Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 1297
- chevron_right
vel jautajums, bet ne man bet kolegim izpalidzu - ar ko dabut to dzeltanumu no lietajiem diskiem nost jo disku tiramais nepaliidz, paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Neesmu proveejis,bet ir dzirdeets par 95eKLAVINS rakstīja:vel jautajums, bet ne man bet kolegim izpalidzu - ar ko dabut to dzeltanumu no lietajiem diskiem nost jo disku tiramais nepaliidz, paldies
Vai te ir kāds kas man šonedēļ varētu uzlikt kruizkontroli 325tds automatam(kruizs nemts no tiesi tada pasa- 325tds automata),varbut varat kadu ieteikt!
pajautā lietojam korsa, viņš savam 2,5tds ir licis virsū.
lai noņem diskus un aizved uz kādu mojku. Mojkas ķīmiju nevar salīdzināt ar veikalos nopērkamajiem sūdiem.KLAVINS rakstīja:vel jautajums, bet ne man bet kolegim izpalidzu - ar ko dabut to dzeltanumu no lietajiem diskiem nost jo disku tiramais nepaliidz, paldies
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tiki galā ar kruīzu!?!vienkāršais rakstīja:Vai te ir kāds kas man šonedēļ varētu uzlikt kruizkontroli 325tds automatam(kruizs nemts no tiesi tada pasa- 325tds automata),varbut varat kadu ieteikt!
Nezinu kā ir ar "tomātu", bet manuālim pavisam vienkārši
Viens vads zem paneļa vienā štekerī stiprinās un otrs aiziet uz kompi.
Ja ir interese-varu mēģināt izlīdzēt ar uzstādīšanu.
man taads loti stulbs jautajums ja konkrati ir parvilkta ritenja skruve (preteja virziena meiginats atskruvet ar loti lielu speeku)) tad reali ir jega meklet jaunu skruvi vai vinai nekas nevar notikt ? vot ta ir kad dara vienu , bet doma par kaut ko citu
Paldies
Paldies
Labas cenas.
Labas cenas.
izskruuvee araa papeti vitnes, ja skruvejas ieksaa briivi un pievalkas labi, bez liekas pretestibas tad jau viss normali.
...
thx
Labas cenas.
Labas cenas.
e36 ratiem skrūves jāvelk ar 110Nm lielu spēku nevis līdz krakšķim iesaku pamēģināt kādreiz tā izdarīt un sapratīsiet cik patiesībā viegli ir skrūves jēpievelk. Tad nebūs arī šadas situācijas, jo tad skrūves var dabūt ārā arī dāmas, ja kas notiek, nevis jābrauc pakaļ trubai un sazin kam vēl.
a sitada mana mulkiigaa riiciiba nevar arii sacakareet kaut ko talak , iznemot pasu skruuvi, piemeram rumbu vai kaa to pareizi sauc kas ir aiz bremzu diska
Labas cenas.
Labas cenas.
nu es redzu 3 vietas. pati skrūve, vītne rumbā, disks.
Saplēst var visu
Saplēst var visu
varet var, bet to tu uzreiz jutisi ka skruvejot ieksa nau kaukas kaa vajag un neiet brivi, vai kjeras vitnes vairak kaa citas, disku nee, paprieksu nolauzisi skruuvi pirms diksu sajaasiKLAVINS rakstīja:a sitada mana mulkiigaa riiciiba nevar arii sacakareet kaut ko talak , iznemot pasu skruuvi, piemeram rumbu vai kaa to pareizi sauc kas ir aiz bremzu diska
...
Tad nu tā, noskatīju vienu e36, protams, par lētām naudām, jo tā būtu mana pirmā, un pārdevējs uzrakstīja, ka ir beigts gaisa padeves mērītājs, un cik padzirdēju no drauga, kas par to zin vairāk, motors nestrādā kā vajag līdz ar to?
Bet tik pat labi pie vainas var būt kas cits, jo nevar jau skaidri pateikt, ka tieši gaisa padeves mērītājs ir beigts?
Bet tik pat labi pie vainas var būt kas cits, jo nevar jau skaidri pateikt, ka tieši gaisa padeves mērītājs ir beigts?
Provizoriski to var pārbaudīt, kad pie darbojoša motora atvieno to gaisa masas mērītāju. Ja motora darbība nemainās, tad tas ir beigts. BET tas pa lielam nav 100% variants.
Par to gaisa padevēju, vai tā vienkārši var noteikt, ka tieši viņš ir nobeidzies? Tik pat labi kompis iet uz galu?Nixon rakstīja:Un kāds tad ir Tavs jautājums?
Pa lielam, ne kompis, ne GMM nemaksā kosmosu :)
Cik zinu, ka gaisa masas mērītājs ap 20Ls esot, bet cik kompis?
Tikpat apmēram, pat lētāk var dabūt.
Bet nedomāju, ka vadības bloks būs pie vainas.
Bet nedomāju, ka vadības bloks būs pie vainas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 1297