Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 935
- 936
- 937
- 938
- 939
- …
- 2228
- chevron_right
Atradu viss okevaness2 rakstīja:Nu tad zini vai nezini?raudzha rakstīja:neesmu nekāds specs , un tā , bet kā es varu zināt kāds zondei štekeris? kur viņu meklēt?:D zonde kur pati zinu kur ir , bez līšanas zem mašinas to droši vien neredzēt ja?![]()
Pats štekeris, vismaz man, bija kaut kur pie kārbas, bet nu bez līšanas apakšā nekas nesanāks.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tev uz krāna vaig uztetovēt ''CiPRuS'"cipruss18 rakstīja:Te ir kāds tetovetajs?vajag abas rokas notetovet.ja kas,pm
burtu par daudz.... varbut tikai inicia'lus... 
Kādas autsauksmes par ķīniešu spārniem? Un cik sedanam maksā jauns tāds ķīniešu?
Grunte rakstīja:Tev uz krāna vaig uztetovēt ''CiPRuS'"cipruss18 rakstīja:Te ir kāds tetovetajs?vajag abas rokas notetovet.ja kas,pm
Meitenīt,man vismaz ir krāns
ar kompatu pa brugji
Es pie kaspara sev muguru aptetovējukickarse rakstīja:Es ar pie Kaspara taisu. Sava laika runajam visu roku pa 350-400ls kkur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Grasos ņemt nost priekšējo bamperu!
Cik sarežģīti tas ir ? un kam japievērš papildus uzmanība ņemot un liekot atpakaļ ????
Cik sarežģīti tas ir ? un kam japievērš papildus uzmanība ņemot un liekot atpakaļ ????
ja nem ar visu balku jeb dzelzi tad nav sarezgiti, moldingus nost redzesi 4tras skruves uz 13 atskruve tas un tad vienigi pasparnes ka tev ir pieskruvetas un bampers nokrit!
galvenais tas skruves nenolauz
galvenais tas skruves nenolauz
Jā,skrūves tur lūzt labi,es jau vienu nolauzu,labi,ka palika pie kā piemetināt 
Nekas traks, labi ka vismaz trīs palika. Man kupejai ar uz trijām skrūvēm turējās.Ģirts rakstīja:Jā,skrūves tur lūzt labi,es jau vienu nolauzu,labi,ka palika pie kā piemetināt
Man līdzīgs jautājums, kā noņemt aizmugurējo bamperi?
Zem bagazhnieka tepikja pie aizm sienas 4 skruuves uz 13, aizm paspaarnji un velc nost
Man uz ziemassvētkiem lambda zondi un style 5 r17 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ar kompatu pa brugji
Ciprus, nebūtu tā kā laiks jau touringu mest ss'ā ?
:braucu_uz_arzemem_steidzami:
nebutu laiks ta ka tev kurli iemacities lasit un rakstit pareizi??
kad bus laiks pienacis,Tu busi pirmais kursh uzzinas par ss.lv sludinajumu :)
un ka iet ar gatera disku taisishanu??
kad bus laiks pienacis,Tu busi pirmais kursh uzzinas par ss.lv sludinajumu :)
un ka iet ar gatera disku taisishanu??
ar kompatu pa brugji
Nu, kaut nedaudz palasot tavus postus, tu nu patiešām nebūsi tas, kas man piesiesies par lasīt vai rakstīt prasmēm
Es tik tā, apjautājos! Vienkārši tūliņ mēnesis jau būs rinķī, jāsāk kko citu moš skatīties.
Es tik tā, apjautājos! Vienkārši tūliņ mēnesis jau būs rinķī, jāsāk kko citu moš skatīties.
njā, bet domāju, ka still varētu būt pagrūti atrast nenopistu 3.2 ar šādu salonu un tādu komplektāciju.cipruss18 rakstīja: pardod e46un e36 un bus tev davana
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 935
- 936
- 937
- 938