Skudraa 320i Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Man arī tāda procedūra būtu vajadzīga pirms ziemas
Cik par tādu prasa?
P.S. Tev, manuprāt, savu drapaku arī vaig celt uz kko individuāli brutālu šim varētu būt labs paskats
Tīri mans subjektīvais viedoklis
Cik par tādu prasa?
P.S. Tev, manuprāt, savu drapaku arī vaig celt uz kko individuāli brutālu šim varētu būt labs paskats
Tīri mans subjektīvais viedoklis
Man patīk, glauns!
1. bildē
1. bildē
Pieļauju, ka tas tāds bonuss man kā patstāvīgam klientam.STUDENTS rakstīja:Man arī tāda procedūra būtu vajadzīga pirms ziemas
Cik par tādu prasa?
Pirms braukšanas uz Cēsīm pats uz ātro sakrāsoju priekšējo buferi, max nosēdināju priekšu. Tagad vēl tikai numurzīme jādabū jauna
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
18.08.2012. Ceļā uz Cēsīm!
Čuras -
Pašam arī čuras patīk
ps. Paldies Erda un Finks par bildēm
Tas tāpēc, ka Ruu ar Mad aizmugurē iesēdāsmarisj rakstīja:labs sedinajums
ps. Paldies Erda un Finks par bildēm
dikti patiiik tavs auto... sedinajums - čuras... ir baigi ok...
Patīk tas stock piedūriens tomēr.. vnk labi nosēdināta kupeja
Un skats pilnīgi cits uz dzīvi
Un skats pilnīgi cits uz dzīvi
un tagad no cita lenkja
Paldies par foto.
Rīt auto vairs nebūs tik skaļš, jo tiks mainīts gala bundulis.
Rīt auto vairs nebūs tik skaļš, jo tiks mainīts gala bundulis.
Šis tas atkal sadarīts:
- uzstādīts cits gala bundulis, tagad ar divām izejām (skan klusāk un patīkamāk);
- novērsta problēma ar šofera logu, kas netaisījās vaļā un ciet (nomainīts motorīts);
- novērsta problēma ar šofera durvīm, kas neturējās vaļā;
- nomainīti reduktora blīvslēgi.
Nākam piektdien jābrauc uz skati, pirms tam vēl blakussēdētāja pusē spārns jānomaina.
Paldies par uzmanību
- uzstādīts cits gala bundulis, tagad ar divām izejām (skan klusāk un patīkamāk);
- novērsta problēma ar šofera logu, kas netaisījās vaļā un ciet (nomainīts motorīts);
- novērsta problēma ar šofera durvīm, kas neturējās vaļā;
- nomainīti reduktora blīvslēgi.
Nākam piektdien jābrauc uz skati, pirms tam vēl blakussēdētāja pusē spārns jānomaina.
Paldies par uzmanību
Auto paliek skaistāks un skaistāks Super sēdinājums, neatteiktos ar no tāda Par spārnu runājot, ja vajadzība, tad tik zvani
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
par bunduli man kaut kā patīk vecais bundulis
Trakoti labs sedinajums! Gruti drosi vien bija pie Ceesim? Manejais jau arkas liida ieksa pa turieni :S
Smuka kupe!
Smuka kupe!
Kaut kas briest!
Ja brauc pa līdzenu ceļu, tad ir ļoti labi. un Cēsīs maršruts bija gana labs. Arkās iet tikai viens aizmugurējais ritenis, kad griežos ar pilnu mašīnu, jo vienā arkā ruslans iemeties. Riepa pret to ruslanu strīķējās.
Vakar tika uzstādīts cits priekšējais spārns blakussēdētāja pusē, kas aizlienēts no Jolcinjas melnās kupejas. Par to liels paldies Activity par spārna nomaiņu un Jolcinjai par spārnu.
Kā arī noplēsta dzeltenā plēve no lukturiem un izņemti miglinieki. Šādā paskatā šodien devos uz CSDD uz tehnisko. Pa ceļam vēl knapi tiku iekšā servisā, lai noregulētu lukturus. Skatē domāju, ka neizlaidīs skaļā izpūtēja dēļ, bet pat nemērīja decibelus. Tālāk auto knapi tika pāri bremžu stendam. Kad pacēla uz pacēlāja un kratīja, likās, ka paspārņus nolauzīs, jo tie skārās klāt pie pacēlāja. Galu galā par apskates rezultātu biju ļoti patīkami pārsteigts. Laikam inspektoram ļoti gāja pie sirds mans auto
Kā arī noplēsta dzeltenā plēve no lukturiem un izņemti miglinieki. Šādā paskatā šodien devos uz CSDD uz tehnisko. Pa ceļam vēl knapi tiku iekšā servisā, lai noregulētu lukturus. Skatē domāju, ka neizlaidīs skaļā izpūtēja dēļ, bet pat nemērīja decibelus. Tālāk auto knapi tika pāri bremžu stendam. Kad pacēla uz pacēlāja un kratīja, likās, ka paspārņus nolauzīs, jo tie skārās klāt pie pacēlāja. Galu galā par apskates rezultātu biju ļoti patīkami pārsteigts. Laikam inspektoram ļoti gāja pie sirds mans auto
Apsveicami skudraa
Es būtu drusku pacēlis uz augšu vismaz uz apskati a to man jau ir bijusi pieredze ka ar vienu zemo sliekšņus sit pie bremžu stenda
a ko samīztie pazuda tomēr?
Es būtu drusku pacēlis uz augšu vismaz uz apskati a to man jau ir bijusi pieredze ka ar vienu zemo sliekšņus sit pie bremžu stenda
a ko samīztie pazuda tomēr?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right