Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 947
- 948
- 949
- 950
- 951
- …
- 2228
- chevron_right
Vieglāk un izturīgāk būs likt e36 188 korpusa vāku, ja jau taisies modificēt stiprinājumuselksnis rakstīja:To sudu es pat negribu... modiificesu gridu lai varu likt e34 vāku... 70 eiro e30.lv tak tirgojas...
Doma standarta ar divam ausim? Es drizak planoju e34 vāku... viena auss un viss...
E36 lielie reduktori ar paliek reti/dargi...
E36 lielie reduktori ar paliek reti/dargi...
Jā parasto e36 vāku. Es domāju par to, vai e34 vākam tā skrūves vieta nav par tālu uz aizmuguri un ja pārceļ uz augsu nesanāk metināt pie bagāžnieka grīdas plāksnes. E36 vakam sanāktu tāpat kā e30 to otru papildus stiprinājumu metināt pie tam paredzētās šķērssijas. Nezinu, skaties pats vnk manas domas. :)
E30 vakam un e36 vakam stiprinajumi ir nobiditi... originala kompota auss tad ir japarvieto.... e34 vaka gadijuma atliek uzveidot vienu kronsteinu .... nu redzes ja dabus vaku no e30 tad brauks ar to... ja ne tad ar pusautomatu par dzimteni 
Kompotam grida taisna... tur vietas pietiek visam... it seviski ja rezerves rata grozs likvidets... 
Savējo aizvakar sametināju. Pa sausu nav vēlmes viņu baigi mocīt, tāpēc baigi daudz nav sanācis notestēt. Bet nu tik cik paspēju paspīdzināt, krāmēt ir miljons reizes baudāmāk kā ar vienriteni 
Buďzeta leņki tik vēl vajag... 
Par to arī viss sarunāts, tik cik jādabuj liekas stupicas un jāaizlaiž pie Karlo :)
Bet lenķis stockā E36 tiešām ir bēdīgs
Vakardien slīpēju apli un jau tad līdz atdurei aizgriezu, kamēr ar Volvo ļoti reti ir sanācis līdz galam aizgriezt, bet tad vismaz ir sajūta, ka tūlīt būs gals. Te uz pārsteigumu paņēma 
Bet lenķis stockā E36 tiešām ir bēdīgs
Blakus bokss
Es savam pagaidam iztiksu ar ekscentra buksem un saibam reiku galos un zem amortizatora skruvem... ta pat rati atduras ieks lanžerona... nevar talak izgriest.... citi diski jamekle... :mim:
Es savam pagaidam iztiksu ar ekscentra buksem un saibam reiku galos un zem amortizatora skruvem... ta pat rati atduras ieks lanžerona... nevar talak izgriest.... citi diski jamekle... :mim:
Ludzu kads izpalidz un iedod info kur es varu dabut videja korpusā reduktoru pa sakarigu cenu rigaa tagad. 28740020 ludzu, gaidu.
@instagram - anrijs.v
Kādam ir elksnis numurs?
Apskaties drusku augstāk viņa postā!
Izlepushi esat ar tiem lenkkiem, pameeginat stok zziguli tad vispar nevarees pabraukt
Japaani saaka drifteeta ar saviem aj86 kas toc ir zzigulja liimeni tikai zigi vairaak 140 vai 150 un drifteeja un iemaaciijaas, bet kad saak ar lenkkiem un citiem vijeboniem tad citaadi nemaak 
Johaidi paldies, pie stuures braucu un rakstiju. Nepamaniju.ZzevsS rakstīja:Apskaties drusku augstāk viņa postā!
ae86 žiguļa līmenī ? tu laikam kaut ko ļoti spēcīgu pīpē...JānisK-[JK] rakstīja:Izlepushi esat ar tiem lenkkiem, pameeginat stok zziguli tad vispar nevarees pabrauktJapaani saaka drifteeta ar saviem aj86 kas toc ir zzigulja liimeni tikai zigi vairaak 140 vai 150 un drifteeja un iemaaciijaas, bet kad saak ar lenkkiem un citiem vijeboniem tad citaadi nemaak
beidz pļūtīt savu lauku pieredzi :/JānisK-[JK] rakstīja:Izlepushi esat ar tiem lenkkiem, pameeginat stok zziguli tad vispar nevarees pabrauktJapaani saaka drifteeta ar saviem aj86 kas toc ir zzigulja liimeni tikai zigi vairaak 140 vai 150 un drifteeja un iemaaciijaas, bet kad saak ar lenkkiem un citiem vijeboniem tad citaadi nemaak
e36 viņš tiešām ir mazs, salīdzinot ar citiem auto. nevienā mirklī arī neesmu teicis, ka tāpēc es nevarētu paslīpēt, vienkārši ar lielāku lenķi ne tikai izskatās, bez arī sajūtas ir daudz labākas
Latvija taadi lauki vien ir taa kaa mees visi te esam laucinieki ar savaam lauku pieredzeem
Taa kaa iedzer kaadu tailenolu un nomierinies, nevajag tik saasinasti to visu uztvert, es vienkaarshi ar sarkasmu, bet dalha patiesiibas tur ir, vispirms jaaiemaacaas ar stok lelnkkiem un tad jau ar uzlabotiem vispaar drifta_monstri@lauki_in_laukos 
Varbūt kāds šeit var dot padomu? Gribu noskaidrot uz kurieni labāk braukt peļņas meklējumos, uz Angliju, vai Nīderlandi?
Saka ka anglijā vairs neesot darba, par Nīderlandi nezinu. Ir kādam sakarīgi viedokļi?
Saka ka anglijā vairs neesot darba, par Nīderlandi nezinu. Ir kādam sakarīgi viedokļi?
Ko darit? Kada profesija? Ja uz dullo tad tikt par pastnieku norvegijā....
Un kurš tad te nemāk?JānisK-[JK] rakstīja:Latvija taadi lauki vien ir taa kaa mees visi te esam laucinieki ar savaam lauku pieredzeemTaa kaa iedzer kaadu tailenolu un nomierinies, nevajag tik saasinasti to visu uztvert, es vienkaarshi ar sarkasmu, bet dalha patiesiibas tur ir, vispirms jaaiemaacaas ar stok lelnkkiem un tad jau ar uzlabotiem vispaar drifta_monstri@lauki_in_laukos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 947
- 948
- 949
- 950
- 951
- …
- 2228