5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 287
- chevron_right
Nav ko domāt-laid tik uz boulingu un meklē visus rokās
esmu jau aizceljojis uz imantu. celjsh ljoti slidens palika, mans paarbrauciens paari imantas tiltam vareeja beigties beediigi
negribu kautkurbpa celjam nolociities :)
till next time
negribu kautkurbpa celjam nolociities :)
till next time
Šodien ar došos uz Plazu meklēt kur ir tie gaismas regulētāji Pakaļas vakar tu nebija
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Šodien kāds būs?
Bijā ar varnis91 piebraukuši ap 21:10, un tur tukšš!!!! Parinķojām/pastāvājām, tā arī nevienu neredzējām.
Par 5dienaam runaajot, cikos tieshi visi tur ierodaas? Jo esmu bijis Plazaa ap 11 un 12 naktii un tur neviena tur vairs nav... :(
viewtopic.php?f=18&t=4173
Ierodas ap 19iem, bet par tik vēlu... Iesaku ievākt telefona numuriņus lai var pazvanīt, jo gadās ka kkur aizbraucam vai kas tml.EBagatskis rakstīja:Par 5dienaam runaajot, cikos tieshi visi tur ierodaas? Jo esmu bijis Plazaa ap 11 un 12 naktii un tur neviena tur vairs nav... :(
Viegli pateikt savakt telefoniņus, fig kāds iedos numuru
šeit var atrast pāris numurus viewtopic.php?f=4&t=532Finks rakstīja:Ierodas ap 19iem, bet par tik vēlu... Iesaku ievākt telefona numuriņus lai var pazvanīt, jo gadās ka kkur aizbraucam vai kas tml.EBagatskis rakstīja:Par 5dienaam runaajot, cikos tieshi visi tur ierodaas? Jo esmu bijis Plazaa ap 11 un 12 naktii un tur neviena tur vairs nav... :(
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Rīt pēc kursiem domāšu kur braukt. Kursi līdz kādiem 19:30 un tad jeb nu mājās jeb plaza
Es ar laikam rīt ap kādiem 19:00 uz plazas pusi ripošu.
Es arī laikam itkā būšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Manējais būs!
..tikai nezinu vai līdz tiem 19iem paspēšu
..tikai nezinu vai līdz tiem 19iem paspēšu
Āksts, beidz "atpūsties" Ja tiksi līdz manīm, tad paķeršu. Un pēcāk palīdzēsi man šo un to izdarīt?!rews rakstīja:Ja būs šoferis pievienošos, Pacha ?!
Es arii riit buushu bet tikai ap kaadiem 22:00...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 287