E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 44
- chevron_right
es ar Latvijā atgriezišos tikai 18.maijā
beidzot līdzbraucēja sakārtoja sev darba grafiku, lai nav nakts vidū jāteš prom. Takā skanošais pārskaitīts, gaidiet kad ieripos cluba kontā
Par sava auto vizuālo neizteikšos, pluss vel smagais nesen bukti iespieda šofera durvīs
Par sava auto vizuālo neizteikšos, pluss vel smagais nesen bukti iespieda šofera durvīs
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
bogdan99 rakstīja:houseworx tad jau mums jatiekas ogrē un jabrauc kopā
es nakamnedēļ iešu skati un tad domājam ja paliks pāri pāris līdzekļi šim pasākumam tad arī noteikti pievienošos..
izklausās
ja braukshu varam ta, ja
Piedališos ar, kāds varetu aizvest lidz vietai? Savadak ar savu e34 es tur visas kopbildes bojašu
Jā, beidziet raudāt par sīkumiem, kam te kas jāuzspēj.. Galvenais ir gribēt Man jāpaspēj vēl ĻOTI daudz.. Jāsaliek visa motortelpa, jāpiedarbina, jānokrāso, jāiziet skate u.t.t. bet es zinu , ka braukšu ar savu... Kaut vai stumšu viņu, bet būšu ar savējo...
Un nav ko skaitīt latiņš šur vai tur.. Tā pat mēs dzīvojam tikai vienu reizi un to latiņu tā pat iztērēsim kādā kolā, čipšos vai kur citur.. Tā kā vienkārši jāatpūšās un jābauda mirklis + domāju, ja ir iespēja un piedāvājums piedalīties šādā pasākumā, tur pat nav jādomā...
Un nav ko skaitīt latiņš šur vai tur.. Tā pat mēs dzīvojam tikai vienu reizi un to latiņu tā pat iztērēsim kādā kolā, čipšos vai kur citur.. Tā kā vienkārši jāatpūšās un jābauda mirklis + domāju, ja ir iespēja un piedāvājums piedalīties šādā pasākumā, tur pat nav jādomā...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Principā, izskatās, ka man izdevīgi būtu kādu paņemt līdzbraucējos, protams, no jums-forumistiem, kurš ar savu auto nevar vai negrib braukt! Attiecās tikai uz rīdziniekiem vai tiem,kuri Rīgā savācami un izsviežami!
Soļķim būs jāpiemet pēc pilnas programmas, uz gaisu nebraucu!
Soļķim būs jāpiemet pēc pilnas programmas, uz gaisu nebraucu!
Beidzam te ņemties ap saviem auto kasjakiem!
Braucam uz sabraucienu ar saviem e36 un miers. Galvenais savākties kuplam skaitam.
Kļaviņ! Ja gribi piedzerties, un pabūt bez auto-to var izdarīt arī kādā krogā
Braucam uz sabraucienu ar saviem e36 un miers. Galvenais savākties kuplam skaitam.
Kļaviņ! Ja gribi piedzerties, un pabūt bez auto-to var izdarīt arī kādā krogā
Kad sāc dzert, ļoti bieži grūuuuuuti pat tikt līdz krogam
Pēdējais labojis Hazard - 06 Mai 2012, 20:33, kopā labots 1 reizi.
vo vo
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tieši tā - nav ko ņurkstēt par par kaut kādām švīkām vai rūsas pleķīšiem. Tāpat ir skaidrs, ka autiņi nav tikko no konveijera noripojuši un kasjaki ir pašsaprotama lieta. Lai nu kas, bet korozija nebūs tas iemesls, kas man varētu liegt ierasties.
eu vechi nav kadam viena riepa M+S R16/205/55? (butu labi skujinja) atdodiet man pa simbolisku samaksu
a to man jabrauc bus ka lasharai ka pedejo laiku braukaju prieksha 16nieki lieti, aizmugure R15 dzelzinieki, ta ka drifteri, bet tas jau poh ka man zem kapota 1.8is
a to man jabrauc bus ka lasharai ka pedejo laiku braukaju prieksha 16nieki lieti, aizmugure R15 dzelzinieki, ta ka drifteri, bet tas jau poh ka man zem kapota 1.8is
Pie braucēju saraksta sapratu, ka visi būs ar dāmām, tad jau neviens tā normāli nelies kuņģī, jo visi tiks sašņorēti!
vaitad dāmas ir tik ļaunas un neļauj saviem večiem atpūsties? es gan nešņorēju sau vīru.. grib dzer negrib nedzer.. pašam sava galva uz pleciem...
man būs otrādi.. jums dāma man vīrs
man būs otrādi.. jums dāma man vīrs
Atceroties iepriekšējā gada pasākumu...normāli visi iedzēra
nezinu kā citiem, bet man dāma man parasti liek dzert vairāk nekā man ietu iekšāaupinsh rakstīja:Pie braucēju saraksta sapratu, ka visi būs ar dāmām, tad jau neviens tā normāli nelies kuņģī, jo visi tiks sašņorēti!
laabzz veciit vairaak tādu....
Nav tā, nav tā, vairs nav Tagad varu pievienoties brivo siržu klubāaupinsh rakstīja:Pie braucēju saraksta sapratu, ka visi būs ar dāmām, tad jau neviens tā normāli nelies kuņģī, jo visi tiks sašņorēti!
neesu gan veel pirmo postu pat izlasiijis...izklausaas buus interesanti
runaajot par defektiem, buutu interesanti uztaisiit topiku atseviskji kur katrs var nosaukt defektus ar ko ciinas gan vizuaali gan gariigi savaadaak tieshaam ar esmu dzirdeejis par to ka citam autinsh labaaks nekaa pasham
runaajot par defektiem, buutu interesanti uztaisiit topiku atseviskji kur katrs var nosaukt defektus ar ko ciinas gan vizuaali gan gariigi savaadaak tieshaam ar esmu dzirdeejis par to ka citam autinsh labaaks nekaa pasham
Un vispar, ja te ir kāds no pļavniekiem(drazciema), varetu uzmest PM.
Es esu no darzciema! ko gribi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …