3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 99
- chevron_right
Kurš Liepājā tirgoja zaļu kupejas bundžu ar kaut kādām dugām, bez papīriem? Ir interese.
nē KeX tā nebij, ir vēlvienamāriņš rakstīja:Zinu ka KeX ir balta, bet tā man liekas stāv sētāhrusts rakstīja:kam Liepājā ir balta kupeja, liekas, ka vakar pie jūrnieku kojām redzēju????
Nometīs kāds linku? Izklausas interesantiKristapinnss rakstīja:Vispār, šogad būs atkal tas pasākums LT?Kalnux rakstīja:Tu domā tā kā pagājušo gadu uz LT BMW Fest?Trusis92 rakstīja:Kas no Liepājas rullēs uz atklāšanu? Varētu visi smuki aizvraukt, bez skriešanas! Jo pārsvarā ir skrējēju bars! Un tas nav interesanti
Rakstu no telefona / izmantoju tapatalk
Kad tika uz LT labajiem ceļiem, tad visi kaut kur sāka vilkt, bet beigu beigās tā pat netika uz stāvlaukuma
Tātad karavāna uz "E36 sezonas atklāšanu" braucam ārā 7:50 no DEPO stāvlaukuma!
Tiekamies visi 7:45 vēlākais visi!
Braucam ārā 7:50 un dodamies tālāk.
Skrundā tiekamies pie Elvi veikala ar pārējiem, kas mums pievienojas un ir sazinājušies (piemēram Aizputē dzīvojošie cilvēki)
Droši vien Saldū arī apstāsimies un dažām min, vai arī nē, to vienosimies pie Skrundā!
Paredzētas dažas apstāšanās vietas, lai sabildētos un ar mūsu auto!
Nebūsim skrējēji, kas lido, taka tie, kas grib skriet, var droši nebraukt ar mums, jo pakaļ neskriesim!
Piemēram pats nebraucu ātri, jo ir bērni mašīnā, taka sory, ja kādam nepatiks tas!
Tie kas ar mums, tiekamies 6dien Liepājā (7:45 DEPO laukums), pēc tam Skrunda (Elvi veikals)
Tiekamies visi 7:45 vēlākais visi!
Braucam ārā 7:50 un dodamies tālāk.
Skrundā tiekamies pie Elvi veikala ar pārējiem, kas mums pievienojas un ir sazinājušies (piemēram Aizputē dzīvojošie cilvēki)
Droši vien Saldū arī apstāsimies un dažām min, vai arī nē, to vienosimies pie Skrundā!
Paredzētas dažas apstāšanās vietas, lai sabildētos un ar mūsu auto!
Nebūsim skrējēji, kas lido, taka tie, kas grib skriet, var droši nebraukt ar mums, jo pakaļ neskriesim!
Piemēram pats nebraucu ātri, jo ir bērni mašīnā, taka sory, ja kādam nepatiks tas!
Tie kas ar mums, tiekamies 6dien Liepājā (7:45 DEPO laukums), pēc tam Skrunda (Elvi veikals)
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Nu kas skaitās ātri?!
Ne jau jūs domājat uz 70km/h braukt,ja tā visa garā varza vilksies pa šoseju tad būs galīgi stūlbi
100km/h brauc tad jau būs OK :)
Ne jau jūs domājat uz 70km/h braukt,ja tā visa garā varza vilksies pa šoseju tad būs galīgi stūlbi
Tāda doma ir, bet netaisamies lidot ar 120+Mlinarts rakstīja:Nu kas skaitās ātri?!
Sent from my LG-D373 using Tapatalk
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Nav jau info par šito gadu. Nu vismaz man nav zināms.Wcoast rakstīja:Nometīs kāds linku? Izklausas interesanti
Šeit ir pa pagājušo gadu. http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=24&t=3974
Cikos aptuveni varētu būt Saldū ? Būsim divas mašīnas, Statoila varētu tikties un braukt tālāk.
Varbūt kādam ir šāda nesaplēsta detaļa, kas nāk ap rokturi šoferu pusē?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kādam liepājniekam varbūt nemētājās nevajadzīgs 3kontaktu štekeris un varbūt pat ar visiem vadu galiem ?
Kam tas štepselis ir paredzēts?Janka92 rakstīja:Kādam liepājniekam varbūt nemētājās nevajadzīgs 3kontaktu štekeris un varbūt pat ar visiem vadu galiem ?
Jaskatās garāžā, bet neko nesolu.
Štepseli vajag elektriskajam kondiškas veņķikam,ideāli ja būtu ar vadu galiem tajā štepselī. Bet nu tie 3kontaktu štepseļi man liekas ir vienādi un der arī no lampām un citām vietām kur tāds ir.
Kurš no tejienes ir arī AmberCityLiepaja?
Es ķipa, bet nekur nepiedalos.Veilers rakstīja:Kurš no tejienes ir arī AmberCityLiepaja?
Vai tad tu nepaliki vecajā grupā, kur galvenais ir Raimonds?māriņš rakstīja:Es ķipa, bet nekur nepiedalos.Veilers rakstīja:Kurš no tejienes ir arī AmberCityLiepaja?
Uz vienu meetu esmu bijis
To tagad nesauc par Bumerstyle Liepāja?
Es esmu no Ambera ar!
Tur kur Raimonds ir, to sauc par "bumerstayle Liepaja"
Tur kur Raimonds ir, to sauc par "bumerstayle Liepaja"
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks