Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 915
- 916
- 917
- 918
- 919
- …
- 1297
- chevron_right
kādā "pusītē" un ko tu tur gribi likt?malaciis rakstīja:kāds nezin vai pusītē var ielikt elektrisko loga motoriņu, kā šini video ?
https://www.youtube.com/watch?v=cjzSgWep8Tk
Vai kompakta var arī ielikt aimugure elektroniskos, tips izskatās vienāds.gruzs rakstīja:kādā "pusītē" un ko tu tur gribi likt?malaciis rakstīja:kāds nezin vai pusītē var ielikt elektrisko loga motoriņu, kā šini video ?
https://www.youtube.com/watch?v=cjzSgWep8Tkkupejām taču nāk aizmugurējie elektro logi
Itka jau sabidijas, bet sanaca ta, ka viss ir zem spriedzes, izskatijas ta itka pec menesha sabruks. Braukt var, bet neizskatas droshi. Vai ta tam jabut?kasp1js rakstīja:Visam vajadzētu sabīdīties,dynamite rakstīja:Ir 3.07 lsd reduktors videja korpusa ar flančiem priekš mazam pusasīm. Uzlikam virsu autiņam, bet mazas pusasīs ir taka garakas un nelien iekšā. Viņas kaut ka ir jaadapte, vai jaapgriež?
paši flanči līdz galam reduktorā iesprausti?
Sveiks visiem.!varbūt kāds zin,cik vidēji maksās samainīt pakaļejas bremžu trubiņas,vai vajāg noņemt bāku un t.t.???Paldies
Man par to servisa paprasija 60 eiro ar jaunām trubinām un šļaukām. Bāka ir jāpalaiž vaļā lai var trubiņas izlaist pa augšu.
Iesakiet kadu labu dzesesanas skidrumu? Galvenais lai izcili pilda funkciju pie lielakam slodzem!
Sarkans antifrīzs?

Vairak razotajs un kur panjemt interese.ElvijsR rakstīja:Sarkans antifrīzs?![]()
Tātad 323ia tourings, kad braucu tad no aizmugures liekas ka nāk tāda kā vibrācija, bet liekas ka no kreisās puses, vairāk to jūt pie lielākiem apgriezieniem.
Vienīgais ko es zinu ir tas ka reduktors man sulo, pārējo man nav īsti laika un vietas kur apskatīt.
Kas tas varētu būt?
Vienīgais ko es zinu ir tas ka reduktors man sulo, pārējo man nav īsti laika un vietas kur apskatīt.
Kas tas varētu būt?
Ir ļoti daudz lietas, kas var izraisīt vibrācīju, grūti uzminēt.
Jautajums tiiri teoretisks.vai var dizelim uzlikt bendzina reduktoru?!ja var,tad kardans arii jaamaina?
ar kompatu pa brugji
Kompaktam var uzlikt dīzeļa reduktoru no E34 [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Par pārējiem nezināšu bet man liekas, Ka PnP
Varēt gan jau ka var, bet dīzelim nebija krietin garāka attiecība?cipruss18 rakstīja:Jautajums tiiri teoretisks.vai var dizelim uzlikt bendzina reduktoru?!ja var,tad kardans arii jaamaina?
Kosmosā būs apgriezieni.
Karoche izskataas ka man reduktori netur jaudu un viens pets otra kaujas nost.mashinaa uz 80km/h vibracija taada,ka met no benkjiem araa.un metaajaas viens no 735 reduktors,bet nu ja apgriezieni bus dirsaa tad semakam bus svarka 
ar kompatu pa brugji
Kads nevar paleto piedavaat kaadu piepusamo gumijas laivu? 
Sveiki
Kāds zin kur Rīgā ir kāds lētāks auto krāsu veikals?
Nesen pirku ganību dambī pie grossauto tajā krāsu, bet likās ka viņiem lakai ir diezgan liela cena gribētos kkur lētāk dabūt :)
Kāds zin kur Rīgā ir kāds lētāks auto krāsu veikals?
Nesen pirku ganību dambī pie grossauto tajā krāsu, bet likās ka viņiem lakai ir diezgan liela cena gribētos kkur lētāk dabūt :)
Korišam un 2.5TD ir uzlikts 3.15 benzīnieka reduktors. ~180-190km/h bija gals.cipruss18 rakstīja:Karoche izskataas ka man reduktori netur jaudu un viens pets otra kaujas nost.mashinaa uz 80km/h vibracija taada,ka met no benkjiem araa.un metaajaas viens no 735 reduktors,bet nu ja apgriezieni bus dirsaa tad semakam bus svarka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 915
- 916
- 917
- 918
- 919
- …
- 1297