Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 917
- 918
- 919
- 920
- 921
- …
- 1297
- chevron_right
Aizmirsu piebilst, tā bukse atrodas tur kur aizmugurē savirzi regulēNylon rakstīja:Man liekas ka visiem vienādas
Cabooom
e34 mazais lsd = e36 videjo lsdedawards rakstīja:Vai no e34 lsd bloķējošo elementu var ielikt e36 lielaja reduktora korpusa???
e34 lielais lsd = e36 lielo lsd (tikai m3 3.2l)
...
2 is'u izplūdes kolektoru ir jēga likt uz m52b28
Ieguvumi?
Ieguvumi?
Tikai dīvaina skaņa.
Tad kāds labums taisīt tādu ?
Un tirgot kā performance upgreidu pa 120e
Es jau tomēr pieļauju, ka tas zirneklis dod klāt jaudu!Kristaps85 rakstīja:Tad kāds labums taisīt tādu ?
Skaņa protams mega patīkama.
Taču kā ir patiesībā, mēs varam noskaidrot tikai ar stenda palīdzību, jo katram tie viedokļi būs savādāki.
Kur tad tāds tirgojās? Es gribu redzēt to meisterdarbu.Kristaps85 rakstīja:Tad kāds labums taisīt tādu ?
Nu par darbu viņu uzmetināt prasa 80 euro + tev pašam jānopērk 2 gab kolektori, kas ir +/-60emāriņš rakstīja:Kur tad tāds tirgojās? Es gribu redzēt to meisterdarbu.Kristaps85 rakstīja:Tad kāds labums taisīt tādu ?
Pašam arī tāds ir, bet vēl neesmu iztestējis
Es domāju, ka stock motoram no tā nav pilnīgi nekāda jēga.edzis rakstīja:Nu par darbu viņu uzmetināt prasa 80 euro + tev pašam jānopērk 2 gab kolektori, kas ir +/-60emāriņš rakstīja:Kur tad tāds tirgojās? Es gribu redzēt to meisterdarbu.Kristaps85 rakstīja:Tad kāds labums taisīt tādu ?
Pašam arī tāds ir, bet vēl neesmu iztestējis
Kā lai tam nabagam paceļ tos zs
No lielās droseles nēsot jēga
No zirnekļa nav jēga
Kur tos ZS lai rod...?
No zirnekļa nav jēga
Kur tos ZS lai rod...?
Uzliec M50 ieplūdes kolektoru, M50 (bosch 413) vadību, ieliec ieplūdē sadaleni no m54B30 un izplūdē no m50nv ieplūdes.Kristaps85 rakstīja:Kā lai tam nabagam paceļ tos zs
No zirnekļa nav jēga
Kur tos ZS lai rod...?
Noņem mufti, uzliec elektro venķiku. To pašu kolektoru arī var uzmaukt virsū pēc tam. Un vajag aizbraukt saregulēt vadību, tā lai vēl vairāk izspiežās tā sula.
Tas pa lielam ir tāds budžeta variants, ko dara diezgan daudzi un price/performance manuprat labākais variants.
Bet nu protams tāpat tas viss noteikti nostasies ap 600e
Kā ir ar e46 plauktiem?
Man ir divi kompleti ar e46 plauktiem, beigti šarnīri. Dzirdēju ka nevarot atsevišķi nopirkt e46 šarnīrus, bet lai ieliktu e36 šarnīrus esot kaut kas jāvirpo. Vai tiesa?
Varbūt ir kādi citi varianti?
Man ir divi kompleti ar e46 plauktiem, beigti šarnīri. Dzirdēju ka nevarot atsevišķi nopirkt e46 šarnīrus, bet lai ieliktu e36 šarnīrus esot kaut kas jāvirpo. Vai tiesa?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Ja plaukti mayle hd, tad vnk parprese saras no e36, ja parasti tad vai nu japartaisa lai varetu iepreset jaunas saras, vai var "atrestauret", kantorus atrodisi googla kura atvaino saras :)r3served rakstīja:Kā ir ar e46 plauktiem?
Ja nu izdomā likt Bosch vadību, esmu gatavs mainīt pret MS41, jo labāk patīk MS41.edzis rakstīja:Uzliec M50 ieplūdes kolektoru, M50 (bosch 413) vadību, ieliec ieplūdē sadaleni no m54B30 un izplūdē no m50nv ieplūdes.Kristaps85 rakstīja:Kā lai tam nabagam paceļ tos zs
No zirnekļa nav jēga
Kur tos ZS lai rod...?
Noņem mufti, uzliec elektro venķiku. To pašu kolektoru arī var uzmaukt virsū pēc tam. Un vajag aizbraukt saregulēt vadību, tā lai vēl vairāk izspiežās tā sula.
Tas pa lielam ir tāds budžeta variants, ko dara diezgan daudzi un price/performance manuprat labākais variants.
Bet nu protams tāpat tas viss noteikti nostasies ap 600e
No sadalenēm, kolektora un čipa mož ~230hp saskaitīs.
2.5 izplūde uz 2.8 sedana derēs vai nederērs? Ja neder, kas tieši atšķirās? 
derfugo rakstīja:2.5 izplūde uz 2.8 sedana derēs vai nederērs? Ja neder, kas tieši atšķirās?
Būtu labi. Ja tu noprecizētu no kāda 2.5 kas par izplūdi. No m50b25 uz m52b28 nederēs tev bikses. No m52b25 uz m52b28 nekādu problēmufugo rakstīja:2.5 izplūde uz 2.8 sedana derēs vai nederērs? Ja neder, kas tieši atšķirās?
Vienīgi vel, ja tu no m50b25 liksi ar visiem kolektoriem, tad der, bet zondes nebūs kur ieskrūvēt
Paldies par info. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 917
- 918
- 919
- 920
- 921
- …