Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 941
- 942
- 943
- 944
- 945
- …
- 2228
- chevron_right
Zuze ir dievs, viņš pat bez reģistrācijas jebkurā foruma var jaunu topiku uzcept

es arī uzskatu ka Zuze, nav īsti normāls, bet tev nav apnicis pie viņa piepisties, takā kautkāds pamuļķiseverts rakstīja:Zuze ir dievs, viņš pat bez reģistrācijas jebkurā foruma var jaunu topiku uzcept![]()
![]()
gribi parnemt stafeti?
Kāpēc kādam būtu jāpārņem stafete?everts rakstīja:gribi parnemt stafeti?
Tev lielākā daļa postu ir piepisšanās zuzem, tev kkas personīgs pret viņu?
Kādu vel stafeti
, ar tādu attieksmi manās acīs, sevi noved zemāk nekā Zuzi, jo kā saka, gudrākais paklusē
Ejiet majasdarbus pildīt, dzen visādu huiņu foruma lapās.

liels liels slinkums 
Cik aptuveni maksa jauns prieksejais stikls un ta nomaina prieks e36 sedana?
no 70 eiro ar darbu...
Iesaku Stiklumeistars.lv
Var ari pats tā ietaupisi 20 -30 eiro
Iesaku Stiklumeistars.lv
Var ari pats tā ietaupisi 20 -30 eiro
Lasies uz savu AS audists f###naisnaljanke rakstīja:liels liels slinkums
jauns priekšējais stikls 50 eiro/ ķīna vai 60eiro polisaarchijs rakstīja:Cik aptuveni maksa jauns prieksejais stikls un ta nomaina prieks e36 sedana?
moldings 10eiro
darbs 35 eiro :)
p.s izbraucam pie klienta
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Domā ASC ?orangeman rakstīja:izskatas pec pretspolēšanas.Rolish rakstīja:Kas tā pa trosīti un mehānismu?
Nopirku tikko vejstikli.lv pa 70 euro, nomaiņa maksā vēl 30+ moldings ja gribēsiaarchijs rakstīja:Cik aptuveni maksa jauns prieksejais stikls un ta nomaina prieks e36 sedana?
varbūt kāds zin, kas tā par pogu, virs slēdzenes (iekš durvīm), kura nostràdā, ja atslègu pagriež līdz galam atvēršanas virzienā? Taisīju mehānismu, un ievēroju, ka tie vadi nopuvuši jau sendienās, pielodēšu, bet varbūt kāds zin, kādu funkciju tas pilda. iekš real oem neko neuzrādīja.
Varētu būt, lai logs aizveras, kad aizslēdz un atslēgu patur aizslēgšanas pozīcijā.
Atradu info.
For vehicles with
INTERIOR LIGHT DELAYED ACTION
and
CENTRAL LOCKING SYSTEM
Vienīgi, nevar saprast, tas viss funkcionē arī bez tā slēdža.
For vehicles with
INTERIOR LIGHT DELAYED ACTION
and
CENTRAL LOCKING SYSTEM
Vienīgi, nevar saprast, tas viss funkcionē arī bez tā slēdža.
Beidz smirdēteverts rakstīja:Lasies uz savu AS audists f###naisnaljanke rakstīja:liels liels slinkums
Ha ha ha. AS ha ha ha
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 941
- 942
- 943
- 944
- 945
- …