E36 - sprukijs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Okey, ņemšu vērā :)Linda rakstīja:Ir, ja taisi tikai un vienīgi priekš sevis.vitjazz rakstīja:IR VĒRTS LIELU NAUDU LIKT IEKŠĀ,JA NEKĀ LABA NE VIRSBŪVEI NAV,NE KUZAVAM?
Veiksmi metināšanā, pirms pāris nedēļām arī tika sliekšņi iemetināti, iesaku ielikt durvis, kad slieksnis tikai pieķerts, lai varētu koriģēt ja kas - paskatītos vai nav par daudz uz āru izvirzījies, jo man, kaut gan viss pa punktiem smuki sametināts pēc izmēra - aizmugurē slieksnis kkādi 5mm par daudz uz āru un sanāk, kā džipam, ka var kājas uzlikt Iespējams vēl durvis jānoregulē, bet tur baigi jāskatās, jo 100% precīzs tas slieksnis nav.
1mm metināšanai pietiks
Pavisam aizmirsu ielikt bildi no Tehniskās apskates, ko viņi man tur salikuši
Te nu ir tie brīnumi
Te nu ir tie brīnumi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jobans kapots
metinajata sapnis!
metinajata sapnis!
Nu nez man būtu kauns tadu likt,ne tur ar ko lepoties ne priecāties...
Tiešām esi pārliecināts, ka ir jēga to virsbūvi metināt?
Varēji no kupejas uz sedana pārlikt numurzīmi RO-121, liekas tāda foršāka par kaut kādu random 4 ciparu
Lasi cītīgāk, ar kupeju bija kkāds kasjaks ar dokumentiemKasparsG rakstīja:Varēji no kupejas uz sedana pārlikt numurzīmi RO-121, liekas tāda foršāka par kaut kādu random 4 ciparu
To pašu domāju....ValtersD rakstīja:Tiešām esi pārliecināts, ka ir jēga to virsbūvi metināt?
Esmu iepriekšējais īpašnieks, mašīna tika pārdota par smieklīgu cenu, pats nekad tepiķi nebiju ņēmis pilnībā nost tāpēc pašam lieli brīnumi
Un atbildu zurkae, motoram ar pārkaršanu nebija problēmu nekādu, nebiju tas kurš pie stacijas kautko dzesējis. Siguldā 2x biju.
Vecīt, apņēmība tev pa visiem 100
Un atbildu zurkae, motoram ar pārkaršanu nebija problēmu nekādu, nebiju tas kurš pie stacijas kautko dzesējis. Siguldā 2x biju.
Ā, vienreiz izlasīju, bet baigi tam aizmirsu.ValtersD rakstīja:Lasi cītīgāk, ar kupeju bija kkāds kasjaks ar dokumentiemKasparsG rakstīja:Varēji no kupejas uz sedana pārlikt numurzīmi RO-121, liekas tāda foršāka par kaut kādu random 4 ciparu
Nu ok, kādi tad man ir citi reālie varianti?vitjazz rakstīja:To pašu domāju....ValtersD rakstīja:Tiešām esi pārliecināts, ka ir jēga to virsbūvi metināt?
Atrodi kādu angli uz detaļām, nopērc no viņa virsbūvi un veic virsbūves maiņu
Jēga no tā, ja viņam pašreizējajā virsbūvē nav īsti ne motora, ne komplektācijas?KasparsG rakstīja:Atrodi kādu angli uz detaļām, nopērc no viņa virsbūvi un veic virsbūves maiņu
Būs vismaz laba virsbūve, ar ko sāktValtersD rakstīja:Jēga no tā, ja viņam pašreizējajā virsbūvē nav īsti ne motora, ne komplektācijas?KasparsG rakstīja:Atrodi kādu angli uz detaļām, nopērc no viņa virsbūvi un veic virsbūves maiņu
100% zinu ka tas biji tu kas apstājas pie stacijas cītīgi kautko no sākuma pētīji pie priekšējā šofera puses riteňa un pēctam vēl zem haubes līdiRONČIKS rakstīja:Esmu iepriekšējais īpašnieks, mašīna tika pārdota par smieklīgu cenu, pats nekad tepiķi nebiju ņēmis pilnībā nost tāpēc pašam lieli brīnumi
Beidzot ir sagādāti visi nepieciešamie materiāli, lai sametinātu šo nabaga bundžu. Ir iegādātas 2 plāksnes ar bleķi 1.2 mm biezumā un zapaskas vieta, to droši vien, ka pilnībā iekšā nemetinās, bet normāli sakombinēs no divām, vienu!
Klau ja nav noslepums no kurienes to masinu tu nopirki un pa cik jo es zinu ka vina ir celojusi un kada vina bija.RONČIKS rakstīja:Esmu iepriekšējais īpašnieks, mašīna tika pārdota par smieklīgu cenu, pats nekad tepiķi nebiju ņēmis pilnībā nost tāpēc pašam lieli brīnumi
Šodien izdarīti pāris sīkumi priekš auto. Ir nomainīta eļļa un sakrāsots priekšējais bamperis, lai vismaz izskatās par kripatu adekvātāk. Nav nekāda dārgā krāsa..
Mana žurka tādā pašā stāvoklī, tik sūdīgi ir tas, ka kāds viņu ir sadirsis, ķipa metinajis, bet viss sapļūtīts.
Šaubos vai ir jeega šito metināt, ja slikti sametinās + pluss sūdīga apstrāde pēc Ziemas būs tas pats storys
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right