Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 1297
- chevron_right
Liekas ka jaa,man ir...protams ja ieprieksheejais iipashnieks nav pats uztuuneejis
Protams, ka ir :)
Cik dārgi, lēti to uzstādīt autiņam kuram nav tāda brīnuma?
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
ar fleksi notiri lidz metalam, tad uzlej uz nakti salsudeni vai elektrolitu , un no rita tev jau bus pirma rusa
kaut kas ar airbaigiem saisitis laikam bija
manai coupe ari tadi ir
manai coupe ari tadi ir
Tieši tā.
Airbag sensors. Jaunākiem modeļiem šitie sensori nāk zem aizmugurējajiem sēdekļiem, ja nekļūdos.
Airbag sensors. Jaunākiem modeļiem šitie sensori nāk zem aizmugurējajiem sēdekļiem, ja nekļūdos.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pats komplekts vidēji 35-50Ls, kurā ietilpst sajūga slēdzis, aktuators ar trosi, kruīza vadības bloks, pats kruīza slēdzis. Silti ieteiktu visu pirkt ar vadiem, štekeriem.Sayed rakstīja:Cik dārgi, lēti to uzstādīt autiņam kuram nav tāda brīnuma?
Ja dīzelis, tad vispār īzī - tikai slēdzis un 2 vadi jāaizvelk no tā.
Benzīniekam varētu būt ielikšana ap 30-40Ls - tas ir, pa cik es pats liktu, par citiem nezinu.
jaa tie airbeg sensori.Linda rakstīja:Tieši tā.
parejiem e36 vinji naak kopaa ar smadzeni pa vidu zem aizmugurejaa kresla
skabe tiek izmantota metinajumu krasa nonemsanai, blekjis aprusee vienaa setaa tadu uzlejot.rews rakstīja:hmm, parak vnk lai sanaktu smuki
ja gribi vienmerigu rezultatu, notiri vinju tiiru un tad lauj aprauties ar rusinju, tikai virspuseju, ta teikt krasainu, negaidi parak ilgi un tad jau darboijies talak
...
Varat kāds ieteikt kādus Xenonus? Ar enģeļiem tagad baigi prasās, lai vismaz miglas būtu baltas
Kā arī, kur varētu meklēt alumīnija ventiļus diskiem?
Pašam man stāv 8000k pilnīgi balti, tālumā tāds zilgans tonis, tagad pasūtiju 3000k xenonus dzeltenus, cerams būs labi.
ari tiek mekleti isie ventili diskiem! kura katra vieta vini nav, e sjau te kuro dienu mekleeju :(Kon4a rakstīja:Varat kāds ieteikt kādus Xenonus? Ar enģeļiem tagad baigi prasās, lai vismaz miglas būtu baltas
Es gribu, lai ir vienā tonī ar enģeļiem, tātad vajag 8000k. Cik nāk tādi, un kur var atrast, budžeta/labu vairiantu?Kopcis rakstīja:Pašam man stāv 8000k pilnīgi balti, tālumā tāds zilgans tonis, tagad pasūtiju 3000k xenonus dzeltenus, cerams būs labi.
Spečuki! Palīgā!
Cik latus ir normāli maksāt par e46 priekšējiem bremžu suprotiem? 330i vai 330d, (325mm bremžmašīnas)
+kur tādus meklēt!
Cik latus ir normāli maksāt par e46 priekšējiem bremžu suprotiem? 330i vai 330d, (325mm bremžmašīnas)
+kur tādus meklēt!
Zems&Lēns
Hmm, pēc šitās tabulas pat šķiet, ka labāk būtu 6000K, nevis 8000
viss vel atkariigs vai ir leeca vai nee, tas arii maina mazliet to nokraasu gaismai,
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …