ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 23
- chevron_right
Liec labaak 215/45 buus labs, ar 215 izmeeru labaak ripos un stuure vieglaak grieziisies. 225/45 arii labs izmeers, bet priekjsh priekshas man tas ir pa platu, aizmuguree gan likshu 225/45, jo aizmuguree man ir plataaks plaukts(8.5j).Zirdzins rakstīja:Archizlv rakstīja:Beidzot uzliku priekshaa 215/45 riepas no originaalaa izmeera 225/45, teikshu taa izskataas bishki labaak un ir arii juutama atshkiriiba braukshanaa un stuure arii bishki labaak griezhaas. Katraa zinaa, vajdzeetu sanemties un beidzot paarkraasot diskus un plauktus sapuleet, tad arii domaaju ka likshu 205/45 riepas priekshaa un aizmuguree 225/45. Jo aizmuguri tagad taapat vairs nevar noseedinaat, jo riepas saak graust arkas, valceet arii netiikaas, taapeec domaaju ka likshu 225/45 un tad arii varees nolaist vel bikin zemaak. Un te arii paaris bildes, vairaak jau domaatas erdam, lai redz kaa izskataas ar 215 izmeeru.
Diski uz auto super, man pasham arii ir doma piesedinaat riepu izmeers man tagad ir 225/45, tachu domaaju likt 215/40-ko domaa par taadu izmeeru?
Paldies, bet ar laiku cerams ka aizstaashu ar melniem Veideriem.chaboska rakstīja:Mlin tikai tagad pamaniju, katev ir pusādas sportsize salons
Nekādā gadījumā nemaini, personīgi man, ideālākais variants iekš e36
Eerts un smuks jau vinsh ir, bet man Veideriishi labaak patiik. Tas jau arii nebuus tik driizi, pagaidaam ir citas prioritaates.
Shodien pabuuts pie Armando un paaris bildes man un paaris vinam.
P.S. pa izpuuteeju luugums nepiesieties, taa parodija driiz tiks nahrinizeeta un uzliks labs neruusejoshaa teerauda izpuuteejs.
P.S. pa izpuuteeju luugums nepiesieties, taa parodija driiz tiks nahrinizeeta un uzliks labs neruusejoshaa teerauda izpuuteejs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
gandrīz vai dvīņu brāļi
Pirmspēdējā smuka bilde!
Žēēl, ka šīīs kupejas nav lv
bieži tieši leņķis kādā fočē,padara to bildi interesantu un skatāmāku!
Zheel ka mees pashi neesam LV, tad arii buutu LV zhurkas, bet nu, kaa vinsh ir taa vinsh ir, neko dariit.STUDENTS rakstīja:Žēēl, ka šīīs kupejas nav lv
Tieshi taa, bet bez paaraakaas pieredzes un ar drankiigu fochiigo, tas nesanaak paaraak labi.erda rakstīja:bieži tieši leņķis kādā fočē,padara to bildi interesantu un skatāmāku!
Vienīgi bildes nedaudz par gaišu
Baigi smukie abi aparāti.. tik žēl ka stūre otrā pusē
Toč takā dvīņubrāļi.
Toč takā dvīņubrāļi.
Paldies! Tas ka stuure otraa pusee, tas man galiigi netraucee, pa gadiem esmu pieradis gan ar labo gan ar kreiso stuuri vaaleet bez probleemaam.
Kaadu laiku nekas nav rakstiits, bet nu nekas jau iipash nav bijis dariits pagaidaam. Taa tikai paaris atskaites un arii kaada bilzha. Pa sho laiku vairaakas reizes nomazgaaju auto, eksperementeeju ar dazhaadiem vaskiem un vel visaadiem shtruntiem, secinaaju ka man nekas labs no pastaam nav. Tad arii nomainiiju bendziin filtru, salona filtru, tika arii iepirkts K&N gaisa filtrs un arii uzliimeeta e36.lv uzliime.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzlīme stilīgā vietā līmēta
Jaa, uz saanu logiem man kaut kaa nepatiik, uz toneetiem logiem paaraak izcelas, bet uz veejstikla likaas ka buus labi.
+1 PAr foršo uzlīmi, kura vizināsies tagad aiz LV robežām!
Patriotiski!
Patriotiski!
filtrs labs, cik aptuveni šitāds izmaksā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 23