Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 103
- chevron_right

Ko vaijg to vaijg!

Edit: " Ko vajag, to vajag!"māriņš rakstīja:Ko vaijg to vaijg!
Sorry for offtopic

Par tēmu - cepuri nost par darbu.

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Sodien tika pabeigts ar varstu atstarpem. Tatad isumaa.
13 no24 vareja samikset un dabuut atstarpi 0.30mm.
Parejas 11 sheibinjas bija javed slipet. Tad nu vakar vinjas dabuju un sametu sodien ieksaa.
Tagat visit ir pareizas atstarpes un no mehaniskaa viedokla skatoties, dzinejs principaa ir pabeigts parbuvet.
Loti palidzeja toolis ko izveidoju Lai sadalenes nebutu janjem nost.
Tad nu liekot varstu vaku virsuu izdevas apraut 3 skuves. Helikkoili jau pasutiti taka tas tads sikums vien ir.
Nu jau pamazaam var sakt domat par dzineja ieksaa liksanu.
Parejas 11 sheibinjas bija javed slipet. Tad nu vakar vinjas dabuju un sametu sodien ieksaa.
Tagat visit ir pareizas atstarpes un no mehaniskaa viedokla skatoties, dzinejs principaa ir pabeigts parbuvet.
Tad nu liekot varstu vaku virsuu izdevas apraut 3 skuves. Helikkoili jau pasutiti taka tas tads sikums vien ir.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...

Precīzi kā raķešu zinātne!
Jā, šajā ziņā japāņu šujmašīnas tomēr labākas...

Jā, šajā ziņā japāņu šujmašīnas tomēr labākas...

M3 dzinēju nevar jaunu nopirkt ?Armando rakstīja:Sodien tika pabeigts ar varstu atstarpem. Tatad isumaa.

Īsti nesaprotu jēgu šitā tur čakarēties, ja netaisies ar to auto braukt šosejā kur pa 100daļām cīnās

Super! 

Paldies visiem kas novertee!
Balcer, labs jautajums. Kapec man to vajag. Hmmm.
laikam jau nau taa ka isti vajag. Vienk gribas Lai ir. Plus vel Ari tas ka tas man tads hobijs. Skruvet savu e36.
laikam jau nau taa ka isti vajag. Vienk gribas Lai ir. Plus vel Ari tas ka tas man tads hobijs. Skruvet savu e36.
...

Vnk rokas niez kko padarītArmando rakstīja:Paldies visiem kas novertee!

Neliels updeits.
Tika salabotas vitnes varstu vakam. Salaboju 4 vitnes. Vienu bridi jau gribeju visas parlabot bet futbols sakaas :)
Vaaks smuki pievilkts pec vajadzigajiem spekiem.
Tika salabotas vitnes varstu vakam. Salaboju 4 vitnes. Vienu bridi jau gribeju visas parlabot bet futbols sakaas :)
Vaaks smuki pievilkts pec vajadzigajiem spekiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...

Ļoti labi 

Labs instruments, man ar tādu vajadzētu, diegan bieži 6nieces aiziet uz rinķa velkot, jo tos 10Nm grūti sajust 

šis ir manliekas ļoti vajadzīgs instruments katra 6cyl ipašnieka garāžā
arī ir gadījies

sodien gribeju salikt virsuu motora kronsteinus, bet skuju, visi kronsteini kas naaca lidz motoram ir no viskaukaa cita, iznemot m3
tad tgat velviens sarezgits uzdevums, atrast m3 kronsteinus.
motora ieksaa liksana atliekas uz nenoteiktu laiku, dikti jau gribejaas iecelt sis ned nogalee
ps, varetu jau pats pagarinat un saisinat tos kronsteinus lai deretu, bet kaukaa netikas ar garteri nodarboties. varbut vienigi ja galigi bushu iedzits izmisumaa

motora ieksaa liksana atliekas uz nenoteiktu laiku, dikti jau gribejaas iecelt sis ned nogalee

ps, varetu jau pats pagarinat un saisinat tos kronsteinus lai deretu, bet kaukaa netikas ar garteri nodarboties. varbut vienigi ja galigi bushu iedzits izmisumaa
...

ebay neko nevar atrast?
Es līdz šim domāju, ka viņi visiem 6cyl vienādi

To var darīt tikai ar tādu nosacijumu, kad dabū pareizos tad samaina!Armando rakstīja:sodien gribeju salikt virsuu motora kronsteinus, bet skuju, visi kronsteini kas naaca lidz motoram ir no viskaukaa cita, iznemot m3![]()
motora ieksaa liksana atliekas uz nenoteiktu laiku, dikti jau gribejaas iecelt sis ned nogalee![]()

nee, ebejaa tikai no usa m3 kas ir tas pats kas m50m52Kaskadieris rakstīja:ebay neko nevar atrast?![]()
realoem saka ka ir ackirigi, pec bildem spriezot ir vienadi. nevaru tagat saprast. varbut kreisais ir vienads, kautgan pec kodiem ackiras, bet bloks ir savadaks, tamdel liekas ka garumi varetu ackirties.
nez kaa tur isti ir, jamegjina dabut pareizie.
ja kartigi izdara, problemas nau. vismaz lidz sim nau bijusasmāriņš rakstīja:To var darīt tikai ar tādu nosacijumu, kad dabū pareizos tad samaina!Armando rakstīja:sodien gribeju salikt virsuu motora kronsteinus, bet skuju, visi kronsteini kas naaca lidz motoram ir no viskaukaa cita, iznemot m3![]()
motora ieksaa liksana atliekas uz nenoteiktu laiku, dikti jau gribejaas iecelt sis ned nogalee![]()

...
bez sarkasma, Tu neesi pārmaksajis par to dzineju?

Nu bet ja ar tādu pedantismu taisa visu, tad arī visu.. Tadas ir manas domas. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 103