Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 103
- chevron_right
marux jau atbildeja uz tavu postu!RENIO rakstīja:sorry, bet kaut kā ņeaļo tās e46 lampiņas (gaumes jautājums)
nekas nau par traku, viss ir loti smuki ieksa iekapjot, tiesi ta ka vajag. tas viss loti smuki izstisies kad salons bus melnsAgris rakstīja:Ieteiktu neaizrauties ar tiem M simboliem! nu jau man liekas par traku :)
vairak gan m zimites nebus, sis ir viss ko es gribeju
emm, dazadu iemeslu del, bet tas viss tiek bez steigas mekletsmarux rakstīja:Pie melnajiem griestiem ļoti labi izskatāsRENIO rakstīja:sorry, bet kaut kā ņeaļo tās e46 lampiņas (gaumes jautājums)
Un, jā - Armand, kāpēc vēl gaišie griesti?
...
Gala rezultaats, es domaaju ka buus Mkas motors, bet tas es domaaju ka tiks atstaats uz peedeejo.
Archizlv rakstīja:Gala rezultaats, es domaaju ka buus Mkas motors, bet tas es domaaju ka tiks atstaats uz peedeejo.
ha, pat nebija tik viegli atrast kur sis topiks bija palicis!
tad nu ta, kadu laiku nekas nebija darits lietas laba, tad nu sanemos un so to sadariju! saku ar to ka nomainiju loga pacelaja mehanismu, jo manejam saka apsifka staigat lidz, izradijas ka viena skruve pazudusi, otrai kronsteins noluzis un parejas bija vala kartejo reizi donors man izlidzeja ar detalu
Uploaded with ImageShack.us
tad nomainiju atrumparsela uzgali uz jaunu, manejais adas jau bija bik padilis un nepiestaveja parejam svaigajam salonam.
tad keros klat izputejam- nomainiju vienu noluzuso gumijas kronsteinu ( reali dabuju pamocities lai dabutu vala kronsteinu)
Uploaded with ImageShack.us ka ari sis tas tika sadarits ar aizmugurejo bunduli. seit ka skaneja orginala izplude ( uzgazets tika lidz 5rpm) http://www.youtube.com/watch?v=9P0jClgH05U un te links ar jauno skanu. salona nekadu izmainju nau dzirdamu, tikai uz loti zemiem rpm, lidz 2 rpm var dzirdet tadu patikamaku skanu. ari izskats ir pa 100% labaks. http://www.youtube.com/watch?v=qkTdAwZ9H2o
tad keros beidzot klat slieksniem, krasotajs bija noplesis nost tas gumijas kas nak gar malu, tad nu salimeju tas apakal un liku virsu
te kads bildis kopuma ka izstijas autins
Uploaded with ImageShack.us tad devos uz ritenju mainju un godigi sakot bija zel atdot savus diskus prom, bet nu jaatzist ka uz sarkanigu bmw vinji izstas daudz labak ka uz manu autinju! kada bilde ar jauno ipasnieku
Uploaded with ImageShack.us un te ari kads kadrs ar maniem jaunajiem diskiem. japiebilst ka tie ir orginali
ps. Agri, cerams nenem launa
tad nu tas pagaidam viss. izskata zinja vel tikai bus toneta optika viscauri, krusti, un varbut kads ksenons, bet nu tas velak.
Pēdējais labojis Armando - 10 Aug 2011, 00:31, kopā labots 1 reizi.
...
Perfekti!
Tam sarkanīgajam bmw interesanta krāsa
Baigi sasēdusies aizmugure.
Video varēji uzfilmēt kustībā, tad labāk varētu izbaudīt to skaņu.
Tagad kopumā izskatās
Vienīgi žēl, ka diskus samainīji
dogMa rakstīja:
Perfekti!
jaa tada krasa man ari patiktosRENIO rakstīja:Tam sarkanīgajam bmw interesanta krāsa
nuu, itka 30/30 bet tas tik pedeja pusgada laika tik zems palicis. acperes beidzot bus ienemusas savu pareizo stavokli pec vairak ka gada gaidisanasRuu rakstīja:Baigi sasēdusies aizmugure.
nee nee. tie video tik vairak ta arhivam, lai tad kad aizmirstu ka bija ar orginalo izpludi varu pastities un salidzinatuteo rakstīja:Video varēji uzfilmēt kustībā, tad labāk varētu izbaudīt to skaņu.
thanks. man jau pasam ar zel, bet vajadziba spieda (riveja arku vienu, tie lielie diski)psih-arno rakstīja:Tagad kopumā izskatās
...
Ja vēl izpūtēja gali būtu nedaudz augstāk (tuvāk pie bufera), tad būtu pavisam smuki
Diskus gan varēji nemainīt, tikai pārkrāsot gaišus un vizināties tālāk... No visiem ///M diskiem šie ir vismazāk smukie...
Diskus gan varēji nemainīt, tikai pārkrāsot gaišus un vizināties tālāk... No visiem ///M diskiem šie ir vismazāk smukie...
marux, gaume :) Man šie liekas vieni no skaistākajiem.
Btw, Armand, šis izpūtējs skaitās DTM Style?
Gaumes lieta protams, bet šitie DTM staila izpūtēji man patīk tikai uz e30. Uz e36 tikai un vienīgi skaistas, spīdīgas divas m3 trubiņas.
jaa smukak butu ja gali butu augstak, bet tapec ka irija vislaik list lietus tika uztaisits ta lai lietum listot tas nelitu pa taisno ieksa, jo augstak uzliekot ta butu. par diskiem jau teicu, kapec nevareja turpinat vizinaties! un vienmer jau visiem nevar izpatiktmarux rakstīja:Ja vēl izpūtēja gali būtu nedaudz augstāk (tuvāk pie bufera), tad būtu pavisam smuki
pamats nemts no scorpion bunduljadogMa rakstīja:marux, gaume :) Man šie liekas vieni no skaistākajiem.
sitie nau dtm, bet scorpion. man patik sie, bet taisnas divas trubinas butu smukak, bet ja jau no donora tika nemts pamats, tad kapec ne!Ruu rakstīja:Gaumes lieta protams, bet šitie DTM staila izpūtēji man patīk tikai uz e30. Uz e36 tikai un vienīgi skaistas, spīdīgas divas m3 trubiņas.
...
+1 vecie izskatījās labākpsih-arno rakstīja:Tagad kopumā izskatās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11