Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 938
- 939
- 940
- 941
- 942
- …
- 1297
- chevron_right
Bail arī no tā, ka poly paduškas nav pa cietu, kā rezultātā, var pārlūzt motora kronšteini, kas arī nav no tiem izturīgākajiem. Un šoreiz arī poly paduškas nav manā budžetā, kur nu vēl par Rewshift runāt. 
Tad E34 variants nav tas labākais tomēr ja?
P.s. iet runa par autokrosa autiņu, kur paduškām ir daudz lielāka slodze nekā šosejai/driftam. Jau kuro reizi e36 oem paduškas izģērbjas, lai gan jaunas neesmu vēl licis.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
P.s. iet runa par autokrosa autiņu, kur paduškām ir daudz lielāka slodze nekā šosejai/driftam. Jau kuro reizi e36 oem paduškas izģērbjas, lai gan jaunas neesmu vēl licis.
JaniVal rakstīja:Braucot pa mūsu ceļiem, vakar sadzirdēju, ka aizmugurējā koila iebraucot bedrē atsitās, neliels klakšķis uz slodzi, nedaudz un ne skaļi. Vai varētu tas būt, ka koila nav pievilkt, vai kas cits?
Tā kā uzbūvēta ir tā revshift, viņa arī amortizē kaut ko. Pilnīgā tirsā būtu ar poly buksi kurai vienkārši vitņsntienis iet cauri. Man pat negribas iedomāties, kā visa bundža vibrētu.Nixon rakstīja:Bail arī no tā, ka poly paduškas nav pa cietu, kā rezultātā, var pārlūzt motora kronšteini, kas arī nav no tiem izturīgākajiem. Un šoreiz arī poly paduškas nav manā budžetā, kur nu vēl par Rewshift runāt.
Pa lielam ir jāliek un jāmēģina, savādāk neko nenoskaidrosi.
Man HSD koilām nāca instrukcijā līdzi - ja braucot kāda koila tikšķ/krakšķ, tad tajā pusē 1s jāpiešaujot ar pistoli amītis. Ja nav nekāda trokšņa, nekas nav jāiztiek.JaniVal rakstīja:JaniVal rakstīja:Braucot pa mūsu ceļiem, vakar sadzirdēju, ka aizmugurējā koila iebraucot bedrē atsitās, neliels klakšķis uz slodzi, nedaudz un ne skaļi. Vai varētu tas būt, ka koila nav pievilkt, vai kas cits?
Edit: Mļe, sanāca double post. Anyway, man arī kaut kas klakšķ, nevaru saprast kas. Nav kam klakšķet, bet nesaprotu kas. Stabilizatora bukses uzlikšu jaunas un tad skatīšos, kas, kur kā. Man vairāk no aizmugures troksnis.
Diezvai es Rewshiftu līdz sestdienas gonkai varu dabūt. Sākumā jāpamēģina tas e34 vai kāds cits home made variants un tad var domāt par to dārgāko.funkyasshit rakstīja:Tā kā uzbūvēta ir tā revshift, viņa arī amortizē kaut ko. Pilnīgā tirsā būtu ar poly buksi kurai vienkārši vitņsntienis iet cauri. Man pat negribas iedomāties, kā visa bundža vibrētu.
Sazinies ar Wu, mož viņš ko līdzīgu taisa.Nixon rakstīja:Diezvai es Rewshiftu līdz sestdienas gonkai varu dabūt. Sākumā jāpamēģina tas e34 vai kāds cits home made variants un tad var domāt par to dārgāko.funkyasshit rakstīja:Tā kā uzbūvēta ir tā revshift, viņa arī amortizē kaut ko. Pilnīgā tirsā būtu ar poly buksi kurai vienkārši vitņsntienis iet cauri. Man pat negribas iedomāties, kā visa bundža vibrētu.
Neredzu baigo problēmu ar tām e34 paduškām. Liekot m50 iekš e30, arī liku e34 paduškas ar nogrieztām tām fiksējošajām pumpiņām un nekādu problēmu.Nixon rakstīja:Diezvai es Rewshiftu līdz sestdienas gonkai varu dabūt. Sākumā jāpamēģina tas e34 vai kāds cits home made variants un tad var domāt par to dārgāko.funkyasshit rakstīja:Tā kā uzbūvēta ir tā revshift, viņa arī amortizē kaut ko. Pilnīgā tirsā būtu ar poly buksi kurai vienkārši vitņsntienis iet cauri. Man pat negribas iedomāties, kā visa bundža vibrētu.
Es ar pagaidām vairāk nosliecos uz to variantu.
