E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 161
- chevron_right
stock>sportzices>vederi>kausi
?
?
Hmm... ir kāds teaser? Uzkurināji tautu.
Liekas pats spontanakais un nerealakais pirkums manaa vesturē;Dtieši minūti pēc email nokopēšanas admins parūpējās izdzēst postu liktenis:pLaurix rakstīja:Braļukas alkantras vaderi?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ieraudzīju to postu, uzreiz pie sevis nodomāju :"Kāreiz Raimonds meklēja Vaderus ar šādu dizainu "
Tik sievai nesaki par savu spontāno pirkumu 1k vērtībā
nu kad viņa iesēdīsies noteikti jutīs atšķirību, tad būs jautājums - cik maksāja?
Ko sieviņa nezina, tas sieviņu nesāpina
Salons būs lielisks papildinājums jau tā skaistajai kupejai!
Salons būs lielisks papildinājums jau tā skaistajai kupejai!
Sen biju gribeejis bet nevareeju atrast reaali pa eiropu neko normalu-anglijaa divi seti ir bet tie pashi 600eur un ir pilniba japarshuj;( labaak jau gribeetos melnus aadas lai ir pefekta staavoklii-tie bagatak izskatas nedaudz
BMW_The Ultimate Repair Bill
Bez šūšanas nedabūsi sev gana labu rezultātu. Drīzāk jāskatās uz lētākajiem veideriem kādi ir tirgu un jasataisa pa savai gaumei.
tas audums kas leitim man bezmazvai labaak par adas patiik. bus nereali labi!
@instagram - anrijs.v
+177!nleai rakstīja:tas audums kas leitim man bezmazvai labaak par adas patiik. bus nereali labi!
Manuprāt, jaudīgam un sportiskam auto, kā ramyreza kupejai, nepiestāv ādas salons.
Ja viss ir pa sportisko, tad tie vaderi ir tieši laikā. alkantra ir must have, bet ne āda
Pēdējais labojis ValtersD - 26 Feb 2016, 11:55, kopā labots 1 reizi.
ValtersD rakstīja:+177!nleai rakstīja:tas audums kas leitim man bezmazvai labaak par adas patiik. bus nereali labi!
Manuprāt, jaudīgam un sportiskam auto, kā ramyreza kupejai, nepiestāv ādas salons.
Ja viss ir pa sportisko, tad tie vaderi ir tieši laikā. Vēl der alkantra, bet ne āda
2.
Āda overrated
Āda overrated
Der! Arī labāk par ādu patīk.Gekons rakstīja: Otrais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95