Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 938
- 939
- 940
- 941
- 942
- …
- 2228
- chevron_right
Nu sen jau ir skaidrs, ka draugiem.lv publika ir 90% lauki vai vienkārši pensionāri, jo normāli cilvēki sen jau pārgājuši uz fbLomax rakstīja:audists nedraudzas ar galvu bisku
http://www.draugiem.lv/lvauto/gallery/? ... =372778574
Tā arī nesaki! Man FB ir pamatā ārzemju draugi un kolēģi. Latviešu draugus turu draugiem.lv.Kurlis rakstīja:Nu sen jau ir skaidrs, ka draugiem.lv publika ir 90% lauki vai vienkārši pensionāri, jo normāli cilvēki sen jau pārgājuši uz fbLomax rakstīja:audists nedraudzas ar galvu bisku
http://www.draugiem.lv/lvauto/gallery/? ... =372778574
paga paga, kur šodien e36 sabrauciens? Mby ar burbuli pieripot?

Ja man OCTA ir līdz 01.12.14 , bet es viņu papildinu piemēram 10.11.14 , tad no kura datuma viņa stājas spēkā
? No tā kura es nopērku , vai no tā brīža , kad beidzās iepriekšējā polise?
plāaaaa, tas džeks draugos ir pilnīgs idiots! 
rīt pēdējā diena kad braucu ar e36
,izdomāju pārsēsties uz e46,protams arī kūtiņu 
kādam nav radiatora atgaisošanas skrūve, reāli vajag 
Pārdevi savu e36 kūti ?Dandijs rakstīja:rīt pēdējā diena kad braucu ar e36,izdomāju pārsēsties uz e46,protams arī kūtiņu
man māsa sagribēja
nebija vēl doma tirgot
Dandijs rakstīja:man māsa sagribējanebija vēl doma tirgot
biju aizbraucis pie druzkas, un kad braucu majas, izgaju ara no kapnu telpa, skatos, kkads divains udens uz haubes jumta un vejstikla, nevaru saprast kas tas tads. iekapju, iesledzu dvornikus, un nih*ja nevar redzet, izkapju ara, papetiju, ta bija ella.
Okay, sodien biju pielejis ellu ap 3 litriem motoram, nejau no motora ella kluva uz haubi, vejstiklu un jumtu ?
Pec krasam sakrit , bet nu wtf?? kkas tads pastav vai man kads ieleja virsu kuzovam?
Okay, sodien biju pielejis ellu ap 3 litriem motoram, nejau no motora ella kluva uz haubi, vejstiklu un jumtu ?
Pec krasam sakrit , bet nu wtf?? kkas tads pastav vai man kads ieleja virsu kuzovam?
Nav 2 domu, paļubom džeks ar sarkano audi no draugiem gribēj ieriebt 
Kas tev notiek ar to autoLomax rakstīja:biju aizbraucis pie druzkas, un kad braucu majas, izgaju ara no kapnu telpa, skatos, kkads divains udens uz haubes jumta un vejstikla, nevaru saprast kas tas tads. iekapju, iesledzu dvornikus, un nih*ja nevar redzet, izkapju ara, papetiju, ta bija ella.
da huj vinu zinu, mums te olaine daudz lohu, vienreiz gajam, druzkas senca masina aptita ar skocu, moska ari kads virsu ellu uzhuj*rija, nejau no motora ta ela pa visu kuzovuDj_Zii rakstīja:Kas tev notiek ar to autoLomax rakstīja:biju aizbraucis pie druzkas, un kad braucu majas, izgaju ara no kapnu telpa, skatos, kkads divains udens uz haubes jumta un vejstikla, nevaru saprast kas tas tads. iekapju, iesledzu dvornikus, un nih*ja nevar redzet, izkapju ara, papetiju, ta bija ella.
Pec krasam sakrit , bet nu wtf?? kkas tads pastav vai man kads ieleja virsu kuzovam?![]()
![]()
gan jau noparkojies kāda druškas kaimiņa vietā 
lohu pietiek visur
es redzeju uz katolu ielas audiku kam bija aizspustas visas durvis ,kapots un bagaznieks ar makrafleksu

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 938
- 939
- 940
- 941
- 942
- …
- 2228