Viss par e36.lv forumue
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 22
- chevron_right
Es piekrītu. Jaunajam userim būtu jāatrāda kādam foruma biedram (5, 6 dienas sabrauk;šanas u. c. varianti) savs e36, kurš par to vēlāk arī spētu pozitīvi/ negatīvi atsaulties, iwetekmējot uzlīmes piešķiršanas k'\artību!
Kā arī piekrītu par to, ka userim, kas šeit reģistrējās ir jāizveido topics ar sava e36 bildē! Tas, manuprāt, ir ļoti svarīgi!
Kā arī piekrītu par to, ka userim, kas šeit reģistrējās ir jāizveido topics ar sava e36 bildē! Tas, manuprāt, ir ļoti svarīgi!
Es ari piekritu tam , attieciba pret mani - obligati uzradishu savu zhurcinju kad dabushu normalas fotografijas , visi foto aizgaja kopa ar veco kompi diemzhel , jafotografe pa jauno
Pilnīgi pareizi Citādi tās uzlīmes tā baigi tiek izdalītas.erda rakstīja:Es piekrītu. Jaunajam userim būtu jāatrāda kādam foruma biedram (5, 6 dienas sabrauk;šanas u. c. varianti) savs e36, kurš par to vēlāk arī spētu pozitīvi/ negatīvi atsaulties, iwetekmējot uzlīmes piešķiršanas k'\artību!
obligaats sabrauciens ir galiigi garaam, nejau visi dziivo ap riigu :D domaaju ka pietiek atrādīt.
+ noteikts postu skaits (ne-spams)
Agris rakstīja:obligaats sabrauciens ir galiigi garaam, nejau visi dziivo ap riigu :D domaaju ka pietiek atrādīt.
Bet nav jau obligāti Uz rīgu jādzenās, tad protams pietiek ar topicu!!?
Sabraukšana un atrādīšana ir viens no variantiem!
dogMa vien varētu būt kā atlases mehānisms, jo visbiežāk satiek dažādus foruma lietotājus dažādās pilsētās!
ar taa saak likties :D es par :)erda rakstīja:Agris rakstīja:obligaats sabrauciens ir galiigi garaam, nejau visi dziivo ap riigu :D domaaju ka pietiek atrādīt.
Bet nav jau obligāti Uz rīgu jādzenās, tad protams pietiek ar topicu!!?
Sabraukšana un atrādīšana ir viens no variantiem!
dogMa vien varētu būt kā atlases mehānisms, jo visbiežāk satiek dažādus foruma lietotājus dažādās pilsētās!
Nu jā, es tad varētu vienīgi Agrim savu atrādīt
Drīksti man ar' -vēl 7dien pa Cesvaines pili vazājosuteo rakstīja:Nu jā, es tad varētu vienīgi Agrim savu atrādīt
Par tēmu - nesaprotu, kāda jēga vispār ir līmēt uzlīmi uz auto, ja pats neesi foruma lietotājs. Uzliekam limitu - 200 posti, kas jāsavāc, lai varētu tikt pie uzlīmēm. Pat zvērinātam spamerim tas būtu gana smags pārbaudījums, īpaši, ja ik pa brīdim padzēstu ziņojumus ar saturu " " vai tamlīdzīgi...
uteo - tā bija pēkšņā ideja, stāvot Madonas Maximā pie kases. Sak, mazie lai apskatās. kā kādreiz "biezie" dzīvojuši
Labi, vairs nekāda offtopika.
Labi, vairs nekāda offtopika.
Tieši gāju cauri šai sadaļai, lai atrastu iemeslu kādēļ nevaru, ne atbildēt, ne nosūtīt PM. Nu viss skaidrs.328 rakstīja:O ! Re , paradijes uzraksts PM , laikam vajadzeja uzrakstit 3 zinojumi
Vajadzētu izdarīt tā, lai uzspiežot augšā, uz jebkuras vietas, virsū e36 bildei, mūs automātiski atmestu uz foruma sākumu, savdāk dažreiz apnīk meklēt to mazo vārdu "Sākums"
Es jaunās tēmas atveru jaunos tabos/cilnēs, kad izlasu aizveru ciet un pogu sākums nemaz nevajag.
hmm, nezinu vai jau ir apriests sheit, bet nu taa jocigi ir, ka pedejais komentars kadaa no sadalam ir jameklee, uzspiezot pedejo lapu un apaksaa, kapeec nevar buut tads veids kaa bmwpower.lv, ka pedejais komentars paradas pirmajaa lapaa augsaa.... :p
ceru, ka no sii murga kads ko saprata...
p.s. es jau nezinu, varbuut sajos forumos tas nav pieejams, bet nu tada doma diezgan sen jau ir...
ceru, ka no sii murga kads ko saprata...
p.s. es jau nezinu, varbuut sajos forumos tas nav pieejams, bet nu tada doma diezgan sen jau ir...
Pēdējais komentārs "atzīmējas" ar iezīmētu sarkanā krāsā sadaļas un topika ikonu.
Doma nav slikta, bet tas vairāk pēc Agra atvaļinājuma, vai garajos ziemas vakaros, kad Ruu ķersies klāt
Doma nav slikta, bet tas vairāk pēc Agra atvaļinājuma, vai garajos ziemas vakaros, kad Ruu ķersies klāt
nu, jaa, bet skiet, ka taa butut tiesaam ertaak, savadak ieej sev interesejoshaja sadalaa, pierasts, uzreiz patin uz leju un lasi, bet peec briza saproti, ka entaa reize jau ir vajag lapas parskirt...
bet nu tas taa...
bet nu tas taa...
To lēnām risinam
lai atbildētu uz PM jāuzraksta 3 ziņojumi?
mans 3 ziņojums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …