Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 539
- chevron_right
vakar iepirkts ziemas maucamai, labakas bildes citu dienu un cita sadalja iespejams
p.s nasis iznhemu pats uzreiz ka atbraucu vakara majas, jo man besi hrometas tapec kad dabushu nost to hromu tad noputishu
p.s nasis iznhemu pats uzreiz ka atbraucu vakara majas, jo man besi hrometas tapec kad dabushu nost to hromu tad noputishu
Es ar sponsoriem biju domājis savādāk... Lai dod riepas, organisko stiklu, sporta beņķi utt. Nu, ja, piemēram, kādam kas nevajadzīgs mājās/garāžā/šķūnī/pagrabā mētājas.
Šodien pielaikoju E36 paneli... Būtu kupejas, derētu perfekti, bet šis būs nedaudz jāpagraiza.
Šodien pielaikoju E36 paneli... Būtu kupejas, derētu perfekti, bet šis būs nedaudz jāpagraiza.
Nē, Tev par nelaimi mans sencis ir metinātājs.uteo rakstīja:Ar šito pa flinstonu modei brauksi?
p.s. sponsori arī kādas botes skriešanai var ziedot
Vispār ir arī tie, ko ielikt no BMW... Ja nopietni, logi nebūs verami, bet polikarbonāta stikli arī nākuši no BMW, no Lamberta emkas.imis rakstīja:Nixon tev vēl elektro logi trūkst
Pēc darba gribēju braukt mājās, bet auto bija nedaudz krāsu mainījis
Un pagalms pirms stundas...
Man patīk, kad zeme ir balta Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
No rīta pie mana mājokļa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ziemas plani beidzot tikt vala no automata
I rudens bilde,i ziemas bilde
Nabags pat nav pacelts augša un ar vasaras riepās tulīt kulsies uz Rīgas centru :(
Laika vēstis, Lielvārdē
Vismaz par radariem var neuztraukties.
Labi ka jau no vasaras virsū kkādas ziemenes... bet ja šitā turpinās snigt, būs jāliek kas nopietnāks. Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cēsu pusē arī mazliet sniegs un korkjis deelj smagajiem kuri netiek kalnaa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …