Jautājumi I

Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

01 Jūn 2016, 12:45

Bail arī no tā, ka poly paduškas nav pa cietu, kā rezultātā, var pārlūzt motora kronšteini, kas arī nav no tiem izturīgākajiem. Un šoreiz arī poly paduškas nav manā budžetā, kur nu vēl par Rewshift runāt. :hahaha:

Tad E34 variants nav tas labākais tomēr ja?

P.s. iet runa par autokrosa autiņu, kur paduškām ir daudz lielāka slodze nekā šosejai/driftam. Jau kuro reizi e36 oem paduškas izģērbjas, lai gan jaunas neesmu vēl licis.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Attēls
Profila bilde
JaniVal
Ziņojumi: 100
Pievienojies: 29 Feb 2016, 17:09
Braucu ar: e36

01 Jūn 2016, 12:47

JaniVal rakstīja:Braucot pa mūsu ceļiem, vakar sadzirdēju, ka aizmugurējā koila iebraucot bedrē atsitās, neliels klakšķis uz slodzi, nedaudz un ne skaļi. Vai varētu tas būt, ka koila nav pievilkt, vai kas cits?
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

01 Jūn 2016, 13:06

Nixon rakstīja:Bail arī no tā, ka poly paduškas nav pa cietu, kā rezultātā, var pārlūzt motora kronšteini, kas arī nav no tiem izturīgākajiem. Un šoreiz arī poly paduškas nav manā budžetā, kur nu vēl par Rewshift runāt. :hahaha:

Tad E34 variants nav tas labākais tomēr ja?

P.s. iet runa par autokrosa autiņu, kur paduškām ir daudz lielāka slodze nekā šosejai/driftam. Jau kuro reizi e36 oem paduškas izģērbjas, lai gan jaunas neesmu vēl licis.

Tā kā uzbūvēta ir tā revshift, viņa arī amortizē kaut ko. Pilnīgā tirsā būtu ar poly buksi kurai vienkārši vitņsntienis iet cauri. Man pat negribas iedomāties, kā visa bundža vibrētu.
Pa lielam ir jāliek un jāmēģina, savādāk neko nenoskaidrosi.
Profila bilde
funkyasshit

01 Jūn 2016, 13:07

JaniVal rakstīja:
JaniVal rakstīja:Braucot pa mūsu ceļiem, vakar sadzirdēju, ka aizmugurējā koila iebraucot bedrē atsitās, neliels klakšķis uz slodzi, nedaudz un ne skaļi. Vai varētu tas būt, ka koila nav pievilkt, vai kas cits?
Man HSD koilām nāca instrukcijā līdzi - ja braucot kāda koila tikšķ/krakšķ, tad tajā pusē 1s jāpiešaujot ar pistoli amītis. Ja nav nekāda trokšņa, nekas nav jāiztiek.

Edit: Mļe, sanāca double post. Anyway, man arī kaut kas klakšķ, nevaru saprast kas. Nav kam klakšķet, bet nesaprotu kas. Stabilizatora bukses uzlikšu jaunas un tad skatīšos, kas, kur kā. Man vairāk no aizmugures troksnis.
Profila bilde
Nixon

01 Jūn 2016, 13:29

funkyasshit rakstīja:Tā kā uzbūvēta ir tā revshift, viņa arī amortizē kaut ko. Pilnīgā tirsā būtu ar poly buksi kurai vienkārši vitņsntienis iet cauri. Man pat negribas iedomāties, kā visa bundža vibrētu.
Diezvai es Rewshiftu līdz sestdienas gonkai varu dabūt. Sākumā jāpamēģina tas e34 vai kāds cits home made variants un tad var domāt par to dārgāko.

Attēls
Profila bilde
funkyasshit

01 Jūn 2016, 13:32

Nixon rakstīja:
funkyasshit rakstīja:Tā kā uzbūvēta ir tā revshift, viņa arī amortizē kaut ko. Pilnīgā tirsā būtu ar poly buksi kurai vienkārši vitņsntienis iet cauri. Man pat negribas iedomāties, kā visa bundža vibrētu.
Diezvai es Rewshiftu līdz sestdienas gonkai varu dabūt. Sākumā jāpamēģina tas e34 vai kāds cits home made variants un tad var domāt par to dārgāko.

Sazinies ar Wu, mož viņš ko līdzīgu taisa.
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži

01 Jūn 2016, 13:33

Nixon rakstīja:

Neredzu baigo problēmu ar tām e34 paduškām. Liekot m50 iekš e30, arī liku e34 paduškas ar nogrieztām tām fiksējošajām pumpiņām un nekādu problēmu. :rolleyes:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
Nixon

01 Jūn 2016, 13:33

Es ar pagaidām vairāk nosliecos uz to variantu.

