Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 902
- 903
- 904
- 905
- 906
- …
- 2228
- chevron_right
Pilns ar darboņiem, kas šo dara un ir tādi kas mākJauninjais rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=BtTWgJ0xHKA
Kāds varbūt ir mēģinājis ? un ja ir, tad kādi panākumi ?![]()
Varbūt ir kāds, kas ar to nodarbojās un zin šī procesa izmaksas ?
Man tāds dīvains jautājums radies, ja man kāds rads ieskrien manī, vai apdrošinātāji maksās, vai domās ka kkāda krāpšana?
- ikey07
Maksās
nu... jābūt sastādītam saskaņotajam paziņojumam vai mentu protokolam ja nemaldos... un tad ar to griežas pie apdrošinātājiem. Bez attiecīgā papīra es domāu ka viņi nesegtu zaudējumus.
P.S. ja pareizi saprotu tad runa iet par OCTA.
P.S.S. Palabojiet ja kļūdos.
P.S. ja pareizi saprotu tad runa iet par OCTA.
P.S.S. Palabojiet ja kļūdos.
Par parasto OCTA, jo šodien brālis sapsihojās un ar savu taxi gandrīz iebrauca manī, abi bijām uz ielas pretējos virzienos.
- ikey07
Ja jau gandrīz, tad par ko cepiens? Ar kuru galu brālis domāja? 
Tici man, šeit man šķiet visam ir vietas, grūti būs pārsteigt kādu 
Brilles jau kupejām un pārējiem jau vienādas ne?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Varbūt kāds zin, kas ir vajadzīgs e46 lai pārbūvētu stūri no labās uz kreio pusi, par paneliun reiku to var nepieminēt, bet nu pa lielam visu , kas vajadzīgs
Klau, pēc jūsu pieredzes ir kāds mazgāšanas līdzeklis ar ko var atgriezt dzīvē džinsa bikses, kuras dabūjušas eļļas traipu?

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Tu reklāmas neskaties? Tak "vaniš" palīdz visam.

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Sorry, man nav televizora mājās. Jau labu laiku atpakaļ sapratu, ka ne man to vajag, ne man tam ir laiks 
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Čau tauta, varbūt kādam ir lieka labi saglabājusies BMW kapota emblēma ? 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
ja eļļa svaiga tad ar brakecleaner var visuElstins rakstīja:Klau, pēc jūsu pieredzes ir kāds mazgāšanas līdzeklis ar ko var atgriezt dzīvē džinsa bikses, kuras dabūjušas eļļas traipu?![]()
Viltīgithekukanols rakstīja:ja eļļa svaiga tad ar brakecleaner var visuElstins rakstīja:Klau, pēc jūsu pieredzes ir kāds mazgāšanas līdzeklis ar ko var atgriezt dzīvē džinsa bikses, kuras dabūjušas eļļas traipu?![]()
Man dzeki servisaa ar brake cleaneru baltus auduma mokazdiinu attiiriija no saljarkas;)
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 902
- 903
- 904
- 905
- 906
- …