KLAVINA 328 Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 25
- chevron_right
pagaidi, vēl jau modīsies klikics un megatrons.
nu klikics ar savu kabri stāv klāt, bet sorry megatrona cabris, nav tik labs
:personiskais uzskats:
:personiskais uzskats:
ne nee vienkarsi vajadzeja riepas no salona iznemt ara, un lai nebutu janem caur durvim tad tika nolaizts jumts - atri un eerti bet istaniba vakar bija silti un vareja drosi braukt ar nolaiztu jumtu - citi jav brauca vakar ar nolaiztuerda rakstīja:tu a jumtu vaļā jau laid?Podziņa rakstīja:Viens bilžuks no vakardienas Sorry par kvalitāti
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
super, paldiesPodziņa rakstīja:Viens bilžuks no vakardienas Sorry par kvalitāti
Labas cenas.
Labas cenas.
piereizes vakar biju jav pie krasotaja, sarunaju viziti uz aprila beigam izradas baigas rindas jav
Labas cenas.
Labas cenas.
acis tek ara skatoties uz miglam
bet ta kabris
bet ta kabris
ir malziet, bet labi ka zems auto tad nevienam nekas nespiid aciis, un nevajag jav arii naturali pretii apsesties masinai pretii un skatities miglas ieksaa
Labas cenas.
Labas cenas.
Es arī esmu kādreiz domājis par tādu lietu kā xenons (tieši redzamības pēc) Bet vnm nomoka tie jautājumi un liekas rūpes, kā Jūs tur uz apskati darat? Raujat visu naturāli laukā un liekat halogēnu spuldzes iekšā un tad atkal mainat pēc apskates? Vai ir kāds gudrāks triks?
lampinjas ara un halogenas ieksa - 5 min darbs unpiemeram miglas vispar izrauju ara un viss paliek buferi caurumi un viss un piereizes mazak par ko piesiesies ta
Labas cenas.
Labas cenas.
tieši tā,šoziem vispār stāvot rindā uz TA, pīpējot izrāvu miglas,iemetu bagāžniekā un hrenonu no tuvajiem tur pat,vietā parastās spuldzes un miers!
coupe 2.8
tad jums noteikti xenona bloki labi noslēpti, jo TA čaļi tos ieraugot tak var piepisties
man viņi vnk vados karājas tā kā ņemot lampiņas,paņemas arī bloki līdzi!
coupe 2.8
viss loti labi redzams, nevinu vardu nav teikusi ,galvenai lai kartigi nostiprinati vienigais par ko varetu vini piekasities un ka kads vads pa motortelpu tirinas par to arii var piesietiesm4z rakstīja:tad jums noteikti xenona bloki labi noslēpti, jo TA čaļi tos ieraugot tak var piepisties
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu nezinu, man reāli nekad nav piesējušies....
neko neesu slepis, galvnais lai parastas lampinjas ieksha un vadi nekur nekarajas
jup,man motortelpaa tisi viens vadinjs tads ka nokarajies un tikko ejot ta ielika 2 -->> kkada tur nepiemerota elektroinstalacija vai kkas tads
nu laikam briinumi notiek
Labas cenas.
Labas cenas.
tikkko gāju skati!
Par xrenoniem, kas man zem haubes jau gadu mētājās, neko nepiesējās. Pārjautāju ar nolūku uz provokāciju: "Vai tas nekas, kad man tie xrenoni tur mētājās?" Atbildēja, ka nedrīks būt lampās un darboties kā gaismeklis, pārējais vienalga!
PAr eņģeļiem arī uzjautāju! Teica, ka viņiem pilnīgi bijuši kursi, kuros stāstījuši par jaunumiem un tai skaitā par eņģeļiem- tie lampās darboties/ atrasties nedrīkst!
Prasiju par to kā viņi nboteiks orģināli lampās iestrādātos no home made?! UZ to man atbildēt nevarēja! Teicās par to (E) marķējumu, bet katrai lampai, arī home made, uz stikla būs (E) un iekšā eņģeļi?! Pretruna, kuru man neviens neizskaidroja!
Par xrenoniem, kas man zem haubes jau gadu mētājās, neko nepiesējās. Pārjautāju ar nolūku uz provokāciju: "Vai tas nekas, kad man tie xrenoni tur mētājās?" Atbildēja, ka nedrīks būt lampās un darboties kā gaismeklis, pārējais vienalga!
PAr eņģeļiem arī uzjautāju! Teica, ka viņiem pilnīgi bijuši kursi, kuros stāstījuši par jaunumiem un tai skaitā par eņģeļiem- tie lampās darboties/ atrasties nedrīkst!
Prasiju par to kā viņi nboteiks orģināli lampās iestrādātos no home made?! UZ to man atbildēt nevarēja! Teicās par to (E) marķējumu, bet katrai lampai, arī home made, uz stikla būs (E) un iekšā eņģeļi?! Pretruna, kuru man neviens neizskaidroja!
Nu tad ko beigās ar Angel eyes nevar skati dabūt ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 25