Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 937
- 938
- 939
- 940
- 941
- …
- 1297
- chevron_right
Jautajums tiem kas ir braukuši ar auto no UK.
Dabūnu šeit mašīnu uz sava vārda, bet inaurance ir milzīgs jo pirmais gads.
Ir iespejams šeit dabūt tranzīta nr lai uzreiz stūrētu auto uz lv? Un kāda apdrošināšana tad ir vajadzīga? Var nopirkt kādu pāris dienu apdrošināšanu?
Ir iespejams šeit dabūt tranzīta nr lai uzreiz stūrētu auto uz lv? Un kāda apdrošināšana tad ir vajadzīga? Var nopirkt kādu pāris dienu apdrošināšanu?
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Bija iespējams iegādāties uz vienu dienu jeb speciālo lai izvestu auto no UK, vari painteresēties Post Offic'āpalsed rakstīja:Jautajums tiem kas ir braukuši ar auto no UK.
nebūs baigais gateris un uz skati jārauj nost?edzis rakstīja:Kur lai iegādājās smuku led virteni, lai uztaisītu stopņiku pa visu logu?
Trases auto...australia rakstīja:nebūs baigais gateris un uz skati jārauj nost?edzis rakstīja:Kur lai iegādājās smuku led virteni, lai uztaisītu stopņiku pa visu logu?
Edzi, ebay no UK
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
ā, ok. tad tā problēma ir atrast nevis RGB bet sarkanu lenti.
es negaidītu ebajus u.c.
http://www.ledakcijas.lv/lv/akslen/ip20 ... p20-detail
http://www.ledakcijas.lv/lv/akslen/ip65 ... ana-detail
Sākumā viņu veikalu nedaudz jāpameklē
Bet ir viņiem pat video tutoriālis
es negaidītu ebajus u.c.
http://www.ledakcijas.lv/lv/akslen/ip20 ... p20-detail
http://www.ledakcijas.lv/lv/akslen/ip65 ... ana-detail
Sākumā viņu veikalu nedaudz jāpameklē
Paldies. Reputacija no manisNylon rakstīja:kasiks rakstīja:Steidzami vajag zinat izmeru šaibai kas pienak pie vanosa ellas trubai abas puses
A14X20 - dati no realoem.
kads var pateikt cik dzila sajuga seza spararatam ir 3.0 240 sajugam.
ps. sodien nemaku pareizi noformet jautajumu

bet loti vajag zinat izpalidzat.
ps. sodien nemaku pareizi noformet jautajumu
bet loti vajag zinat izpalidzat.
kāds varbūt ir ar to saskāries un zina komentēt, kur var iegādāties gatavās glāžu atsaites ?
933motorsport tepat lietotājs sirmais piedāvāja un ganjav vēl kāds ir!agenskalns rakstīja:kāds varbūt ir ar to saskāries un zina komentēt, kur var iegādāties gatavās glāžu atsaites ?
Loud N' Proud
skrv rakstīja:933motorsport tepat lietotājs sirmais piedāvāja un ganjav vēl kāds ir!agenskalns rakstīja:kāds varbūt ir ar to saskāries un zina komentēt, kur var iegādāties gatavās glāžu atsaites ?
paldies
Kupejai priekšējā reste/brille man ir jameklē tikai tāda,kas ir paredzeta kupejai vai der no jebkuras virsbūves?
der jebkurasDuuj rakstīja:Kupejai priekšējā reste/brille man ir jameklē tikai tāda,kas ir paredzeta kupejai vai der no jebkuras virsbūves?
Kur lēti var izcelt motoru.?
Nedzīvoju Rīgā ilgi, un pašam nav ne vietas, ne garāža, varbūt pat kāds savējais var izpalīdzēt, tajā skaitā arī ar garāžu, kur varu palēnām būvēt savu Drifta E36 Projektiņu.!?
Redzētas vairākas lielas garāžas, varbūt gadīsies vieta arī manam auto...
Nedzīvoju Rīgā ilgi, un pašam nav ne vietas, ne garāža, varbūt pat kāds savējais var izpalīdzēt, tajā skaitā arī ar garāžu, kur varu palēnām būvēt savu Drifta E36 Projektiņu.!?
Redzētas vairākas lielas garāžas, varbūt gadīsies vieta arī manam auto...
