laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 36
- chevron_right
Dzīvē izskatās vēl labāk kā bildēs
Tik vēl priekšā tādu pašu gumiju kā aizmugurē un būs meganaaaaiss
Jap, un tad vēl zemāk pašu autiņu, lai ir līdz riepām utt. :P Tad būtu vispār megamegamega naaaaais!
ir labs izradas es biju otrais cilveks kurs vispar ieverteja diskus dziivee - taa netiisaam sanaaca
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Skate cerams tev ziemā jāiet?
Kļaviņš ar savu exe30 līdzīga izmēra diskiem un profilariepām (disku kante ārpus riepas) skati neizgāja!
Kļaviņš ar savu exe30 līdzīga izmēra diskiem un profilariepām (disku kante ārpus riepas) skati neizgāja!
skaistulis,nav ko piebilst..
bet nu sarkanais arī bija uz goda
bet nu sarkanais arī bija uz goda
pilniigi pareizi, nelaida cauri, pamatojums- riepu izmeru neatbilstiba uz diska, respektivi kante lien araaerda rakstīja:Skate cerams tev ziemā jāiet?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
mees jau ar shito vienu dienu nospriedaam ka uz skati jaliek citi diski
jap uz skati no e39 ziemas diski ies.. njaa riit beidzas skate, bet nu tagad servii metajas autinjs bez karbas... riit varbut jauzliek karba, jauns izspiedejs... bukses kulisei japarskata.. hmm 6dien jasamaina stures reika un bremzu slaucinjas tad uz TA - aa veel jasabaaz svammes izputejaa..
jā 6dien pārspriedām, laikam, šo jautājumu...KLAVINS rakstīja:ir labs izradas es biju otrais cilveks kurs vispar ieverteja diskus dziivee - taa netiisaam sanaaca
hmmm.. bail jau no Latvijas ceļiem, bet priekšu redzēs gribās jau zemāk dabūt - tagad primarais iziet TA, beidzot tad sareguleet augstumu kā vajag un uztaisiit savirzi, tad varēs rullet...AgnisB rakstīja:Dzīvē izskatās vēl labāk kā bildēs
un jā - aizmirsu piebilst - paldies, par labajiem vārdiem.. - dariit ir ļoti, ļoti veel ko, bet man patiik pamazaa, kā auto ceļās..
Laikam es arī vecs palieku,bet man nepatīk ,ka diska kante lien ārā,raspektīvi miza pa daudz šauru.Bet tas ir tikai mans subjektīvs viedoklis. Nebūtu tā kante tad teiktu ka ir sexy nice,bet tagad tikai nice.
Atradu vienu bildi arī savā aparātā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
laba bilde
tiešām smuki.
Nu man tie diski nenormāli simpatizē
Nu man tie diski nenormāli simpatizē
Mļe, laikam būs jāsadabū mizas, ko uzlikt uz TA, biju domājis iet ar R16 + mazliet stretčotā riepa.
baaa - paldies marux - šajā bildē pat mans auto izskatās skaisti - reaali patiik šī bilde
Viņš tā izskatās, jo viņam nav variantu! Tāds kāds viņš ir, viņš nevar neizskatīties skaists!
Haļava
Eņģeļus ņēmi ārā??
Eņģeļus ņēmi ārā??
citi lukturi bija ieksa.... kapec halava?
tā... nekas daudz nav izdarīts, bet jāraxta te savādāk KLAVIN_onkulis lamājās
tātad šodien dabūt bākas vāciņš (durtiņas) auto krāsā
amm... vienam komplektam aizm. lukturu augšējā strīpa nopūsta sarkana - otram melna... bet joprojām iekšā baltie - kad nožūs - pielaikošu, kas patiks to atstāšu uz laiku - gan jau
vēl brīvdienās ielikas strobolampas tālajos... ir neliels video, bet neizteiksmīgi redzēt - dzīvajā protams labāk un tumsā kam patiik
pārējiem šis liksies stulbi bet man pagaidām patiik, jo tālos vispār neizmantoju, tāpēc pagaidām atstāšu... varbūt uz ziemu samainīšu atpakaļ...
tātad šodien dabūt bākas vāciņš (durtiņas) auto krāsā
amm... vienam komplektam aizm. lukturu augšējā strīpa nopūsta sarkana - otram melna... bet joprojām iekšā baltie - kad nožūs - pielaikošu, kas patiks to atstāšu uz laiku - gan jau
vēl brīvdienās ielikas strobolampas tālajos... ir neliels video, bet neizteiksmīgi redzēt - dzīvajā protams labāk un tumsā kam patiik
pārējiem šis liksies stulbi bet man pagaidām patiik, jo tālos vispār neizmantoju, tāpēc pagaidām atstāšu... varbūt uz ziemu samainīšu atpakaļ...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 36