Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 943
- 944
- 945
- 946
- 947
- …
- 2228
- chevron_right
Tikai metāla bumbiņas un citas formas nav veselīgas ne gultņiem ne zobratiem, kuras tur malsies starp zobiem........
Toties čerez žofu fretka
bez tiem reduktors ilgāk kalpo 
Es to ļoti labi saprotu, bet šajā gadījumā max kapeikas iefišana ir svarīgāka un nav iebildumu pastrādāt čerež žopu 
A kāds tur sakars ar kapeikas fišanu, noņem, izjauc, sametini un saliec 
Tāda, ka pašam nav, kur ņemties un to visu darīt, līdz ar to ir jāmaksā cilvēkiem par darba stundām :)
Auto lietoju ikdienā un nav laika uz nedēļu atstāt laukos.
Auto lietoju ikdienā un nav laika uz nedēļu atstāt laukos.
Nekas nav pret audi, tāpat arī pret BMW, audāram izies tehnisko un uzreiz notirgos, nākamais būs e46marux rakstīja:Un vispār - ja tev ir abi ārējie spoguļi, tad salona spogulis nav obligātsnaljanke rakstīja:Kāds nezin, kur un pa cik var pielīmēt pie vējstikla atpakaļskata spoguli?
Noplīsa, tā kā tuvojas skate, vajag to izdarīt
P.S. Audi vs BMW karotāji - ejiet pupās.Es arī esmu AudiStyle reğistrā atrodams. Un? Bērnudārzs...
Nu vnk gribās lai tas spogulis tur ir
pasaki vel ka 1:1 audi pret e46 samainisi

Pa šito postu ierēcubestbmw rakstīja:tak ieej auto veikalaa kur daljas tirgo, pieej pie kases dusmigi paskaties uz pardeveju un sper valjaa ka tev vajag limi ko paoshnjaat un pielimeet atpakalskata spoguli tai miskastei pie stikla!!! nomet peso uzdirs kko un velc uz savu vagi.
Ko dariit ka tev jela ta dziviite, es vinju padaru aspratiigu gan sev gan citiem!!! Viens no Mocarta sajusmaa otrs no Showtek. Bet labi ta abi.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Tik pasaki ka esi pabeidzis pamatskolu sekmīgi, ka nevari izlasīt ko esmu rakstījis?everts rakstīja:pasaki vel ka 1:1 audi pret e46 samainisi![]()
![]()
Priekā 
Kāds noteikti nav sīkumains bijis... 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
normāli
interesanti ko TA teica
Vācijā par to aiz restēm liek
interesanti ko TA teica
Vācijā par to aiz restēm liek
Man tēvam ar kkas līdzīgs, ilgus gadus nobraukums bija 4-6k gadā, tad odometrs apstājās un pāris gadus gāja tehnisko ar vieniem un tiem pašiem km.. Tgd uzlikts cits spido, tikai ar daudz lielāku nobraukumu neka bija. Tāka ir reāli! :)
d[-_-]b
Mana uzņēmuma autiņš vispār 3 gadus pēc kārtas izgāja skati ar nestrādājošu odometru! LV odometram neviens nepievērš uzmanību laikam.
Nu 130k notīt ir jāmāk, bet es nesaprotu, kā 2012. Gadā to nepamanīja... Bija taču jau iekš lv vienota nobraukuma uzskaite
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Tas takš nevienu Latvijas TUV/csdd neuztrauc....
P.S.
3šajam golfam sasniedzot 300000 - resetojas pa nullem.... ta ka atliek vien minet kurš aplis iet...
P.S.
3šajam golfam sasniedzot 300000 - resetojas pa nullem.... ta ka atliek vien minet kurš aplis iet...
Es nerubiju ko jus par tiem odometra raditajiem stresojāt? Tas tak ir pie kājās. Tu jau tā pat ar nezinasi vai tur stav tas pats motors pat ar to noskrejienu. Var būt ka pat entas reizes mainīts. Perkot nav japieverš uzmanibas noskrejienam vispār.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 943
- 944
- 945
- 946
- 947
- …
- 2228