erda's e90
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
priekšējo spliteru nemainīsi?
Nēesi interesējies varbūt LV kāds var uztaisīt?
Drizak,kad es nopieksu,tad kads gribes nokopeet
Man ir cilvēks, kas var uztaisīt karbona , tikai vajag formu no kā nospiest
Tak daudzi tagad taisa no karbona-tas galigi vairs nav ekskluzīvi
ar kompatu pa brugji
Uztaisīt jebkurš var protams, bet kādā kvalitātē
Nu es plānoju šo to pie sava čoma uztaisīt jo ir darbojies avio jomā un ir taisījuši karbona lidaparātus un zinu, ka viņš par kvalitāti atbild ar savu vārdu!
Tagad jau daudzi youtube saskatījušies un aiziet protams pameiģināt var ja ir laiks un vēlme
Un cik no latcieshiem ari to karbonu nopeer un uzliek? Ka tik lielakaa dala nepeerk ar plevem apliimetus pod carbon! Vai ka man parasta palodze,ko kads garaazaa ar figurzaagi izgriezis!
Normals spliteris/ lupa no karbona sakot ar 300€ uz augsu!
Es desmit reizes padomashu vai man tadu vajag!
Pasutam uz pusem normalu, vienu mega luuupu,tad dot savejam lai shtanceeRuuudis rakstīja: ↑02 Apr 2019, 10:18Uztaisīt jebkurš var protams, bet kādā kvalitātē
Nu es plānoju šo to pie sava čoma uztaisīt jo ir darbojies avio jomā un ir taisījuši karbona lidaparātus un zinu, ka viņš par kvalitāti atbild ar savu vārdu!
Tagad jau daudzi youtube saskatījušies un aiziet protams pameiģināt var ja ir laiks un vēlme
Vaitad manam nempack spainim tāda derēs vispār ?erda rakstīja: ↑02 Apr 2019, 11:19Pasutam uz pusem normalu, vienu mega luuupu,tad dot savejam lai shtanceeRuuudis rakstīja: ↑02 Apr 2019, 10:18Uztaisīt jebkurš var protams, bet kādā kvalitātē
Tad tev vel
M bamperu vajag!
M bamperu vajag!
Atpakaļ vasaras tupeles?
Nu baigi spīd
Auto pardots! Lai labi kalpo nakamajam ipashniekam!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right