5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 287
- chevron_right
Tur jau ta lieta, ka nav nekā darāma :( aizdoshos tagad uz alfu, tad gar bedri uz alda auto ja kads tur bus
Pačekojam karti,un braucam meklēt kādu placi
Ja nu kāds kko izdomā, padodat ziņu -26368298...
Vai tad jau neesi atradis?-HAPO- rakstīja:Pačekojam karti,un braucam meklēt kādu placi
Ja arī kaukad brauc, uzzvani pirms tam, brīvdienās tur nevienmēr esam, bet mājas nav tālu no servisa, līdz ar to varam aizbraukt...rews rakstīja:Tur jau ta lieta, ka nav nekā darāma :( aizdoshos tagad uz alfu, tad gar bedri uz alda auto ja kads tur bus
Noteikti būšu!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Japiebrauc ar visiem ieliktiem ksenoniem, interesanti ko teiks kad meigians noregulēt
Neko.. pārbaudīs vai ok.. ja nav tad noregulēs... neko nesaka par xenon. Šie jau nav menti bet parasti tā lamb darbinieki kas parastos servisos strādā..
Kāpēc liekas, ka tas vis ir "najobka"
Pagajušo un aizpagajušo gad piebraucu pie viņu stendiem un gribēju pārbaudīt gaismas. Izrādījās, ka pa velti tikai LAMB klientiem. Šie saka: gribi būt klients-nopērc LAMB klientu kartīti. Pa 10 Ls.
Pateicu, lai iet ratā un aizbraucu..
Nju nezinu...man iepriekš gan kad ar mersi biju gan ar bembi vnm pa velti noregulē gaismas...
Tik pēctam wiņi uzbāžas ar tām sawām atlaidēm un kartēm pa tiem 10ls uutt..
novēršoties no jūsu beztēmas manējais šo 5dien būs!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Sabinchix rakstīja:Nju nezinu...man iepriekš gan kad ar mersi biju gan ar bembi vnm pa velti noregulē gaismas...
kāreiz 26.10 jābūt no rīta rīgā, pārbaudīsim, un tad jau redzes ko šie piedāvas..
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nu man arī pārbaudīja, bet neregulēja jo viss bij ok :) Bēēt kamēr stāvi rindā tikmēr tās reklāmas,reklāmas un reklāmas par to lambu un cik viņš tur ir zbis un tā tālāk
Vēlak man paziņa piebrauca un pārbaudīja un noregulēja visu kā vaig bez maksas... takā tie kas šaubās viss būs
Vēlak man paziņa piebrauca un pārbaudīja un noregulēja visu kā vaig bez maksas... takā tie kas šaubās viss būs
Nja, ka parasti 5dien nevarešu ar savejo piebraukt Unta ka aprsti nav kas pakertu līdz Plazai no plavniekiem un kratities abiedriskaja nevelos, ta gan jau ātrakais nebūšu.
Bet toties 6dien jau var būt ka 80% būšu
Brauam kopa ar sabiedriskoHazard rakstīja:Nja, ka parasti 5dien nevarešu ar savejo piebraukt Unta ka aprsti nav kas pakertu līdz Plazai no plavniekiem un kratities abiedriskaja nevelos, ta gan jau ātrakais nebūšu.
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Var arī tā Vienam ta gan negribas braukt
Es ceru ka šovakar Plazā satiekamies otrajā stāvā
Hey kāds nevēlās mani moš paķert uz plazu??
Es pievienojos e-talonamkopitar rakstīja: Brauam kopa ar sabiedrisko
Tikai rīt tikšu pie savām ziemas riepām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95