LABDARĪBA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 14
- chevron_right
es būt laicīgi,cerams! Be par tālākiem pasācieniem būs jāapdomā,pagaidām ir doma pavadīt ar meitiņām!
coupe 2.8
- cik esmu pa so nedēļu runājis ar zoo pārstāvjiem, tad ēdienu 4kājainajiem draugiem dodot pašvaldība - proti, Rīga
vairāk viņiem interesējot tieši inventāra lietas, - tās guļvietas, pavadiņas, kastroļi un tādas mantas... ? vai ko smagi kārtējo reizi esmu saputrojis..
lai nesanāk, ka viss e36.lv bariņs ieslāj ar kraukšķu maisiem (kas protams arī nebūs slikti)
vairāk viņiem interesējot tieši inventāra lietas, - tās guļvietas, pavadiņas, kastroļi un tādas mantas... ? vai ko smagi kārtējo reizi esmu saputrojis..
lai nesanāk, ka viss e36.lv bariņs ieslāj ar kraukšķu maisiem (kas protams arī nebūs slikti)
par to vai viņiem dod vai nē, tiešām nezinu, bet par tām citām svarīgajām lietām , tā ir, viņiem nepieciešami arī visādi tīrāmie līdzekļi, pastas, švammes, slotas u.t.t. Arī mantiņas un siksniņas...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ok.... "foruma ......"
kas tev ir ??? te foruma mamma, tad foruma Nav jau tik traki
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nee nu tagad jau arii tas pats bija domaats...
vienkarsi tu te uznemies vadiibu par visiem pasakumiem, sabraucieniem - organizee... mēs vairāk vai mazāk paklausām un ierodamies, kur mūs aicina - tāpēc tādas asociācijas..
vienkarsi tu te uznemies vadiibu par visiem pasakumiem, sabraucieniem - organizee... mēs vairāk vai mazāk paklausām un ierodamies, kur mūs aicina - tāpēc tādas asociācijas..
Bet tas jau labi man liekas man patīk kko organizēt, plānot un saštukot
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
neviens jau nesaki, ka slikti... tu jau te
ok, jābeidz te ķēzīt topiks - bet - tā turpināt arī turpmāk...
ok, jābeidz te ķēzīt topiks - bet - tā turpināt arī turpmāk...
nju ko svempjaas aukshaa un peec stundas jau tiekamies!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Jā, man jau jābrauc ārā no Ropažiem tagad pagulēju tikai kādas 3 stundas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Labiņi, ja kas, ja nevarat atras vai kas cits, variet man zvanīt 28339051
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kādam vakardiena būs bijusi tik smaga, ka Alfu nevarēs atrast ?
NU kā Jums gāja? Nedzina projām trakos bembistus?
gāja ļoti labi un jautri, kvai nepaliku līdz beigām
Jap! Bij prieks par kuplo dalībnieku skaitu, kaut gan klusībā cerēju, ka būs vairāk! :)
Bet bij ok! Labi un diezgan aktīvi pavadīts laiks!
Bet bij ok! Labi un diezgan aktīvi pavadīts laiks!
..un FUUU tiem, kas nevarēja ierasties tikai tāpēc, ka vakar biki par daudz paņēma uz krūts
nu ko labu aizvedet dzivniekiem? ka uznema juus? ko darijat tur? vispar kada atieksme bija no patversmes puses pret jums?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Domaju ka drizuma bus razklads ar bildemKLAVINS rakstīja:nu ko labu aizvedet dzivniekiem? ka uznema juus? ko darijat tur? vispar kada atieksme bija no patversmes puses pret jums?
Ahā, tu nebiji tātad . Prieks, ka savacāties, tas jāatzīmē .dogMa rakstīja:
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 14