E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 161
- chevron_right
Man jau liekas ka izskatas glauni;))
Man viss iet pareizaa virzienaa(tobiah man viss patiik):Dgalnais lai taa tas turpinaatos;))
Man viss iet pareizaa virzienaa(tobiah man viss patiik):Dgalnais lai taa tas turpinaatos;))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Sev arī gribētu ko līdzīgu, izskatās nereāli labi, tavai krāsai vispār būs bomba
Man jau liekas, ka šī auto īpašnieks neseko līdzi kas liekas steriliem auto vai kas liekas drifta auto, vienkārši liek to, kas pašam patīk. Visu cieņu, es ar tā gribētuSabinchix rakstīja:Es nez, man kaut kā neliekas klāt tas difuzors pie tādas sterilas kupejas. Tas vairāk drifteniekiem liekas ka piestāv tieši...bet nju varbūt kļūdos. Redzēsim kā būs kopskatā, kad pabeigs
Gaidam rezultātu
Paldies par atbalstu-turpinam lieliem sołiem iet iz priekšu
Pirmo reizi mūžā redzu tik smukas vara caurulītes. Parasti izskatās kā no dirsas izvilkta lupata. Saliekta dažādos leņķos kā vārīts spagetti.Ramyrez rakstīja:Piemeritas bremzhu trubinjas...
Tāpat nošķils
Lasiju vienu topiku kur tu intresejies del gaisa amartizatoriem,te gadijuma ja noderes AIR RIDE-SYSTEM.PL
E36///M3 1996.coupe S50B32
Zinot Ramyreza slimo riiciibu,te bus 100% air suspention
Un vaider salons kkad un beigu beigas kompresors un dugas
Un vaider salons kkad un beigu beigas kompresors un dugas
ar kompatu pa brugji
Un trase....tandeems skjīliens utt:D ne ne-ceru ka aatraak paardoshu kaa vibja nonaaks trasee
Tas butu kaa miesigu bernu pardot tad jau labak mashinju pasham shkjaidiit,tas taa kaa bernu nopert un pec tam atvainoties
ar kompatu pa brugji
Jau sen teicu ka šo iegādāšos tad kad apinks skrūvēt
Diezvai tu gribeesi par e36 nolocīt tādu ciparu kā es par viņu prasītu
Patiesībā būs tā - iepisīsi normālu kosmosu, kāds atbrauks un gribēs pirkt (ne latvietis varbūt) un laist projām nemaz negribēsies pat pa visu kosmosu.Ramyrez rakstīja:Diezvai tu gribeesi par e36 nolocīt tādu ciparu kā es par viņu prasītu
A_C rakstīja:Jau sen teicu ka šo iegādāšos tad kad apinks skrūvēt
Ramyrez rakstīja:Diezvai tu gribeesi par e36 nolocīt tādu ciparu kā es par viņu prasītu
ar tavām metodēm un salīdzinājumiem tev sanaāktu visai interesants bērnscipruss18 rakstīja:Tas butu kaa miesigu bernu pardot tad jau labak mashinju pasham shkjaidiit,tas taa kaa bernu nopert un pec tam atvainoties
Gaidam vasaru un v8 ielās. tik jā, nedomā kad nākamais solis uz rudeni būs spilveni, varētu pat saderēt kad tu nopirksi vinus
Ja godīgi, pat nesaprotu to filozofiju. Pist nervus, laiku, naudu, lai beigās pārdotu Ok, ja nemēra nopelni, citādāk, bet, nu, tāpat nelīmējas man tas kopā.
Neviena tak netaisas neko paardot:D
Vnk saku ka labaak to izdariitu nekaa uz trases uzliktu:D
Vnk saku ka labaak to izdariitu nekaa uz trases uzliktu:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93