Kā tur bija - ja noslāpējot auto krīt spiediens degvielas sistēmā, tad jāmeklē leak-i? Vakar noslāpēju, kādu h patusējos riņķī, izrāvu drošekli sūknim, un auto vairs pat bišķiņ nešķīlās. (salīdzinājumam - iepriekšējais auto kādas 5 sekundes spēja darboties, pirms nomira)
Pirms lamājat par tādām darbībām, mainīju degvielas filtru, negribēju laistīties.
Pirms lamājat par tādām darbībām, mainīju degvielas filtru, negribēju laistīties.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
man nestrādāja vienvirziena vārsts sūknim. ieliku pa vidu šļaukai citu un viss ok. iekšējais trubas diam. laikam bija 6mm.Kikaps rakstīja:Kā tur bija - ja noslāpējot auto krīt spiediens degvielas sistēmā, tad jāmeklē leak-i? Vakar noslāpēju, kādu h patusējos riņķī, izrāvu drošekli sūknim, un auto vairs pat bišķiņ nešķīlās. (salīdzinājumam - iepriekšējais auto kādas 5 sekundes spēja darboties, pirms nomira)
Sorry, izskaidro šito " 1s jāpiešaujot ar pistoli amītis" mājsaimniecēm?
funkyasshit rakstīja:Man HSD koilām nāca instrukcijā līdzi - ja braucot kāda koila tikšķ/krakšķ, tad tajā pusē 1s jāpiešaujot ar pistoli amītis. Ja nav nekāda trokšņa, nekas nav jāiztiek.JaniVal rakstīja:JaniVal rakstīja:Braucot pa mūsu ceļiem, vakar sadzirdēju, ka aizmugurējā koila iebraucot bedrē atsitās, neliels klakšķis uz slodzi, nedaudz un ne skaļi. Vai varētu tas būt, ka koila nav pievilkt, vai kas cits?
Edit: Mļe, sanāca double post. Anyway, man arī kaut kas klakšķ, nevaru saprast kas. Nav kam klakšķet, bet nesaprotu kas. Stabilizatora bukses uzlikšu jaunas un tad skatīšos, kas, kur kā. Man vairāk no aizmugures troksnis.
Šitādu neviens nav meiģinājis?Nixon rakstīja:Es ar pagaidām vairāk nosliecos uz to variantu.
Kāda izmēra elektroveņķis smuki der e36 lielā raģika difuzorā no Mishimoto klāsta?
m50b25 s50 sajuga komplektu neko neparveidojot uzlikt var ? 
Varbūt kads var pateikt , kur var iegādāties vai kur meklēt (jaunas) m50b25 šales ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Instagram - @e36_fiksais
sūknī ir pretvārstspanzer rakstīja:man nestrādāja vienvirziena vārsts sūknim. ieliku pa vidu šļaukai citu un viss ok. iekšējais trubas diam. laikam bija 6mm.Kikaps rakstīja:Kā tur bija - ja noslāpējot auto krīt spiediens degvielas sistēmā, tad jāmeklē leak-i? Vakar noslāpēju, kādu h patusējos riņķī, izrāvu drošekli sūknim, un auto vairs pat bišķiņ nešķīlās. (salīdzinājumam - iepriekšējais auto kādas 5 sekundes spēja darboties, pirms nomira)
ieslēdzot aizdedzi, sūknis var pat vispār neieslēgties, ja kompis uzskata, ka ir jābūt spiedienam
ja sūknī pretvārsts beigts, tas viss varētu aiziet eksponenciāli pa pieskari, jo visi mēsli satek atpakaļ sūknī uz motora kolektora
Palabojiet ja maldos, vai arī papildiniet!
Problēma tāda ka mainīju loga rāmim tos plastmasiņus,kura stiprinās mehānisms(pie paša loga),problēma tada ka,viena puse turas labi,bet otrai pusei laižot uz leju viņs ņem un izlec arā,kur vaina?
Dēļ tiem logu mehānismiem drīz sirms palikšu
Dēļ tiem logu mehānismiem drīz sirms palikšu
Skavas līdz galam iebīdiji tām plastmasām, nav brāķis or smth?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tajā pusē kadus 2 gabalus,jau esmu nomainījis un viens un tas pats,ar skavu viss labi...VAZeliins rakstīja:Skavas līdz galam iebīdiji tām plastmasām, nav brāķis or smth?
1) Pats menāhisms jau ir salocītsDa1ris rakstīja:Tajā pusē kadus 2 gabalus,jau esmu nomainījis un viens un tas pats,ar skavu viss labi...VAZeliins rakstīja:Skavas līdz galam iebīdiji tām plastmasām, nav brāķis or smth?
2) Esi nopircis diviauto tos plastmasus un atstājis ķīniešu sprostus. Viņi nekam neder un ir jāliek oriģinālie sprosti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 938
- 939
- 940
- 941
- 942
- …
- 1297