Jautājums par kārbas glaboņu. Tātad ir m40 kārba, m42 dzinējs, jauns sajugs, izspiedējs, kurvis. Pēc 6 mēnešu lietošanas sāka grabēt izspiedējs. Kad izspiež sajūgu un tur to, nebraucot, skaņa pazūd, bet atlaižot glab kā velns. Jautājums, vai tā arī nevarētu būt kārba, jo braucot uz visiem robiem, izņemot ceturto, liekot robā ir līdzīga skaņa, tā itkā gultnis būtu sausāks par 100 gadīgu vecmāmiņu. vai tas varētu arī būt kāds kārbas gultnis? Respektīvi moš kārbai čau?
Jautājums par dzinēja paduškām... E30 paduškas der E36? Lieta tāda, ka man trasē tās E36 paduškas netur slodzi un E30 paduškas ir bez eļļas, tātad stingrākas.
Vēl par sajūgu - ja es lieku 240mm M5 disku, tad es varu izmantot 228mm spararatu, izvirpojot to uz 240mm? Ko tādā gadījumā darīt ar spararata darbvirsmu, cik tur daudz drīkst ņemt nost?
Un ko tādā gadījumā dara ar kurvi? M57D30 kurvis tur der plug&play?
Vai tomēr labāk ir ieķert vienkārši 228mm sajūga komplektu un aizmirst par čakaru?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Vēl par sajūgu - ja es lieku 240mm M5 disku, tad es varu izmantot 228mm spararatu, izvirpojot to uz 240mm? Ko tādā gadījumā darīt ar spararata darbvirsmu, cik tur daudz drīkst ņemt nost?
Un ko tādā gadījumā dara ar kurvi? M57D30 kurvis tur der plug&play?
Vai tomēr labāk ir ieķert vienkārši 228mm sajūga komplektu un aizmirst par čakaru?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
kapec ne e34 paduskas? noslipe to pumpacku un viss der
pats tadam braucu un priecajos ka motors stav vieta un nekustas 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ir iespējams dabūt parastajam aizmugurējam bamperim m difuzoru, bet kuram pa vidu ņemas gabals ārā priekš oriģinālā noņemamā piekabes āķa?
Bildē ir m bampera difuzors, vajag tādu pašu, tikai priekš parastā bampera. (vai viņi ir vienādi?)
Bildē ir m bampera difuzors, vajag tādu pašu, tikai priekš parastā bampera. (vai viņi ir vienādi?)
Biju sev uzlicis, viņas ir ekscentriskas un ja tas pumpiņa ir noslīpēta tad var grozīt viņu uz riņķi un iegūt to ka motors stāv šķībi, tur vajag tad kko izdomāt lai viņas stāvētu pareizi, kādu mazu uzgriezni piemetināt uz punktu vai kko tādu.nuugjis rakstīja:kapec ne e34 paduskas? noslipe to pumpacku un viss derpats tadam braucu un priecajos ka motors stav vieta un nekustas
Man viena pārlūza uz pusēm otrajā mēnesī, nez vrb Febi vienk sūds.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Poly motora paduškas? Nesaprotu, kāpēc tu sen tādas neizmanto, ja mašīnu liec trasē.
Pamēģini arī uzlikt Lemforder spilvenu + nepārvilkt viņu. Visticamāk, ka turēs viss tev.
Nezinu, kādas ir Wu motora paduškas, bet man ļoti iepatikās revshift.com produkcija. Viņiem instagram kontā bija pārgriezta viņu paduška, nezinu vai tādas šeit arī taisa, tāpēc nemāku komentēt.
Edit: Te ir bilde, bet tā ir kārbas paduška-
Un te ir citāts: "These mounts have isolated ends which absorb vibrations unlike bolt-through mounts."
Pamēģini arī uzlikt Lemforder spilvenu + nepārvilkt viņu. Visticamāk, ka turēs viss tev.
Nezinu, kādas ir Wu motora paduškas, bet man ļoti iepatikās revshift.com produkcija. Viņiem instagram kontā bija pārgriezta viņu paduška, nezinu vai tādas šeit arī taisa, tāpēc nemāku komentēt.
Edit: Te ir bilde, bet tā ir kārbas paduška-
Un te ir citāts: "These mounts have isolated ends which absorb vibrations unlike bolt-through mounts."
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 937
- 938
- 939
- 940
- 941
- …
- 1297