Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 930
- 931
- 932
- 933
- 934
- …
- 2228
- chevron_right
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Kurlis rakstīja:c1c1s nav pareizi - kupejai kreisajā pusē der labās kompota durvis, taču kabrioletiem labajā pusē der kupejas kreisās durvis. Tāpat arī sedaniem der sliktās, taču kompotiem labās. Un kreisās. Tikai ne sliktās.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
paldies par smieklu devu

+1naljanke rakstīja:paldies par smieklu devu![]()
c1c1s you made my day!
Gribeju uzprasit , vai kardana krusti ir dazada izmera prieks e36 ? ???
Touringam aizmugurē mazāka emblēma, t.i. 58mm.evaness2 rakstīja:Hmm, bet kam tev vajag? Haubei nāk 82mm, bagāžniekam vai nu tie paši 82mm vai 74mm.Kalnux rakstīja:Kaut kā neizdodās atrast 58mm BMW emblēmu iekš ebay.
Gribu ar visu pamatni, nevis tikai līmējamo.
Starpcitu, ar ko būtu ieteicams izlīmēt MDF sūbja kastes iekšpusi?
quattro ist für sissies
Sveiki, krc tāda problēma, atslēgas ieslēgtas nepalika, bet durvis gan nevaru atvērt, cik noprotu ručka izbeigusies,
, sliktākais sākas tur, ka pasažiera durvis jau pirmstam nevarēja atvērt, bet tgd vairs pat šofera pusi nevar atvērt, teiksim tā, nočamājos ar remontēšanu, tgd ciešu, varbūt kādam kādi ieteikumi? (kupeja) 
lien caur bagažnieku, pārdomājot dzīvi, ka labāk ir salabot to, kas ir saplīsis un potenciāli var ļoti sabojāt dienu 
Man šitāds joks dēļ signalizācija bija, mašīna stāvēja nedaudz slīpumā un vienkārši nevarēja vairāk durvis atvērt, labi, ka nebija ātrumā un nevajadzēja nekur stūri grozīt, es viņu nostūmu līdzenā vietā un tad varēja atvērt durvis!
Bmw sistēma jopcik
ja nu nekas nesanāk, izsit aizmugurējo mazo logu un lien ieksā 5 euro vins maksa
paldies par to pašu, laikam jāiet palikt sirmam un jālauž tā mašīna vaļā, kā būs tā būs..!

Man ir bijusi gan kupeja gan sedani, un visiem esmu lidis caur bagaznieku salona.
atslēgt jau var, bet atvērt nevar, visticamāk ručka beigta..! 
ielīsts caur bakāznieku, kkas nogļukojis bija, atveru durvis un viss pēkšņi strādā..!

Visiem nevar ielīst caur bagāžnieku, manam 1991g sedanam tur viss original ciet.HoodieBro rakstīja:lien caur bagažnieku, pārdomājot dzīvi, ka labāk ir salabot to, kas ir saplīsis un potenciāli var ļoti sabojāt dienu
Starp citu, kad parādījās tas hoodbra? Pieļauju ka ne jau uzreiz noripojot no konveijera, drīzāk kaut kāds modes kliedziens, un kāda vispār tam pupturim ir jēga?
Tā ir signalizācija, man arī bija tā, ka atslēgt var bet rokturi raustot sajūta, ka viņš ir notrūcis. Pēctam aizgājaTommas rakstīja:ielīsts caur bakāznieku, kkas nogļukojis bija, atveru durvis un viss pēkšņi strādā..!![]()
![]()
Vai ja nu tā gadījumā nav signalizācija, tad tas ir manam prātam nesaprotams pasākums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 930
- 931
- 932
- 933
- 934
- …
- 2228