Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- …
- 292
- chevron_right

man interesē bundulis! Ražotājs, cena un skaņa!chaboska rakstīja:/Sasēdināju pakaļu, bija kosmoss
/Uzliku sporta bunduli
/M difuzors

Ražotājs : Homa Made
Skaņa traka, jo bundulis tukšs
Skaņa traka, jo bundulis tukšs

Piebraukšu salīdzināsim skaņu
. Varu tev iemainīt savu, man nav pārāk skaļš.

Someone who knows fuck all about he's BMW.

Beidzot uzlikti vasaras diski 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Bubulis rakstīja:Bildes forumā.. Kā pakaļu iesēdināji? Kur pirki difuzoru? Kāds bundulis?
Tavejais tev par klusu?Bubulis rakstīja:Piebraukšu salīdzināsim skaņu. Varu tev iemainīt savu, man nav pārāk skaļš.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

riepas pie mums ir jāmainaRolands rakstīja:Neizturēju un aizbraucu uz berģu riepu servisu,nomainīju pakaļējiem ratiem 235/45 gumiju uz 225/45,tgd nekādu problēmu ar arkās līšanu

Tad jau bija vakars
Negribēju apgrūtināt ;D

Pie jums riepu maiņa ar ipaši draudzigām cenāmHoodieBro rakstīja:riepas pie mums ir jāmainaRolands rakstīja:Neizturēju un aizbraucu uz berģu riepu servisu,nomainīju pakaļējiem ratiem 235/45 gumiju uz 225/45,tgd nekādu problēmu ar arkās līšanu

visas manas riepas ir tur bortētas un balansētas! Ātri, kvalitatīvi un cena priekš e36.lv biedriem draudzīga!
coupe 2.8

man arii tur borteja riepas, patiesam atieksme
un ar ipasu ruupiibu apgajas ar diskiem lai neparaditos ne skrambinjas 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

dabūtas beidzot skrūves un pieskrūvēts dekoratīvais plastmasas vāks uz vārstu vāka 

coupe 2.8

e36.lv biedriem - protamsrews rakstīja:Pie jums riepu maiņa ar ipaši draudzigām cenāmHoodieBro rakstīja:riepas pie mums ir jāmainaRolands rakstīja:Neizturēju un aizbraucu uz berģu riepu servisu,nomainīju pakaļējiem ratiem 235/45 gumiju uz 225/45,tgd nekādu problēmu ar arkās līšanu?!

Kur atrodaties ? 

Šodien kārtīgi satīrīts auto pie Zipa.

Saskrūvēts M bamperis, rīt jāliek virsū, beidzot dabūti priekšējie oranžie pagriezieni un atdoti diski uz pulēšanu 

sodien notestets ko nozime blokis, izradas laba stele
tikai ta vadamiba mazliet atskiras no vienritenja reduktora
pirmaja teste sagriezos rigas centra pa 180 gradiem toties no kaut kadas kompanijas dabuju sadus zestus

pirmaja teste sagriezos rigas centra pa 180 gradiem toties no kaut kadas kompanijas dabuju sadus zestus

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- …