Attēls
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

01 Jūn 2016, 14:04

Kā tur bija - ja noslāpējot auto krīt spiediens degvielas sistēmā, tad jāmeklē leak-i? Vakar noslāpēju, kādu h patusējos riņķī, izrāvu drošekli sūknim, un auto vairs pat bišķiņ nešķīlās. (salīdzinājumam - iepriekšējais auto kādas 5 sekundes spēja darboties, pirms nomira)

Pirms lamājat par tādām darbībām, mainīju degvielas filtru, negribēju laistīties.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
panzer
Ziņojumi: 76
Pievienojies: 17 Aug 2015, 21:14

01 Jūn 2016, 14:20

Kikaps rakstīja:Kā tur bija - ja noslāpējot auto krīt spiediens degvielas sistēmā, tad jāmeklē leak-i? Vakar noslāpēju, kādu h patusējos riņķī, izrāvu drošekli sūknim, un auto vairs pat bišķiņ nešķīlās. (salīdzinājumam - iepriekšējais auto kādas 5 sekundes spēja darboties, pirms nomira)

Pirms lamājat par tādām darbībām, mainīju degvielas filtru, negribēju laistīties.
man nestrādāja vienvirziena vārsts sūknim. ieliku pa vidu šļaukai citu un viss ok. iekšējais trubas diam. laikam bija 6mm.
Profila bilde
JaniVal
Ziņojumi: 100
Pievienojies: 29 Feb 2016, 17:09
Braucu ar: e36

01 Jūn 2016, 15:20

Sorry, izskaidro šito " 1s jāpiešaujot ar pistoli amītis" mājsaimniecēm? :o
funkyasshit rakstīja:
JaniVal rakstīja:
Man HSD koilām nāca instrukcijā līdzi - ja braucot kāda koila tikšķ/krakšķ, tad tajā pusē 1s jāpiešaujot ar pistoli amītis. Ja nav nekāda trokšņa, nekas nav jāiztiek.

Edit: Mļe, sanāca double post. Anyway, man arī kaut kas klakšķ, nevaru saprast kas. Nav kam klakšķet, bet nesaprotu kas. Stabilizatora bukses uzlikšu jaunas un tad skatīšos, kas, kur kā. Man vairāk no aizmugures troksnis.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

01 Jūn 2016, 15:27

Nixon rakstīja:Es ar pagaidām vairāk nosliecos uz to variantu.

Šitādu neviens nav meiģinājis?
Profila bilde
funkyasshit

01 Jūn 2016, 15:42

Kāda izmēra elektroveņķis smuki der e36 lielā raģika difuzorā no Mishimoto klāsta?
Profila bilde
edawards
Ziņojumi: 444
Pievienojies: 15 Dec 2013, 20:21
Braucu ar: BMW 328i,BMW 330d
Atrašanās vieta: Ropaži un rajons

01 Jūn 2016, 16:50

m50b25 s50 sajuga komplektu neko neparveidojot uzlikt var ? ;)
Profila bilde
Čorkins
Ziņojumi: 87
Pievienojies: 17 Feb 2014, 01:35
Braucu ar: e36 m50b25
Atrašanās vieta: Limbaži un raj

01 Jūn 2016, 19:12

Varbūt kads var pateikt , kur var iegādāties vai kur meklēt (jaunas) m50b25 šales ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Instagram - @e36_fiksais
Profila bilde
australia
Ziņojumi: 489
Pievienojies: 01 Mar 2015, 12:17
Reputācija: 2

01 Jūn 2016, 19:58

panzer rakstīja:
Kikaps rakstīja:Kā tur bija - ja noslāpējot auto krīt spiediens degvielas sistēmā, tad jāmeklē leak-i? Vakar noslāpēju, kādu h patusējos riņķī, izrāvu drošekli sūknim, un auto vairs pat bišķiņ nešķīlās. (salīdzinājumam - iepriekšējais auto kādas 5 sekundes spēja darboties, pirms nomira)

man nestrādāja vienvirziena vārsts sūknim. ieliku pa vidu šļaukai citu un viss ok. iekšējais trubas diam. laikam bija 6mm.
sūknī ir pretvārsts
ieslēdzot aizdedzi, sūknis var pat vispār neieslēgties, ja kompis uzskata, ka ir jābūt spiedienam
ja sūknī pretvārsts beigts, tas viss varētu aiziet eksponenciāli pa pieskari, jo visi mēsli satek atpakaļ sūknī uz motora kolektora
Palabojiet ja maldos, vai arī papildiniet!
Profila bilde
Da1ris
Ziņojumi: 524
Pievienojies: 10 Nov 2014, 20:57
Braucu ar: DiamondSchwarz

01 Jūn 2016, 21:24

Problēma tāda ka mainīju loga rāmim tos plastmasiņus,kura stiprinās mehānisms(pie paša loga),problēma tada ka,viena puse turas labi,bet otrai pusei laižot uz leju viņs ņem un izlec arā,kur vaina? :rolleyes:
Dēļ tiem logu mehānismiem drīz sirms palikšu :lol:
VAZeliins
Ziņojumi: 212
Pievienojies: 28 Mai 2014, 18:46
Braucu ar: E28 520; 318ti
Atrašanās vieta: Jūrmala

01 Jūn 2016, 21:30

Skavas līdz galam iebīdiji tām plastmasām, nav brāķis or smth?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Profila bilde
Da1ris
Ziņojumi: 524
Pievienojies: 10 Nov 2014, 20:57
Braucu ar: DiamondSchwarz

01 Jūn 2016, 21:37

VAZeliins rakstīja:Skavas līdz galam iebīdiji tām plastmasām, nav brāķis or smth?

Tajā pusē kadus 2 gabalus,jau esmu nomainījis un viens un tas pats,ar skavu viss labi...
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži

01 Jūn 2016, 22:45

Da1ris rakstīja:
VAZeliins rakstīja:Skavas līdz galam iebīdiji tām plastmasām, nav brāķis or smth?

Tajā pusē kadus 2 gabalus,jau esmu nomainījis un viens un tas pats,ar skavu viss labi...
1) Pats menāhisms jau ir salocīts
2) Esi nopircis diviauto tos plastmasus un atstājis ķīniešu sprostus. Viņi nekam neder un ir jāliek oriģinālie sprosti.
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls