benzīns- gaze
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
Iekārta tika uzstādīta 2013.g. 14 jūlijā "Ātruma Serviss" , Rīgā, lubānas ielā 82 Kā toreiz saregulēja, tā vel šodien nekas nav regulēts. Pagaidām neko sliktu nevaru teiktValtersZ rakstīja:DruvisS rakstīja:Man ir 4ās paaudzes gāzes iekārta un vel nekad nav bijušas nekādas problēmas ne ziemā ne vasarā. Viss ideāli saregulēts un neko nekur nešauj , kā arī nav nekādas noplūdes
Kas regulēja ?
Kur liki >?
Gribēju pajautāt varbūt kāds nodarbojas ar gāzes iekārtu uzstādīšanu vai zin labas vietas. Īr dabūta 4.paaudzes iekārta ar visu komplektāciju un meklēju kur man uzliks pa saprātīgu cenu.
Sīkāk ar piedāvājumu man PM vai 28310187
kādas atsauksmes par 5 paudzes iekartu ? Aizvien biežāk domāju par gāzes uzlikšanu. tik šaubos starp 4 un 5 paudzi.
neiesaku likt lietotu iekartu. vienigais ko vari paturet ir balons ar multivarstu ... ja liks normals meistars vins garantiju nedos lietotai iekartai - labaam sprauslam ka piemeram baracuda utt tipa resurs ir 150 000 pie pareizas lietosanas,,,, tapat ari reduktoram ir savs resurs.tapat ari vecaas trubas nedrikst likt jaliek jaunas .... Rekomendeju labak likt jaunu polu iekartu nekaa lietotu ... pasam ir bijis stag ar valtek sprauslam nobraukaju 2 gadus problemas nulle . tagad lietoju stag ar baracuda sprauslam - atskiribu nejutu.Ekarijs rakstīja:Gribēju pajautāt varbūt kāds nodarbojas ar gāzes iekārtu uzstādīšanu vai zin labas vietas. Īr dabūta 4.paaudzes iekārta ar visu komplektāciju un meklēju kur man uzliks pa saprātīgu cenu.
kops kura laika baracuda ir labas ?kaspars26 rakstīja:neiesaku likt lietotu iekartu. vienigais ko vari paturet ir balons ar multivarstu ... ja liks normals meistars vins garantiju nedos lietotai iekartai - labaam sprauslam ka piemeram baracuda utt tipa resurs ir 150 000 pie pareizas lietosanas,,,, tapat ari reduktoram ir savs resurs.tapat ari vecaas trubas nedrikst likt jaliek jaunas .... Rekomendeju labak likt jaunu polu iekartu nekaa lietotu ... pasam ir bijis stag ar valtek sprauslam nobraukaju 2 gadus problemas nulle . tagad lietoju stag ar baracuda sprauslam - atskiribu nejutu.Ekarijs rakstīja:Gribēju pajautāt varbūt kāds nodarbojas ar gāzes iekārtu uzstādīšanu vai zin labas vietas. Īr dabūta 4.paaudzes iekārta ar visu komplektāciju un meklēju kur man uzliks pa saprātīgu cenu.
Brakis pec braka
hella tas var saukt par labam
Nezinu kur tu esi dabujis informaciju ka baracuda ir brakis pec braaka ja liek pazemes kantoros tad varbut ir kadas kreisaas parto es nesaubos!EE-7878 rakstīja:kops kura laika baracuda ir labas ?kaspars26 rakstīja:neiesaku likt lietotu iekartu. vienigais ko vari paturet ir balons ar multivarstu ... ja liks normals meistars vins garantiju nedos lietotai iekartai - labaam sprauslam ka piemeram baracuda utt tipa resurs ir 150 000 pie pareizas lietosanas,,,, tapat ari reduktoram ir savs resurs.tapat ari vecaas trubas nedrikst likt jaliek jaunas .... Rekomendeju labak likt jaunu polu iekartu nekaa lietotu ... pasam ir bijis stag ar valtek sprauslam nobraukaju 2 gadus problemas nulle . tagad lietoju stag ar baracuda sprauslam - atskiribu nejutu.Ekarijs rakstīja:Gribēju pajautāt varbūt kāds nodarbojas ar gāzes iekārtu uzstādīšanu vai zin labas vietas. Īr dabūta 4.paaudzes iekārta ar visu komplektāciju un meklēju kur man uzliks pa saprātīgu cenu.
Brakis pec braka
hella tas var saukt par labam
Uz 500 baracudām 1 ir gļukaina.
Varbūt kāds zin vai nodarbojas ar gāzes kompju remontu vai zin kādu ?
Cik uz šodienu maksā uzlikt 4to paaudzi 4 cilindriem?
700 euroRob rakstīja:Cik uz šodienu maksā uzlikt 4to paaudzi 4 cilindriem?
- ikey07
Joptvaj
Pie manis krietni lētāk
Pie manis krietni lētāk
Lab, un cik pie tevis būtu uzlikt gāzi 6 podiem? [2.0]BMW-Valcha rakstīja:Joptvaj
Pie manis krietni lētāk
530 pagājušo vasaru Saldū ZA auto. Regulē gaitā. Kvalitāte ir ok
4 cil 450e ( ar normalu iekartu ) 6 cil 750 e protams var atrast letak bet nu tad dzeki bus atradusi galigi letus suudus!
100 - 150 eiro uz cilindru.Rob rakstīja:Cik uz šodienu maksā uzlikt 4to paaudzi 4 cilindriem?
4cyl no 400€ ar omvl
6cyl no 540€ ar omvl
6cyl no 540€ ar omvl
Kas ir omvl? Pieņemu, ka kaut kas no sistēmas komponentēm..BMW-Valcha rakstīja:4cyl no 400€ ar omvl
6cyl no 540€ ar omvl
Unnn pie Tevis garas rindas? Garantijas?
Varu piedāvāt lietotu, labu 4. paaudzes gāzes iekārtu, pilns komplekts ar balonu rez. riteņa vietā - 250 Eur!!
Ideāli priekš 325 jo var dabūt kolektoru ar jau saspraustām sprauslām utt, pats var to gāzi uzlikt easy.
Ideāli priekš 325 jo var dabūt kolektoru ar jau saspraustām sprauslām utt, pats var to gāzi uzlikt easy.
Omvl ir normālas sprauslas. Rindas uz nedēļu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right