KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 26
- chevron_right
Ir jau, protams, nobildēšu tuvplānu kkadcipruss18 rakstīja:apelsiins nav?
Iepriekšējā postā visas izmaksas minētas. Konkrēti uz pārkrāsošanu aizgāja ap 160Eiro.Eksis rakstīja:Cik maksāja pārkrāsot VISU auto?
Pa ziemu brauksi?
Domāju, ka jā. Nav līdzekļu pagaidām priekš ziemas auto un ja būs kasjaki, tad jau novērsīšu pavasarīRiks* rakstīja:Pa ziemu brauksi?
Nuu es savu ex kupeju nolēju pa virsu ar kādām 2-3 kārtām lakas un tad pulēju. :) bet nu tev rezultāts nice
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Speciāli izvēlējos akrila krāsu, lai var iztikt bez lakošanas, jo, ja būtu bijis jālako, man kasjaku būtu vēlvairāk sanācis
Paldies žēl ,ka savu aizlaidi tālāk, bija skaista kupeja
Paldies žēl ,ka savu aizlaidi tālāk, bija skaista kupeja
reāli patīk auto kopskats
Nebija ko darīt, palasiju topiku!
Īstenībā malacis, šis laikam labs piemērs, ka ne vienmēr vajag ļoti daudz naudas, lai auto uztaisītu skatāmu.
Malacis
Īstenībā malacis, šis laikam labs piemērs, ka ne vienmēr vajag ļoti daudz naudas, lai auto uztaisītu skatāmu.
Malacis
Paldies Jums, tiešām patīkami, ka novērtējat manu darbu!
Bijām aizbraukuši līdz Bauskas poligonam, pamācīju savējo pastūrēt. Arī pa grunts ceļiem līdz kapiņiem var aizbraukt, galvenais uzspēt piebremzēt un izvairīties no lielākiem akmeņiem
Bijām aizbraukuši līdz Bauskas poligonam, pamācīju savējo pastūrēt. Arī pa grunts ceļiem līdz kapiņiem var aizbraukt, galvenais uzspēt piebremzēt un izvairīties no lielākiem akmeņiem
No sākuma likās visai sliktai krāsas izvēle, bet kopskatas pat ļoti labs
Tik melnās nāsis un m3 moldingus, būs konča
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Bildēs tīri labi. Man tā Laguna krāsā neuzrunā, ja skatās uz OEM toni, bet jāredz dzīvē, lai spriestu, a pat sludinājumos tādu neesmu redzējis, kur vēl dzīve.
Ašā ideja... Kā izskatītos baltas nāsis? Es domāju tikai pašu rāmīti?
Moldingi būs, kad nezinu, bet ir "To do" listā.Linda rakstīja:No sākuma likās visai sliktai krāsas izvēle, bet kopskatas pat ļoti labs
Nāsis jau gribēju pūst, bet ieliku, lai paskatītos, kā hromētās izskatās un patika kā ir, iespējams nopūtīšu kādu dienu
Par baltām gan neesmu domājis, bet nu kāds var joka pēc photoshopā uzmeistarotRiks* rakstīja:Ašā ideja... Kā izskatītos baltas nāsis? Es domāju tikai pašu rāmīti?
Šito toni noteikti daudz un dikti esi redzējis uz pabalējušiem krievu tehnikas ražojumiemfunkyasshit rakstīja:Bildēs tīri labi. Man tā Laguna krāsā neuzrunā, ja skatās uz OEM toni, bet jāredz dzīvē, lai spriestu, a pat sludinājumos tādu neesmu redzējis, kur vēl dzīve.
Man šķiet, ka vajag feislifta brilli ar hroma nāsīm , lai gan, galīgi neesmu melno nāšu cienītājs, bet šeit pat melnās varētu labi izskatīties feislifta formā.
Man liekas,ka melnās jau ir visiem pfl,hromētās te izskatas ļoti labi bet Rikam ideja interesanta,iesākumā šķiet gateris,bet ja tā padomā... Izskatītos interesanti,bet tikai uz šīs krāsas.
Man bija pfl kupeja ar fl brilli un fl nāsīm melnām matētām un izskatījās labi pēc manām domām
Noteikti vēl paeksperimentēšu ar nāsīm, to krāsu un dizainu to darot vēl mēģināšu pielabot brilli, lampas un haubi lai nav tik lielas šķirbas.
Pāris rudens bildītes.
Pāris rudens bildītes.
ar kompatu pa brugji
SUPER!
Krāsa vnk BOMBA!
Krāsa vnk BOMBA!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10