Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 910
- 911
- 912
- 913
- 914
- …
- 2228
- chevron_right
hah es šitā pavadībā līdz siguldai braucu astē . visu ceļu uz 140 un galvenais visi pa labo joslu laiž garām viņu. 
Rudziņš rakstīja: Vēl 2h un es ar sākšu bliezt, pagaidām uz aliņiem
Kā jūties šodien?
Dārgie Valmierieši !
Varbūt kāds var izlīdzēt . Lieta sekojoša . Tākā esmu nolēmis nokārtot CE kategoriju būs nepieciešamas CSDD zaļas grāmatas . Varbūt kādam ir aizķērušās un var aizdot/iznomāt ? Noteikti kaut ko garšīgu uzlikšu
.
Ja nu kas uzsitam PM .
Paldies :)
Varbūt kāds var izlīdzēt . Lieta sekojoša . Tākā esmu nolēmis nokārtot CE kategoriju būs nepieciešamas CSDD zaļas grāmatas . Varbūt kādam ir aizķērušās un var aizdot/iznomāt ? Noteikti kaut ko garšīgu uzlikšu
Ja nu kas uzsitam PM .
Paldies :)
5×120LASTKING rakstīja:Kāds ir e36 skrūvju attālums ? 5x112 ? :)
Ar steigu jāpārvācās, no rīta braucot pagalmā norāvu lūpu un pret tizlu grants pumpu grozoties vienīgajā vietā apakšu visu noslidināju.

kads var uzrakstīt, kādam poverā, kurš ir spējigs nomainīt manu paroli un liet.vardu, man par to paziņojot! ?
Pārinstelēju kompi un tagad nav nevienas paroles, t.sk. powera!
Ja kas PM!
Ja kas PM!
Tauta, ja nu man ir reāls slinkums ņemt ārā migliniekus uz TA un vnk viņus nu nezinu ar izolācijas lentu aizlīmēt + izraut kontaktus un teikt ka nedeg
viņi saprastu mani ? 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
[quote="erda"]kads var uzrakstīt, kādam poverā, kurš ir spējigs nomainīt manu paroli un liet.vardu, man par to paziņojot! ?
Ja kas PM!
wait`a e-pastā nesaglabājas nick-name and pasword ?
p.s. nezinu par pouweru, bet citur tā ir`a
Ja kas PM!
wait`a e-pastā nesaglabājas nick-name and pasword ?
p.s. nezinu par pouweru, bet citur tā ir`a
man registrētais epasts bija one.lv, kura vairs nav jau gadiem! 
Hiperaktīvais rakstīja:Tauta, ja nu man ir reāls slinkums ņemt ārā migliniekus uz TA un vnk viņus nu nezinu ar izolācijas lentu aizlīmēt + izraut kontaktus un teikt ka nedegviņi saprastu mani ?
vinji tev treknu divnieku ieliktu
man paludza izoleni noraut un tur apaksha ija miglinieks
nepaspeju pat nopirsties ka vinjs man ielika divnieku
ar kompatu pa brugji
Jautājums!
Vai no sedana der kapota enģes priekš kupejas ?
Un ja nē
Tad kur var nopirkt Jaunas enģes,tas atsperes priešā abas,un to āki ? (viss par haubi)
Vai no sedana der kapota enģes priekš kupejas ?
Un ja nē
Tad kur var nopirkt Jaunas enģes,tas atsperes priešā abas,un to āki ? (viss par haubi)
atvieno kontaktus,smuki nosleep kaut kur,un saki ka Butaforijas un tjipa nedeg!Hiperaktīvais rakstīja:Tauta, ja nu man ir reāls slinkums ņemt ārā migliniekus uz TA un vnk viņus nu nezinu ar izolācijas lentu aizlīmēt + izraut kontaktus un teikt ka nedegviņi saprastu mani ?
Instagram - Sandis_e36
Viens saka tā bet ciprussam reku pat nopirsties nesanāca ka iedeva divi un ''sēdies''
Laikam drošības pēc palūgšu pirmdien meistaram lai izņem ārā 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Šeit parādās laimes spēles elements, a.k.a. cik ļoti inspektora sievai iepriekšējā dienā sāpējusi galva. 
Nu tā tur man liekas vienmēr ir bijis
Varbūt kāds pirmdien var Rīgā man aizdot uz pāris dienāmtos kā teikt miglinieku vāciņus?
japFinks rakstīja:Šeit parādās laimes spēles elements, a.k.a. cik ļoti inspektora sievai iepriekšējā dienā sāpējusi galva.
Par ko saape??kursh atkal driftejot iebraucis kakinjaa?? 
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 910
- 911
- 912
- 913
- 914
- …