīga krievu ziliņa krāsāSoulshaker rakstīja:Man tas e36 ir ok tiek taisits un netiek ta sapists ka sis variants labi visu cienu tagad ir labak neka bija.
Par Cix - nokrāso lūdzu auto visu vienā krāsā bet nu paliek jau uz labo pusi kkas ari
te atrak problema naudā. Jega krasot, piemeram, pa 70 eiro detaļu ja var pa to naudu kaut ko tehniskaja lietā ieguldīt, kas tomer ir svarigak, drošibai nevis tik pliki vizuāli. Tomer auto ar domāts braukašanai un kā darba zirgs, nevis tik pontus bezjega metāt 6dienas vakarosLācis rakstīja:1. kāda vaina 1.8is? 2. beidz gudri visos topikos dirst, uzvedies kā īsts lauku suns uz siena čupas, rej uz visiem vienalga par ko. Gribētu dzive redzēt tavu perfekto bez rūsas e36. Bildē vien izskatās kad ir pārkrāsots kārtīga krievu ziliņa krāsāSoulshaker rakstīja:Man tas e36 ir ok tiek taisits un netiek ta sapists ka sis variants labi visu cienu tagad ir labak neka bija.
Par Cix - nokrāso lūdzu auto visu vienā krāsā bet nu paliek jau uz labo pusi kkas ari
izmeklēju speciāli visu forumu, neatradu topicu ar tavu drotu, moš tomēr parādīsi to maslcāru ar kuru tu brauc??? Ato tik gudri dirs forumā, ka liekas tev tur roadlegal 900+hp e36 ar nerūsējošā tērauda bunžuvitjazz rakstīja:vitjazz rakstīja:Man tas e36 ir ok tiek taisits un netiek ta sapists ka sis variants labi visu cienu tagad ir labak neka bija.Soulshaker rakstīja:Klau runajot par BMW varbut varam vinu ta smuki salabot izmaksas bus minimalas
ak jā, aizej uz skolu - konkrēti latviešu valodas stundām
Topika autors malacis, rosās un ar rezultātiem
Labvakar!
Ja ienāci lai pateiktu - šrots ,svalka,tolmets utt. tad tas jau nodrāzts joks. lets b original.
viss notiek ,bet ne tik strauji kā gribētos.
naļiks auto atvēlēts ir tik cik ir.
tātad:
*aizmugurē jauni bremžu kluči ,loki rocenei.
*kardānam gūltnis kas iet pa vidu ,un mufte .
*uzliku atpakaļ LSD , ar svaigu 75w140 eļļu. (laižam slīpi)
*iegādājos čipotu vadības bloku (griež uz 7500rmp ,nu nav +100 zs,bet nu kko jūt)
*ieliku BOSCH super 4 sveces
*jauna eļļa ,filtrs
*jauna ģenerātor siksna
*ielēju benzīnu
*aizmugurējiem amjiem jaunas paduškas
*kautkas tur bija ar koilām ,arī sataisīju
*stock krāsas bampers
nākamo vēlos :
*kuzava krāsas kapot ,spārnus ,brilli .
*jāmaina vējstikls
Ja ienāci lai pateiktu - šrots ,svalka,tolmets utt. tad tas jau nodrāzts joks. lets b original.
viss notiek ,bet ne tik strauji kā gribētos.
naļiks auto atvēlēts ir tik cik ir.
tātad:
*aizmugurē jauni bremžu kluči ,loki rocenei.
*kardānam gūltnis kas iet pa vidu ,un mufte .
*uzliku atpakaļ LSD , ar svaigu 75w140 eļļu. (laižam slīpi)
*iegādājos čipotu vadības bloku (griež uz 7500rmp ,nu nav +100 zs,bet nu kko jūt)
*ieliku BOSCH super 4 sveces
*jauna eļļa ,filtrs
*jauna ģenerātor siksna
*ielēju benzīnu
*aizmugurējiem amjiem jaunas paduškas
*kautkas tur bija ar koilām ,arī sataisīju
*stock krāsas bampers
nākamo vēlos :
*kuzava krāsas kapot ,spārnus ,brilli .
*jāmaina vējstikls
Kur M bufers????????? Tā plēve kā jau tev teicu suck
Bet viss paareejais tip top. Malaģēcssss
M bufers noteikti būs, pagaidām citas prioritātes.ElvijsR rakstīja:Kur M bufers????????? Tā plēve kā jau tev teicu suck
plēve ir...
nu ir viņa ....
līdz tavam žurcim augt..
Jā,ar M buferi bij labākMaa rakstīja:M bufers noteikti būs, pagaidām citas prioritātes.ElvijsR rakstīja:Kur M bufers????????? Tā plēve kā jau tev teicu suck
plēve ir...
nu ir viņa ....
līdz tavam žurcim augt..
Manuprāt,farām uzacis izskatītos labi
nomainīju vējstiklu
stīliji! 2x 8J et42 R15 2x 8.5j et47 R15 (made by USER cz500)
ir jau zemprofili dabūti stīlijiem,bet kamēr aizmugure nav nosēdināta nelieku !
Cik samaksāji par maiņu?
Ja pirki jaunu,cik izmaksāja? Sev arī jāmaina
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11