Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 931
- 932
- 933
- 934
- 935
- …
- 2228
- chevron_right
sākuma doma gan jau bija aizsargāt kapotu no akmentiņiem, kas bojā krāsojumuevaness2 rakstīja:Visiem nevar ielīst caur bagāžnieku, manam 1991g sedanam tur viss original ciet.HoodieBro rakstīja:lien caur bagažnieku, pārdomājot dzīvi, ka labāk ir salabot to, kas ir saplīsis un potenciāli var ļoti sabojāt dienu
Starp citu, kad parādījās tas hoodbra? Pieļauju ka ne jau uzreiz noripojot no konveijera, drīzāk kaut kāds modes kliedziens, un kāda vispār tam pupturim ir jēga?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Spēcīgs video. Nepažēlo savu laiku un noskaties, varbūt būs par ko padomāt...
Negruzī tak visiem rītu

Sorry, laikam tas dēļ tā e34, kurš pa apli no rīta plakaniski aizšalca... 
eu kāds neatceras to dziesmu kur 2 džeki dziedāja (šķiet ka uz devenes jumta) laikam purčukā, un braukāja ar e36 zilu kabri ????
Izklausās pēc kaut kā gejiskaRudziņš rakstīja:eu kāds neatceras to dziesmu kur 2 džeki dziedāja (šķiet ka uz devenes jumta) laikam purčukā, un braukāja ar e36 zilu kabri ????
Instagram - Sandis_e36
ikey07 rakstīja:Klipu zinu, bet nevaru atcerēties nosaukumu.
Man tas pats! Bija labs bīts ar labiem vārdiem, video ar bij tīri izdevies, bet dziesmas nosaukumu neatceros!
haštag dzimtapilseta, dzimtene, purvciems, vajagatrast
Rudziņš rakstīja:eu kāds neatceras to dziesmu kur 2 džeki dziedāja (šķiet ka uz devenes jumta) laikam purčukā, un braukāja ar e36 zilu kabri ????
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
nah man galvā purčuks sēdēja ?
Tas bija Ziepniekkalns
Bet šitais tik pat labs, bijušais klases biedrs arī piedalās kā arī e36
Bet šitais tik pat labs, bijušais klases biedrs arī piedalās kā arī e36
- ikey07
man tas otrs liekas fuj
Būtu man 2k euro...
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bjmdf.html
Šitāds izskatās mans ideālais e36 kādu es viņu esmu iztēlojies, izņemot automātu un benķus, tīrs, skaists stocks kuru var no Mpakot un būs gatavs
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bjmdf.html
Šitāds izskatās mans ideālais e36 kādu es viņu esmu iztēlojies, izņemot automātu un benķus, tīrs, skaists stocks kuru var no Mpakot un būs gatavs
- ikey07
Pēc m-pakošanas sagribēsies sēdinat, citus diskus noteikti utt... tāka līdz ideālam tur tālu :) Tā ka labi vien ka nav ti 2k 
d[-_-]b
Ideals stock's!
man taas Mpakas jau ir apnikushas..
shito pashu vajg tik nosedinaat,smukus diskus un pilniigi pietiek,neko no Mpakas utt,shitadam nevajg! 
Instagram - Sandis_e36
+
~60/40 sēdinājums un rondell 0021=

~60/40 sēdinājums un rondell 0021=
Varbūt kādam šovakar Rīga un rajona planojas Vēlais vakars pa garazu un atrastos vieta kur es varētu savu autinu iedzīt daudz maz siltuma un gaisma paskruvet...?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 931
- 932
- 933
- 934
- 935
- …
- 2228